Wie is de verloofde Tay Dome van Taylor Lautner en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is de verloofde Tay Dome van Taylor Lautner en wat doet ze?
Wie is de verloofde Tay Dome van Taylor Lautner en wat doet ze?
Anonim

Team Edward… of Team Jacob? Het is een serieuze vraag die Twilight-fans zichzelf keer op keer hebben moeten stellen. Voor sommigen is het een supergemakkelijke keuze, omdat Edward Cullen en Bella Swan volgens hen een waanzinnige romance hebben. Voor anderen is Jacob Black Bella's echte soulmate en het is lief dat ze elkaar al heel lang kennen. Waar we ook staan over dit onderwerp, we vonden het geweldig om Taylor Lautner Jacob te zien spelen en sindsdien volgen we zijn acteercarrière.

Taylor Lautner heeft veel spraakmakende relaties gehad en fans vragen zich af over de relatie tussen Taylor Lautner en Taylor Swift, en de romance tussen Taylor en Selena Gomez. Maar de afgelopen jaren heeft Taylor Lautner één speciaal persoon in zijn leven gehad, en dat is zijn partner Tay Dome. Blijf lezen om meer te weten te komen over Tay Dome, de verloofde van Taylor Lautner en wat ze voor haar werk doet.

Wie is de aanstaande bruid van Taylor Lautner, Tay Dome?

Terwijl fans zich afvragen wat er met de carrière van Taylor Lautner is gebeurd, is hij zo gelukkig geweest in zijn relatie met Tay Dome. Als we naar de Instagram van Taylor Lautner kijken, lijkt hij absoluut een heel gewoon persoon. Hij post over naar bruiloften gaan, deelt wat eten dat hij kookt, en vooral, plaatst foto's met zijn nu verloofde Tay Dome.

Tay Dome voltooide de verpleegschool en Taylor Lautner deelde het goede nieuws op Instagram en schreef in het bijschrift: "Deze engel is net afgestudeerd aan de verpleegschool en ik kan niet trotser zijn. Ik heb de ups en downs gezien, de tranen en vreugde die de afgelopen twee jaar je hebben gebracht en ik weet echt niet hoe je het doet. Je hebt 's werelds grootste hart en ik ben zo dankbaar dat je in mijn leven bent."

Tay Dome is een geregistreerde verpleegster en volgens Hollywood Life ging ze naar een school in Santa Clarita genaamd College of the Canyons. Toen ze in december 2019 afstudeerde, plaatste ze dat haar beste vriendin, Marissa Civale, in die tijd een geweldig ondersteuningssysteem was geweest. Ze deelde een heel lief bericht voor haar vriendin en schreef: "Ik kan niet wachten om de verpleegster te zien die je wordt!!"

Tay Dome's Instagram-bio zegt dat ze een geregistreerde verpleegster is en 'voorvechter van zelfzorg en geestelijke gezondheid'. Ze heeft 191.000 volgers op Instagram en toen ze de foto van het voorstel deelde, schreef ze: "Mijn absoluut beste vriend. IK KAN NIET WACHTEN OM VOOR ALTIJD MET JE DOOR TE GEVEN."

Tay heeft verschillende hoogtepunten op haar Instagram-pagina, waaronder een met het label 'zelfzorg' waar ze enkele ademhalingsoefeningen deelde. Ze heeft ook een hoogtepunt over schoonheid, een over honden, een met de naam 'avonturen' en een met de naam 'verpleging', waar ze afbeeldingen van boeken en markeerstiften plaatste toen ze studeerde voor haar diploma verpleegkunde.

Tay Dome heeft ook een YouTube-kanaal dat ze veel bijwerkt. Ze heeft meer dan 8.000 abonnees, wat absoluut indrukwekkend is, en ze deelt details over haar leven, van een vraag- en antwoordsessie over verpleging tot een reis naar Napa. Fans zullen het altijd leuk vinden dat Tay praat over haar relatie met Taylor Lautner.

In een charmante video van vier maanden geleden genaamd "Mijn vriend komt thuis", zei Tay dat Taylor twee maanden weg was en dat ze hem wilde verrassen zodra hij weer thuis was. Tay stelde een groep ballonnen samen met de tekst "welcome home" en "home sweet home", samen met een flesje prosecco en een fles kant-en-klare ouderwetse cocktails. Tay filmde ook het spannende moment waarop Taylor terugkwam en hoe opgewonden ze waren om elkaar weer te zien.

Hoe Taylor Lautner en Tay Dome verloofd raakten

Taylor Lautner en Tay Dome zijn onlangs verloofd, en fans bezwijmden over de schattige Instagram-foto's en bijschriften die Taylor schreef. Hij deelde foto's van het voorstel en schreef: "11.11.2021. En zo kwamen al mijn wensen uit."

Natuurlijk, aangezien het paar nu verloofd is, zijn fans benieuwd hoe ze elkaar hebben ontmoet.

Volgens The Sun denken mensen dat het komt omdat Tay goed bevriend is geweest met Makena, de jongere zus van Taylor, en dat ze elkaar door haar moeten hebben ontmoet.

Telkens wanneer Tay en Taylor over elkaar schrijven op sociale media, praten ze over hoe ondersteunend ze elkaar zijn. Toen Tay klaar was met de verpleegschool, zei ze dat Taylor haar omhelsde als ze zich angstig voelde en dat hij haar zou ondervragen en haar zo veel zou helpen.

Fans zijn enthousiast om meer te weten te komen over het huwelijksplanningsproces van Taylor Lautner en Tay Dome en het zal erg leuk zijn om trouwfoto's te zien.

Aanbevolen: