The Kardashians' Seizoen 1 Aflevering 2 Samenvatting: Kim gaat om met een bedreiging uit haar verleden

Inhoudsopgave:

The Kardashians' Seizoen 1 Aflevering 2 Samenvatting: Kim gaat om met een bedreiging uit haar verleden
The Kardashians' Seizoen 1 Aflevering 2 Samenvatting: Kim gaat om met een bedreiging uit haar verleden
Anonim

Slechts twee afleveringen van Hulu's The Kardashians, Amerika's favoriete reality-tv-familie bewijst dat, zelfs als ze van formaat zijn veranderd, ze er nog steeds zijn om ons in elk aspect te laten zien van hun leven - en in de aflevering van deze week zijn ze niet bang om enkele moeilijke onderwerpen aan te snijden.

Na een emotioneel einde aan hun 20-seizoenenrun op E!, keerden de Kardashians vorige week terug naar onze schermen na een korte onderbreking, en fans konden er niet blijer mee zijn.

Aflevering 1 begon met een knal, toen Kim Kardashian omging met het potentieel van ongeziene beelden van haar sekstape die werd uitgebracht, 20 jaar nadat het voor het eerst furore maakte.

Begrijpelijkerwijs heeft de dreiging Kim geschokt, en in aflevering 2 ziet ze haar worstelen met hoe ze zich voelt over de situatie - maar ze is niet de enige zus die openhartig is over haar mentale toestand.

Waarschuwing: de rest van dit artikel bevat spoilers voor aflevering 2 van 'The Kardashians'

Kim onthult haar gemengde gevoelens over de sekstape

Veel van 'Heeft iemand dat opgenomen?' beschrijft Kim's reactie op het potentieel van de onzichtbare beelden die aan het licht komen - en begrijpelijk genoeg is het een emotionele achtbaan voor de zakenvrouw.

Aan de ene kant vertelt ze Kris over haar bezorgdheid over de situatie. Ze probeert het advies van haar familie op te volgen om zich er niet door te laten verteren - hoewel ze toegeeft dat onverschillig blijven "makkelijker gezegd dan gedaan is."

Aan de andere kant onthult ze dat als ze het daar zou hebben, ze de verantwoordelijken voor het lekken zou kunnen aanklagen en voorgoed klaar zou zijn.

Wat betreft het advies van haar vriend, nadat Kim komiek Amy Schumer over de situatie heeft verteld terwijl de twee zich voorbereiden op Kim's SNL-optreden, grapt de laatste dat het misschien geen slecht idee is om het daar te hebben, vooral gezien het feit dat het was van 20 jaar geleden.

Amy's redenering? "Het is waarschijnlijk behoorlijk warm."

Khloe vertelt over de ware omvang van haar angst

Terwijl Kim worstelt met haar stressvolle situatie in New York City, in het hele land in Los Angeles, worstelt Khloe met haar eigen angst.

In het geval van Khloe worstelt ze met de constante reactie die ze krijgt voor van alles en nog wat: van haar uiterlijk tot opmerkingen die uit de losse pols worden gemaakt.

Ze geeft toe dat de situatie zo ondraaglijk voor haar is geworden dat ze oprecht gelooft dat ze op de rand van een hartaanval staat, en in een gesprek met beste vriendin Malika Haqq betreurt ze dat het niet langer in de openbaarheid is "leuk" voor haar.

Als reactie wijst Malika erop dat Khloe van de grid zou kunnen vallen, als ze dat echt zou willen. Ze herinnert haar er echter ook snel aan hoe hard ze heeft gewerkt om te komen waar ze nu is - en stelt voor om haar critici te vertellen dat ze moeten stoppen als het te veel wordt om te verdragen.

De cast wordt herinnerd aan hoe ver ze zijn gekomen

Het idee dat de Kardashians zich moeten herinneren hoe ver ze zijn gekomen, is een alomtegenwoordig thema in "Did Somebody Tape That?".

Naast Malika's suggestie dat Khloe haar situatie relativeert, krijgt de oprichter van Good American ook een peptalk van niemand minder dan James Corden, die haar eraan herinnert dat ze aan het eind van de dag op het wereldtoneel staat, 's middags champagne drinken op een maandag - en het werk kunnen noemen.

Ondertussen krijgt Kim een soortgelijke herinnering van haar visagist, Mario Dedivanovic. Terwijl ze in glamour kletst in de dagen voor haar Saturday Night Live-spot, ha alt Mario herinneringen op aan haar allereerste optreden in een talkshow, en tranen bij de gedachte aan hoeveel ze sindsdien heeft bereikt.

Kim's vriendin Tracy Romulus voegt haar eigen reflectie toe, terugdenkend aan de publicist die Kim ooit vertelde dat het onrealistisch was om op de cover van Cosmopolitan te staan.

Wat betreft de reactie van Kim, ze stra alt naar de herinneringen van haar vrienden, maar deze keer geen tranen. Terwijl ze iedereen in de kamer eraan herinnert en iedereen die kijkt, heeft ze haar make-up op. En als er één ding is dat Kim niet zal doen, is het haar make-up verpesten voor een shoot. Ze is tenslotte zo ver gekomen dankzij haar reputatie als een volmaakte professional!

Fans kunnen elke donderdag nieuwe afleveringen van The Kardashians bekijken op Hulu.

Aanbevolen: