Hier is waarom Mary-Kate en Ashley Olsen een hekel hebben aan beroemd zijn

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Mary-Kate en Ashley Olsen een hekel hebben aan beroemd zijn
Hier is waarom Mary-Kate en Ashley Olsen een hekel hebben aan beroemd zijn
Anonim

Opgroeien in de jaren 90 betekende grote fans zijn van Mary-Kate en Ashley Olsen. Iedereen vond het geweldig om te zien hoe ze Michelle Tanner speelden op Full House en hun direct-to-video-films bekeken.

Het is interessant om na te denken over hoe beroemd de tweeling was en hoe ze hun leven nu buiten de schijnwerpers leven. Er is heel weinig over hen bekend, maar fans weten een paar dingen, zoals het geweldige onroerend goed van de Olsen-tweeling in New York City en hun relatie met zus Elizabeth Olsen.

Kindsterren

De Olsen-tweeling kreeg uiteindelijk $ 80.000 betaald voor Full House-afleveringen

Het lijkt erop dat, omdat Mary-Kate en Ashley Olsen op zo'n jonge leeftijd zo beroemd werden, ze een overvolle agenda hadden en het niet altijd leuk vonden om geïnterviewd te worden.

De Olsen-tweeling deed een CNN-interview in 1992, en zoals MTV.com aangeeft, leken ze niet blij om daar te zijn. Ze zeiden "nee" op de vraag of ze gewone kinderen wilden zijn die niet beroemd waren, maar ze imiteerden ook hun fans die constant naar hen toe kwamen en om handtekeningen vroegen.

Mary Kate en Ashley Olsen als peuters en kinderen
Mary Kate en Ashley Olsen als peuters en kinderen

Het moet zwaar zijn geweest om zo jong te zijn en in de publieke belangstelling te staan. Volgens MTV.com vertelde de manager van de Olsen-tweeling, de entertainmentadvocaat Robert Thorne die de CEO van Dulstar werd, aan Fortune Magazine: "Ze zijn nu een eigendom, behalve dat het mensen zijn met een hartslag."

Life and Style Mag merkt op dat toen Mary-Kate in 2010 werd geïnterviewd door Marie Claire, ze zei: "Ik kijk naar oude foto's van mij en ik voel me er helemaal niet mee verbonden. Ik zou niemand mijn opvoeding toewensen."

Het is heel duidelijk dat de Olsen-tweeling als kinderen geen grote fans van werken waren, en ze hielden niet van interviews. Mary-Kate zei ook dat ze "artiesten van kleine aapjes" waren.

Een privémodewereld

Het is zeker de moeite waard om op te merken dat de Olsen-tweeling de afgelopen jaren hard heeft gewerkt in de mode-industrie, en het lijkt erop dat ze dit veel liever doen dan acteren. Als ze horen wat de tweeling heeft gezegd over opgroeien in Hollywood, is het logisch dat ze op hun eigen voorwaarden willen leven.

De Olsen-tweeling heeft ook geen Instagram-accounts of andere soorten sociale media. Ze lijken het heerlijk te vinden om hun bedrijf te runnen zonder fans op de hoogte te houden van wat ze regelmatig doen of selfies of vakantiefoto's te delen.

Volgens Cheat Sheet zei Ashley tegen The Edit: "We duiken niet in die wereld [van sociale media]; we hebben geen Instagram of Facebook. Dus we zijn nooit verbonden geweest met onze klanten of onze fans op die manier. We zijn behoorlijk beschut gebleven."

In 2006 begonnen de Olsens hun modemerk The Row. Volgens Another Mag legt de website van het merk uit waar het allemaal om draait: Met de focus op uitzonderlijke stoffen, onberispelijke details en nauwkeurig maatwerk, combineert het huis een tijdloos perspectief met subtiele attitudes die een oneerbiedige klassieke handtekening vormen. De collecties van The Row onderzoeken ook de kracht van simplistische vormen die spreken tot discretie en gebaseerd zijn op compromisloze kwaliteit.”

Mary Kate en Ashley Olsen staan samen op het evenement
Mary Kate en Ashley Olsen staan samen op het evenement

De tweeling begon ook hun andere merk, Elizabeth en James, en volgens Raffinaderij 29 zijn ze een partnerschap aangegaan met Kohls.

In 2019 werden de Olsens geïnterviewd door de Britse Vogue, en volgens W Magazine bewees dit "zeldzame" interview dat ze van mode houden en willen dat mensen weten hoe hard ze werken.

Ashley zei: "Het was in het begin heel moeilijk", omdat ze gewoon wilden dat mensen wisten dat ze de echte deal in de mode waren. Mary-Kate zei: "Maar dit is de manier waarop we ervoor hebben gekozen om verder te gaan in ons leven: om niet in de schijnwerpers te staan, om echt iets te hebben dat voor zichzelf spreekt."

'Voller huis'

Toen Fuller House werd aangekondigd, vroegen mensen zich af of de Olsen-tweeling zou terugkeren om Michelle Tanner te spelen. Michelle, Stephanie en DJ waren tenslotte super close, en zou er niets ontbreken zonder dit personage?

Volgens Cinemablend zei Ashley: 'Ik ben sinds mijn 17e niet meer voor een camera geweest en ik voel me niet op mijn gemak bij het acteren' en het duurde niet lang voordat het duidelijk was dat de tweeling' ik ga geen acteer comeback maken.

Volgens Life and Style Mag zei Mary-Kate Olsen in 2008: "Het is raar om een beroemdheid te worden genoemd of erover te praten… Het maakt geen deel uit van mijn leven. Het is een mediaperceptie van wie ik ben Om daarover te schrijven - dat aspect - ik denk niet dat iemand zo zou moeten leven, wanneer mensen proberen in je leven te wrikken. Je geeft, je geeft, je geeft. Je praat, je praat, je praat. En op een gegeven moment begin je je mond te houden, en dan worden mensen daar gek van."

Hoewel veel mensen nostalgie voelen als ze aan de Olsen-tweeling denken, omdat ze dol waren op hun bewegingen, tv-shows en hoe schattig ze waren, is het volkomen begrijpelijk dat ze een stap terug willen doen van roem nu ze zijn volwassenen.

Aanbevolen: