Hij is terug! Chris Meloni keert terug voor spin-off 'Law & Order

Hij is terug! Chris Meloni keert terug voor spin-off 'Law & Order
Hij is terug! Chris Meloni keert terug voor spin-off 'Law & Order
Anonim

Detective Elliot Stabler speelt de hoofdrol in nieuwe Law & Order spin-off! De nieuwe show maakt deel uit van de enorme deal die uitvoerend producent Dick Wolf zojuist met NBC heeft onderhandeld om nog drie jaar Law & Order: SVU veilig te stellen, evenals extra seizoenen van Chicago Med, Chicago Fire en Chicago P. D.

Het meest opwindende deel van deze aankondiging is dat Det. De nieuwe show van Stabler zal deel uitmaken van de Law & Order-franchise, waardoor er ruimte is voor een reünie met Captain Olivia Benson.

Rechercheurs Stabler en Benson met zonnebril
Rechercheurs Stabler en Benson met zonnebril

De details zijn nog in de maak, maar dit is wat we tot nu toe weten over de nieuwe show. Volgens CNN, Det. Stabler zal leiding geven aan een georganiseerde misdaadeenheid van de NYPD. NBC heeft getekend voor een serie van 13 afleveringen van het drama. Meloni werd genomineerd voor een Emmy voor zijn originele optreden op SVU in 2006, dus misschien zal deze nieuwe rol hem in staat stellen om eindelijk een prijs in de wacht te slepen. Fans hebben Meloni's sociale media bestookt met zijn reactie, maar de acteur zwijgt.

In feite heeft Chris Meloni de afgelopen negen jaar heel weinig gezegd over Law & Order. In een interview in 2017 werd hem gevraagd of hij er spijt van had dat hij de show had verlaten en antwoordde: "Voor een dag niet." Een jaar later nam een fan contact op met Meloni op Twitter, met het verzoek om terug te komen voor een korte cameo op SVU, en Meloni antwoordde: "Daar heb ik geen plannen voor."

Dick Wolf moet deze opmerkingen ter harte hebben genomen. In plaats van een SVU-comeback te schrijven, castte de uitvoerend producent Meloni als de ster van zijn eigen show.

Zelfs met al het geroezemoes over de terugkeer van rechercheur Stabler, dook de vraag op die al jaren circuleert onder SVU-fans: waarom verliet Meloni de show in de eerste plaats?

Volgens Vanity Fair werd Meloni plotseling afgeschreven van de finale van seizoen 12 van SVU omdat zijn contractonderhandelingen zijn afgebroken. Ondanks zijn beslissing om hun misdaadbestrijdingspartnerschap te verbreken, heeft de echte vriendschap tussen Meloni en zijn voormalige co-ster Mariska Hargitay er duidelijk niet onder geleden, aangezien het paar bleef rondhangen en selfies bleef delen op Instagram.

Hoewel de details nog in de maak zijn, zal er genoeg materiaal zijn voor de nieuwe show. Chris Meloni ontwikkelde rechercheur Elliot Stabler tot een heldhaftig personage met een sterke schare fans. det. Stablers woedeproblemen zorgden ervoor dat hij bijna uit de ploeg werd gegooid, maar zijn intimidatietactieken losten veel moeilijke gevallen op.

Stabler had een zachtaardige kant die hij bewaarde voor zijn vrouw Kathy en hun kinderen Maureen, Kathleen, Dickie, Lizzie en Eli. Dieper in het privéleven van de familie Stabler duiken, zou een geweldige plek zijn om het nieuwe drama te beginnen. Elliot was liefdevol en toegewijd aan zijn grote Ierse katholieke familie, maar tussen zijn huwelijksproblemen en de drugsverslaving van zijn dochter Kathleen was er veel drama in het huishouden.

Er is geen garantie dat alle, indien aanwezig, originele castleden van de Stabler-familie weer zullen verschijnen. Actrice Allison Siko, die Kathleen Stabler speelde op SVU, feliciteerde Meloni op Instagram, maar gaf geen indicatie of ze deel uitmaakte van de nieuwe deal. Mariska Hargitay plaatste echter "Gefeliciteerd en welkom thuis Elliot Stabler" op haar Instagram. Fans moeten misschien wachten op de grote onthulling, maar we hebben reden om aan te nemen dat er een reünie in de maak is.

Aanbevolen: