Fans kijken terug op deze 'Fresh Prince'-scène na het Will Smith en Chris Rock-moment

Inhoudsopgave:

Fans kijken terug op deze 'Fresh Prince'-scène na het Will Smith en Chris Rock-moment
Fans kijken terug op deze 'Fresh Prince'-scène na het Will Smith en Chris Rock-moment
Anonim

Van Will Smith die het verloor op Jada Pinkett tijdens een Instagram Live, tot Will's reactie op een kus van Jim Carrey, fans kijken naar alles wat te maken heeft met de 'Fresh Prince'-ster en zijn woede na de 'Oscar'-klap.

Fans stromen ook naar een iconische 'Fresh Prince'-scène, die fans doet denken aan het 'Oscar'-moment. De bowlingbaan van Will heeft bijna 2 miljoen views op YouTube. Dit is waarom fans de scene van 'Fresh Prince' opnieuw bekijken.

Welke 'Fresh Prince'-scène kijken fans opnieuw na de klap?

Toch kunnen fans en media niet stoppen met praten over de 'Oscar'-klap. Chris Rock heeft de situatie tot nu toe gebagatelliseerd… hoewel Will Smith wijselijk geen enkele verklaring heeft afgelegd sinds zijn openbare verontschuldiging.

Desalniettemin blijven anderen erbij horen en laten ze hun gedachten en gevoelens weten. Jay Leno heeft onlangs een verklaring uitgegeven waarin hij vermeldde dat de klap niet slecht was, het was de reactie van Will na de klap die de zaken echt negatief maakte.

Wills goede vriend en 'Fresh Prince' co-ster Jazzy Jeff zou zich onlangs ook uitspreken. Volgens de dj heeft Will een slechte beslissing genomen, maar verdient hij vergeving, want hij is toch een mens.

"Begrijp niet dat dit iets zou zijn waar hij trots op is. Het was een beoordelingsfout, weet je? En ik denk dat ik me realiseer dat ik er niet te veel weet mensen die het minste beoordelingsvermogen hebben gehad dan hij. Ik kan 50 keer noemen dat hij iemand de stront had moeten inslaan en dat deed hij niet. Dus voor hem om een beoordelingsfout te maken, hij is een mens. En Ik denk dat veel van de kritiek afkomstig is van mensen die niet denken dat zulke mensen menselijk zijn."

Op dit moment kijken fans naar alles wat Will Smith te maken heeft als het gaat om de acteur die zijn kalmte verliest. Daarom maakte deze hilarische 'Fresh Prince'-scène onlangs opnieuw de ronde.

Deze keer wordt Will geslagen omdat hij zijn meisje verdedigt

De specifieke scène speelt zich af op de bowlingbaan, met Will Smith en Lisa Wilkes, gespeeld door Nia Long. Tijdens de scène hebben de twee een geweldige tijd met bowlen, maar dingen veranderen wanneer iemand Lisa raakt terwijl Will zijn schot neemt.

"Voor het geval je dit mijn date niet hebt opgemerkt", zegt Will. De kerel zegt dan tegen Lisa: "Waarom geef je de go-cart niet op en stap je in de stretch limousine."

"Neem me niet kwalijk Messy Snipes, waarom neem je je limousine niet en ga uit mijn gezicht."

Zoals Will zegt: "hij begon dit en ik ga dit afmaken", eet hij een slechte shot die hem hilarisch versuft maakte. Deze keer liep het anders.

De hilarische scène gaat verder met Will op de vloer terwijl Wilkes zelf de zaken regelt en de gast neerha alt. Zodra Will zich realiseert wat er is gebeurd, wordt hij boos op Lisa en beweert hij dat hij op het punt stond wraak te nemen.

Het was echt een hilarische scène en fans kijken vandaag opnieuw.

Wat zeggen de fans over de scene?

Met de titel "The Punch", heeft de video op YouTube momenteel bijna 2 miljoen views. Reacties op de video gaan van jaren geleden tot de meest recente. De oudere commentaren prezen Smith en hoe hij de punch verkocht.

"Het is krankzinnig hoe ondergewaardeerd Will Smith is als een fysieke komiek. Door het gekruiste been om 1:38 ging ik dood."

"Deze scène genereerde in zijn eentje de luidste respons ooit van een live studiopubliek sinds het tijdperk van The Cosby Show."

Het waren echt allemaal complimenten voor de scene, maar in de afgelopen weken is de stemming veranderd na de Oscar-klap, wat echt de fans terug naar de scene bracht.

"Ik denk dat Will Smith een flashback had van deze scène bij de Oscars, besloot om ervoor te gaan voordat het weer gebeurde."

"Had Will deze man maar gepest bij de Oscars."

"Dit zal gebeuren in de volgende Oscars met Mike Tyson als gastheer lol."

"In een alternatieve tijdlijn waar Chris wist wat er zou gebeuren en het eerst landde … toen ging Will terug op zijn stoel en deed precies die pose. Te snel, ik weet het."

Fans slaagden er op zijn minst in om het moment te belichten met deze hilarische 'Fresh Prince'-scène.

Aanbevolen: