Heeft Jada Pinkett Smith het echt mis omdat ze Will Smith's vriendin op Fresh Prince is omdat ze te kort is?

Inhoudsopgave:

Heeft Jada Pinkett Smith het echt mis omdat ze Will Smith's vriendin op Fresh Prince is omdat ze te kort is?
Heeft Jada Pinkett Smith het echt mis omdat ze Will Smith's vriendin op Fresh Prince is omdat ze te kort is?
Anonim

Will Smith en zijn vrouw Jada Pinkett Smith worden beschouwd als Hollywood-roy alty's. Het is moeilijk om over het een zonder het ander na te denken, vooral gezien de gebeurtenissen die het paar de afgelopen jaren heeft meegemaakt.

Will Smiths losbandige gedrag bij de Oscars leidde het publiek bijna af van de vermeende 'verstrengeling' van Jada Pinkett Smith. Maar hoe heeft het stel elkaar in de eerste plaats ontmoet?

Jada Pinkett Smith's auditie voor 'Fresh Prince'

Afbeelding
Afbeelding

In de jaren 80 maakte Will Smith al muziek onder de artiestennaam "The Fresh Prince" in een hiphopduo samen met zijn vriend en co-artiest DJ Jazzy Jeff.

Will Smith zou zijn grote doorbraak als acteur krijgen door een fictieve versie van zichzelf te spelen in de Amerikaanse sitcom The Fresh Prince of Bel-Air. Tijdens de 6-jarige looptijd van de show waren er veel cameo's en gastoptredens van beroemdheden en hielpen ze de carrières van toekomstige beroemdheden te lanceren. Een van die toekomstige beroemdheden was bijna Jada Pinkett Smith (die destijds net langs Jada Pinkett ging).

Tijdens de opnames voor het 5e seizoen van The Fresh Prince was er een casting voor jonge actrices om Will Smiths vriendin op het scherm te vertolken.

Na auditie ontdekte ze dat de castingdirectors haar zouden inhuren voor de rol die uitsluitend op haar lengte te wijten was. De rol voor de vriendin van Will Smith ging uiteindelijk naar Nia Long, die maar liefst 2 centimeter groter is dan Jada.

Jada Pinkett Smith behandelt afwijzing vanwege haar lengte

In een artikel gepost door CheatSheet.com, het is gemeld dat Jada later Will in vertrouwen heeft genomen over de nasleep van de afwijzing. "Blijkbaar had de castingagent haar net verteld dat ze niet lang genoeg was om mijn vriendin in de show te spelen. Ze haatte dat over Hollywood - dat haar lengte (of het gebrek daaraan) op de een of andere manier van meer vitaal belang was voor de kunst dan haar overvloedige talenten."

Kort daarna zou het beter gaan dan Jada had verwacht. Ondanks de aanvankelijke afwijzing, nadat ze haar carrière in Hollywood begon op te bouwen en naam maakte, werd ze benaderd door de castingploeg van The Fresh Prince om in de show te verschijnen. Weet je, toen ik eenmaal op de been was, en je weet dat ik mijn ding deed … ik had een paar films gedaan en ik deed Different World, dan wil Fresh Prince terugkomen en zeggen: 'We hebben je nodig op de show… ik dacht: 'Nee, ik ben een filmster, ik heb geen tijd.'”

Dit was misschien wel het beste wat het aspirant-paar had kunnen overkomen. Niet lang daarna ontdekten Will en Jada dat ze gemeenschappelijke vrienden hadden en begonnen ze meer tijd met elkaar door te brengen, ondanks het feit dat Will nog steeds getrouwd was met zijn eerste vrouw, Sheree Zampino.

Nadat hij in 1995 zijn scheiding van haar had afgerond, benaderde hij Jada en vroeg of ze iemand zag. Volgens Oprah Daily, toen Jada "Nee" antwoordde, antwoordde Will botweg: "Cool, je ziet me nu." De rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis.

Will Smith en Jada Pinkett Smith zijn sindsdien samen

Het komt misschien als een verrassing voor sommige van hun fans, maar ondanks hoe verliefd ze was op Will, was Jada Pinkett niet bepaald enthousiast over haar huwelijk.

Zoals gemeld door Mirror UK, opende ze tijdens een aflevering van The Red Table Talk over haar emotionele onrust in de aanloop naar de ceremonie. “Ik was zo overstuur dat ik moest trouwen. Ik was zo boos. Ik ging huilend door het gangpad om te trouwen.”

Ze verduidelijkte later dat haar gevoelens niets met Will te maken hadden, maar dat het een minachting was voor het 'conventionele huwelijk'. “Will is mijn levenspartner en ik kan me geen betere wensen. Ik ben dol op hem, ik wil nooit dat mensen denken dat Will ik niet wilde trouwen… Maar ik kan je verzekeren dat sommige van de machtigste vrouwen ter wereld zich gekooid en vastgebonden voelen vanwege de offers die ze moeten brengen aan in die positie zijn.”

Terwijl Will Smith een pauze heeft genomen van het posten op sociale media en zelfs een reis naar India heeft gemaakt om na te denken over de gebeurtenissen tijdens de beruchte Oscar's nacht, is Jada Pinkett Smith doorgegaan met het uitzenden van afleveringen van The Red Table Talk.

Fans willen de Smith's graag zien herstellen van hun relatief recente borstel met slechte pers en hopen dat het paar sterker dan ooit uit de andere kant kan komen. Als iemand het zou kunnen, dan zouden het Will en Jada zijn.

Aanbevolen: