Wie is de verloofde van Joey King, Steven Piet?

Inhoudsopgave:

Wie is de verloofde van Joey King, Steven Piet?
Wie is de verloofde van Joey King, Steven Piet?
Anonim

Steven Piet ha alt de krantenkoppen voor iets anders dan zijn ongelooflijke bijdragen aan de filmwereld. Tegenwoordig krijgt zijn verloving met Joey King veel aandacht van fans, terwijl de volgers van King en Piet opgewonden anticiperen op hun aanstaande huwelijk. Het onlangs verloofde stel ontmoette elkaar op de set van de Hulu-serie The Act en is sindsdien onafscheidelijk.

Sinds de onthulling van hun opwindende verlovingsnieuws, hebben fans dieper gegraven om meer te weten te komen over Piets persoonlijke leven en details en hebben ze ontdekt dat zijn passie voor zijn werk alleen geëvenaard wordt door zijn liefde voor Joey. Hier leest u meer over wat deze getalenteerde acteur en regisseur achter de schermen drijft.

10 Steven Piet gedijt in de filmwereld

Het is zeker geen geheim dat Steven Piet echt gedijt in de filmwereld. Hij is een schrijver, producent en filmregisseur met een indrukwekkend cv en een lange lijst van prestaties. Zijn carrière is niet alleen wat de rekeningen beta alt, het is wat Steven drijft. Hij is zo volledig in beslag genomen door zijn werk dat het bekend is dat hij vergat om scènes te 'knippen' terwijl hij op de set was. Hij leeft en ademt zijn passie en is toegewijd aan het smeden van een enorm succesvolle, langdurige carrière in de entertainmentindustrie.

9 Steven Piet is halsoverkop verliefd

Steven Piet is tot over de oren verliefd op Joey King. De twee maakten hun relatie voor het eerst Instagram-officieel in 2019 en zijn sindsdien volledig aan de heup gehecht. Voorafgaand aan de aankondiging van zijn verloving met King op 22 februari 2022, pochte Piet zijn genegenheid voor de ster op sociale media en deelde hij schattige foto's van hun reis naar Parijs. Er is een zachte tederheid tussen hen die schijnt door de foto's die ze delen met fans.

8 Steven Piet is een echte romanticus

Een groot deel van Stevens leven was privé en zijn eigen feeds op sociale media bieden heel weinig inzicht in zijn persoonlijke leven en emoties. Zijn aanbidding voor Joey King lijkt de uitzondering te zijn. Hij heeft een aantal ongelooflijk romantische berichten op sociale media geschreven, die hij opdroeg aan zijn nieuwe verloofde.

Nadat hij had onthuld dat hij de vraag had gesteld, wendde Piet zich tot sociale media om te onthullen dat hij uitkeek naar "een leven vol ongelooflijk veilige en kwetsbare gesprekken". rijdt naar huis, uitgeput van heerlijk eten en rode wijn. En o, het lachen. Het onbedwingbare gelach. Je hebt een dimensie van liefde in mij ontgrendeld waarvan ik het bestaan niet wist.'

7 Steven Piet's talenten

Steven Piet heeft aan veel projecten gewerkt, waaronder Nightflyers en Channel Zero. Hij heeft enorm succes gezien als uitvoerend producent en regisseur en heeft zijn veelzijdigheid in de industrie laten zien door ook adviesproducent te zijn voor Nightflyers in 2018. Hij heeft ook zowel de film Uncle John geschreven als geregisseerd en heeft gewerkt als cameraman, digital imaging technicus en ook als redacteur bij andere projecten.

6 Hij heeft een enorm contract op zijn plaats

Steven Piet werkt samen met een oude vriend en collega Erik Crary aan meerdere projecten, en het paar heeft samen een enorm contract getekend. Dit dynamische duo heeft een deal gesloten met Universal Content Productions en is erin geslaagd om het als een first-look deal binnen te halen. Dit zorgt ervoor dat zelfs als dit productiebedrijf de inhoud die ze genereren niet goedkeurt, ze het recht hebben om het ergens anders heen te brengen - en toch betaald worden! Er zijn veel nieuwe projecten in het verschiet en deze zullen in de toekomst uitkomen.

5 De woonplaats van Steven Piet

Steven Piet is geboren en getogen in Chicago, en hij heeft nog steeds een zwak voor zijn geboorteplaats. Hij beschouwt zijn tijd in Chicago als een ware bepalend voor zijn carrière, en hij gaat graag terug naar huis om zijn dierbaren te bezoeken. Hij heeft zelfs een aantal projecten en commercials geregisseerd die in Chicago zijn opgenomen, waardoor hij op meer dan één manier gemakkelijk verbonden is met deze regio.

4 Steven Piet's opleiding

Steven Piet is altijd zeer gefocust geweest op zijn carrière, en zijn vastberadenheid om te slagen bracht hem ertoe zijn opleiding voort te zetten aan het Savannah College of Art and Design. Hij volgde deze prestigieuze universiteit van 2002 tot 2006 en studeerde film. Hij stortte zich op zijn studie en studeerde af met een bachelor in filmwetenschappen. Deze onderwijsinstelling wordt zeer gerespecteerd vanwege zijn gespecialiseerde opleidingen en heeft een zeer gerespecteerde wereldwijde aanwezigheid.

3 Hij is een fervent reiziger

Als hij niet aan het werk is, houdt Piet absoluut van reizen, en zijn nieuwsgierigheid brengt hem naar alle regio's die hij verkent. Hij heeft een zeer avontuurlijke persoonlijkheid en hunkert naar de ontdekking van nieuwe locaties en de sensatie van het kunnen zien van de belangrijkste attracties van elk gebied dat hij bezoekt. Joey King was onlangs op zijn reizen, en de twee hebben een band opgebouwd door gedeelde ervaringen en tijdens hun tijd samen weg.

2 Italiaans eten is de weg naar zijn hart

Gelukkig voor Joey King lijkt het erop dat Steven Piet een heel gemakkelijke man is om te plezieren, vooral als het gaat om zijn voedselkeuzes. Hij houdt van dineren in restaurants en heeft onthuld dat zijn favoriete voedselavonturen het proberen van een verscheidenheid aan Italiaanse restaurants zijn. Hij is een echte fijnproever als het gaat om het ontdekken van nieuwe Italiaanse gerechten, en hij geniet enorm van het delen van een ma altijd met vrienden en familie.

1 Steven Piet's sociale media

Fans hebben al gemerkt dat Steven Piet, afgezien van de occasionele liefdesstromen over zijn nieuwe verloofde, een behoorlijk ingehouden soort is. Hij zit niet vaak op sociale media, en als hij dat doet, bevatten zijn berichten zelden inhoud die te veel onthult over haar persoonlijke leven of zijn persoonlijke voorkeuren. Ondanks het succes dat hij tijdens zijn carrière heeft gezien, is Steven erin geslaagd zijn privéleven te behouden en is hij erg selectief in de informatie die hij online deelt.

Aanbevolen: