Waar hebben Darcey en Stacey van TLC hun geld vandaan gehaald?

Inhoudsopgave:

Waar hebben Darcey en Stacey van TLC hun geld vandaan gehaald?
Waar hebben Darcey en Stacey van TLC hun geld vandaan gehaald?
Anonim

Darcey en Stacey Silva, de tweelingzussen die in 2017 op de voorgrond schoten nadat ze in seizoen 1 van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days verschenen, leiden een weelderig leven. Met hun no-nonsense stijl wonnen de Silva-zussen aan populariteit bij fans. Ze schitterden in extra spin-offs zoals 90 Day Bares All na vier seizoenen in de reality-datingshow.

Darcey & Stacey, hun eigen show, ging ook in première in juni 2020 en gaf fans een kijkje in het leven en gezin van de tweeling. Bovendien pronkten ze onlangs met hun nieuwe make-overs na een maand in Turkije te hebben verbleven, waar ze hun volledige "tweeling" ontvingen. Ze hebben zeker een luxueus leven veiliggesteld, maar fans vragen zich af waar de tweeling hun geld vandaan heeft. Dus, hoeveel tijd hebben ze voor hun werk? Wat zijn de werken van Darcey en Stacey?

Waar haalden Darcey en Stacey hun geld?

De carrière van Darcey en Stacey als reality-tv-sterren is zeker een van hun inkomstenbronnen, waardoor ze een geschat vermogen van $ 6 miljoen hebben opgebouwd. Het duo ontstond in 2010 toen ze hun eigen realityserie The Twin Life kregen. Hoewel ze één seizoen hebben gefilmd, is de show nooit in de lucht gekomen.

In 2017 werden Darcey en Stacey gecast in de Before The 90 Days-serie van de blockbuster TLC-serie 90 Day Fiancé. De tweelingzussen trokken veel aandacht van fans vanwege hun vrolijke houding, Barbie-optredens en wilde romances. Daarna kregen ze hun eigen show in 2020, Darcey & Stacey, nadat ze er niet in slaagden liefde te vinden op 90 Day Fiancé.

Fans kunnen geen genoeg krijgen van de capriolen van TLC op het scherm, dus het is geen verrassing dat de show met nog een seizoen werd verlengd en momenteel aan zijn derde aflevering toe is. Aangezien Darcey meer dan vier seizoenen meedeed aan de show, van 2017 tot 2020, met in totaal 51 afleveringen verspreid over die seizoenen, kan iedereen zich voorstellen dat ze een behoorlijk bedrag had verdiend.

Een bron dicht bij de productie onthulde dat de cast ongeveer $ 1.000 tot $ 1. 500 per aflevering verdient.

De bron onthulde: 90 Day Fiancé beta alt hun Amerikaanse castleden $ 1.000 tot $ 1. 500 per aflevering. Zelfs als een persoon een plek op de spin-off 90 Day Fiancé: Happily Ever After? Hun loon gaat niet veel meer omhoog.”

Voor hun eigen show, Darcey & Stacey, is het waarschijnlijk dat de tweeling behoorlijk wat meer geld heeft verdiend. De meeste bronnen stellen dat TLC castleden ongeveer $ 15.000 per seizoen beta alt, maar gezien het succes van de Silva-zussen is de kans groot dat hun salaris aanzienlijk is gestegen.

Wat doen Darcey en Stacey naast reality-tv?

Naast het incasseren van geld van reality-tv-shows, verdienen Darcey en Stacey veel geld met hun eigen zakelijke ondernemingen. In oktober 2010 creëerden de tweeling hun modellijn House of Eleven, die begon als een winkel in Los Angeles. Ze woonden daar ongeveer acht jaar om het bedrijf op gang te helpen.

Darcey zei op de TLC-show: We waren in winkels en zo, we zijn begonnen als een high-end tier-merk. Een beetje bekend om onze leggings en onze joggers. Veel beroemdheden droegen het, we deden veel hoofdartikelen toen we in L. A waren.” Ook al wonen ze nu in Connecticut, hun winkel is nog steeds open in LA.

Hun merk heeft tot op de dag van vandaag meer dan 56.000 volgers op Instagram. Het trekt niet alleen de aandacht van mensen, maar het modemerk is ook gedragen door verschillende A-lijst beroemdheden, waaronder Jessica Alba, Demi Lovato, Nicki Minaj en Jeannie Mai, om er maar een paar te noemen.

Na deelname aan de reality-tv-shows van TLC hebben Darcey en Stacey sindsdien veel geld verdiend. Naast dat hun bedrijf meer publiciteit en klanten krijgt, zijn ze ook mede-oprichters van een productiebedrijf Eleventh Entertainment met hun vader, Mike Silva. Het bedrijf produceerde de komediefilm White T uit 2013, en een drama gebaseerd op de roman van Tee Ashira, Soul Ties.

Behalve dat ze geld krijgen van hun bloeiende carrière als reality-tv-sterren en van zakelijke ondernemingen, is het mogelijk dat ze ook geld verdienen met hun promoties op sociale media. Het is niet ongebruikelijk dat realitysterren op deze manier meer inkomsten genereren, dus het zou zeker niet de eerste zijn. Met Darcey's 1,2 miljoen volgers en Stacey's 500K volgers op Instagram, is het geen verrassing dat ze veel verdienen als social media influencers, zonder dat ze afhankelijk zijn van een traditionele baan om hun rekeningen betaald te krijgen.

Waarom zijn Darcey en Stacey beroemd?

De tweeling begon op 90 Day Fiance en dankzij hun onmiddellijke populariteit en de overvloed aan drama die hen lijkt te omringen, explodeerden Darcey en Stacey op het toneel met hun eigen TLC-show. De serie is een enorm succes en fans stemmen religieus af om te zien in wat voor soort kattenkwaad de vrouwen zouden belanden. Maar wat maakt het duo beroemd?

Darcey en Stacey hebben kijkers betoverd met de entertainmentwaarde die ze in hun show bieden. Ze doen zeker hun deel om wat fanfare op te trommelen en missen nooit een kans om fans te plagen met sappige verhaallijnen en verrassingen, waaronder hun liefdesleven, familie, mode-outfits, twinformation en dergelijke. Niets lijkt zeker voor de twee, en fans weten niet zeker wat er gaat gebeuren.

Fans van de tweeling stroomden zelfs naar sociale media om hun liefde te uiten, met één die schreef: "Ik vind het geweldig hoe Darcey & Stacey zich kleden. Ze zien er altijd goed uit.” Een ander gutste: "Het kan me niet schelen wat iemand zegt, ik hou van slechte extensies van Darcey & Stacey en zo." Een fan van 90 dagen verloofde gaf ook toe: "Ik hou van iedereen op PillowTalk, maar Darcey & Stacey zijn mijn favoriet. Die zussen maken me kapot.'

Aanbevolen: