Fans kijken terug op Beyoncé's film 'Black Is King' voor zijn eenjarig jubileum

Fans kijken terug op Beyoncé's film 'Black Is King' voor zijn eenjarig jubileum
Fans kijken terug op Beyoncé's film 'Black Is King' voor zijn eenjarig jubileum
Anonim

Beyoncé is misschien wel een van de grootste artiesten van deze eeuw. Zelfs als iemand persoonlijk geen fan van haar is, kunnen ze het talent dat ze heeft niet ontkennen. Door de talloze muzikale prestaties van haar tijd als lid van Destiny's Child en van haar solocarrière, is Queen Bey een fenomeen in de popcultuur geworden en heeft ze zoveel gedaan om de weg vrij te maken voor artiesten die door haar zijn geïnspireerd. Ondanks dat ze privé is in haar persoonlijke leven, is ze altijd een trending topic van alles waar ze mee verbonden is.

Beyoncé staat misschien meer bekend als een oogverblindende en boeiende zangeres, maar ze heeft ook talent in acteren en verhalen vertellen. Afgezien van de dwaze films zoals Austin Powers in Goldmember en Pink Panther, blijven haar recente werken zoals Disney's live-action The Lion King en Black is King haar relevantie als icoon bewijzen.

Black is King heeft niet alleen de 'Irreplaceable'-zanger die de musicalfilm regisseert en produceert, maar hij heeft ook belangrijke doelen gemaakt. Fans vieren het eenjarig jubileum en prijzen de in Houston geboren zangeres voor haar werk aan de veelgeprezen film.

Black is King is een van de meest bekeken films van 2020 geworden. Als exclusief voor Disney+ kwamen er alleen al meer dan drie miljoen abonnees binnen. De impact die de film had, leidde ertoe dat het het meest genomineerde project was bij de Grammy Awards 2021, een film die werd gestudeerd aan universiteiten zoals Harvard, en de outfits van Queen Bey zijn zelfs te zien in internationale musea.

Fans hebben deze film omschreven als een van de mooiste periodes voor visuele muziekervaringen, waarbij andere projecten worden vergeleken, zoals de muziekvideo's van Michael Jackson, die ook een belangrijk persoon van kleur is om een erfenis te hebben in de muziek- en popcultuurwereld. Alles, van de kostuums tot de details van de locaties, is zo buitengewoon om niet ter sprake te brengen.

Als het filmische meesterwerk dat het is, zal Black is King zeker worden teruggekeken vanwege zijn verbluffende productiewaarde en hoe Beyoncé er zelf in is geslaagd een prachtig project te maken dat een verhaal vertelt dat bekend is, maar met zorg is gedaan en gevuld met thema's die in deze tijd niet over het hoofd mogen worden gezien. Als je toevallig Disney+ hebt, maar deze film nog niet hebt gezien, doe jezelf dan een plezier en bekijk deze adembenemende film.

Aanbevolen: