De echte reden waarom Sydney Sweeney nooit een kopje koffie heeft aangeraakt

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Sydney Sweeney nooit een kopje koffie heeft aangeraakt
De echte reden waarom Sydney Sweeney nooit een kopje koffie heeft aangeraakt
Anonim

Het was een behoorlijke reis voor Sydney Sweeney - een reis met ups en downs. Sweeney kreeg te horen dat ze geen auditie moest doen voor Euphoria, gelukkig luisterde ze niet naar het advies en de rol veranderde haar carrière.

In het volgende zullen we haar leven voor de camera bekijken en de rollen die ze het liefst najaagt.

Bovendien zullen we haar routines buiten de camera bekijken, sommige zijn meer bizar dan andere…

In haar werkleven neemt Sydney Sweeney graag personages aan waar ze geen relatie mee kan hebben

Het is gemakkelijker om de duisternis van een personage te portretteren als er een connectie is, maar als het gaat om het werkleven van Sydney Sweeney, kiest ze een heel andere benadering.

Om haar kunstvorm onder de knie te krijgen, kiest de actrice rollen waar ze eigenlijk niets mee te maken heeft. Naast Deadline sprak Sweeney over de uitdagingen die gepaard gaan met het aangaan van iets heel anders, buiten haar comfortzone.

"Ik probeer eigenlijk personages te vinden waar ik helemaal geen connectie mee heb, omdat ik die uitdaging interessant vind. Ik wil mezelf altijd uitdagen zodat ik mijn vak kan verbeteren."

"Cassie, ik denk dat het een van de meest herkenbare personages voor mij is, omdat ik liefde zoek bij andere mensen en acceptatie, en ik ben bang om alleen te zijn. Ik was ook een tienermeisje, dus ik heb zeker een relatie met haar, maar de meeste van mijn personages probeer ik enorm te verschillen van."

Dat was niet alleen het geval voor Euphoria, maar ze bevond zich ook onder dezelfde stress en omstandigheden voor The White Lotus, waarbij ze betrokken raakte bij een personage dat met veel verschillen kwam, vooral in vergelijking met wat ze gewend is.

"Ik was zo nerveus en ik was zo bang omdat ik nog nooit zo'n comedy heb gedaan. Toen ik me realiseerde dat ik nerveus was om de auditie in te gaan, wilde ik het echt, omdat ik wist dat het zou gaan een uitdaging zijn. En als iets me uitdaagt, dan ga ik er met volle kracht voor."

In termen van haar persoonlijke leven zijn de dingen heel anders voor Sweeney, vooral wat betreft routines…

Buiten het werk heeft Sydney Sweeney geen vaste routines

Sweeney is meer een vrije geest als het op routines aankomt. Nee, ze volgt geen strikt dieet en in plaats daarvan probeert ze gezond te eten, terwijl ze af en toe van een hamburger geniet.

Als het op ontbijt aankomt, houdt ze het normaal gesproken bij bessen, maar nogmaals, dit is geen vaste routine volgens haar woorden naast Bustle. Het enige dat is ingesteld, is dat wanneer ze wakker wordt, ze haar tanden poetst…

"Ik word wakker en poets eerst mijn tanden, want stinkende adem. Dan ga ik douchen. Ik ben het soort persoon dat mijn haar elke dag moet wassen of het voelt vettig aan, dus ik gebruik Olaplex shampoo en conditioner - ik moet mijn haar verven voor Euphoria en ik probeer het te laten groeien. Daarna was ik mijn gezicht met een Caudalie-exfoliator en een Aveeno-reiniger."

Wat betreft haar trainingsgewoonten, varieert dit ook. Of ze gaat lange wandelingen maken of als de stemming toeslaat, zal de Euphoria-ster in plaats daarvan joggen.

"Ik probeer mijn hond twee keer per dag uit te laten. We zullen 's ochtends een wandeling van 2 mijl doen en 's avonds nog een keer als ik kan. Als ik me echt gemotiveerd voel, zal ik rennen. Als ik een uur heb, zal ik thuis een trainingsvideo maken, zoals een DOGPOUND-video. Soms is het moeilijk als ik apparatuur mis, maar het is te doen, "verklaarde ze met Bustle.

Op zijn zachtst gezegd een verfrissende benadering. Maar één ding dat echt bizar is, is haar relatie met koffie, of het gebrek daaraan…

Sydney Sweeney draait helemaal om water en geeft niet om koffie

Koffie in de ochtend? Niet voor Sweeney, en eigenlijk nooit… Volgens de actrice vervangt ze de cafeïne de hele dag door door suiker.

"Ik heb nog nooit koffie geprobeerd. Ik drink alleen water - om wat voor reden dan ook, toen ik ongeveer 12 was, besloot ik dat ik alleen water zou drinken en ik bleef erbij. Ik hou van water, het is mijn ding."

Zweedse vissnoepjes lijken een goed genoeg alternatief voor koffie te zijn, "Begrijp me niet verkeerd - ik eet suiker, dus het komt in balans. In plaats van koffie neem ik wat Zweedse vis of iets gomachtigs als Ik ben moe. Ik heb een Shirley-tempel gehad om te vieren, maar ik voel me prima met alleen water."

Lijkt een eerlijke afweging.

Aanbevolen: