Darcey & Stacey': een dubbele transformatie: alles wat Darcey en Stacey hebben gedaan in Turkije

Inhoudsopgave:

Darcey & Stacey': een dubbele transformatie: alles wat Darcey en Stacey hebben gedaan in Turkije
Darcey & Stacey': een dubbele transformatie: alles wat Darcey en Stacey hebben gedaan in Turkije
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Darcey &Stacey' van 13 september 2021 worden hieronder besproken! Darcey en Stacey Silva hebben dit seizoen een behoorlijk dramatische reis achter de rug. Stacey blijft zoeken naar de mogelijkheid van moederschap en het krijgen van een baby met Florian, maar na het minder gelukkige nieuws over de kans dat ze opnieuw zwanger wordt, lijkt het er niet op dat het duo hun gezin gaat uitbreiden.

Wat betreft Darcey's relatie met Georgi, het is nog nooit zo volatiel geweest! Het paar heeft zeker hun ups en downs gehad, maar de downs blijven maar komen. Nu er zoveel is misgegaan, beginnen fans zich tegen Darcey te keren en beweren dat zij de schuldige is voor haar vele mislukte relaties.

Nou, met zo veel dat er gebeurde in seizoen 2 van Darcey & Stacey, was het slechts een kwestie van tijd voordat de Silva-tweeling op reis ging om hun uiterlijk te verjongen en te transformeren. Het duo ging naar Bodrum, Turkije, waar ze een reeks cosmetische ingrepen ondergingen, en we verzamelen alles wat ze hebben gedaan tijdens hun "tweelingvorming".

Darcey en Stacey's "Twinsformation"

Tijdens de aflevering van vanavond gaat de reis van Darcey en Stacey naar Bodrum, Turkije door en de twee maken het zeker waar! Terwijl ze probeerden hun bagage thuis te laten, is het duidelijk dat ze er nog steeds in slaagden om er een deel van mee te nemen, samen met hun ontelbare koffers met hairextensions, 15 cm hoge hakken en veel outfits.

Hoewel de reis zelf bedoeld was om te verjongen en wat rust en ontspanning te bieden aan Darcey en Stacey, was het belangrijkste doel om te ondergaan wat de twee een "tweelingformatie" noemen. De tweeling beweert dat hun reis een "innerlijke en uiterlijke transformatie" was en het uiterlijke deel is zeker waar.

De eerste procedure van de tweeling bestond uit het plaatsen van nieuwe tanden, maar dan wel in Silva-stijl. Nadat ze hun originele tanden hadden afgeschoren, maakte Stacey van de gelegenheid gebruik om Florian thuis te FaceTimen en hem te choqueren met de pre-fineer. Gelukkig voor de twee werden hun nieuwe tanden gemakkelijk geplaatst en gingen ze de volgende dag op pad om Bodrum te verkennen.

Wat hebben Darcey en Stacey gedaan?

Tijdens hun "niet-proceduredag", brachten Darcey en Stacey tijd door aan boord van een jacht, waar ze wat Instagram-foto's gingen maken, en natuurlijk een oprecht gesprek over hun relatieshops en Stacey's worsteling met vruchtbaarheid. Ondanks de zware convo konden de tweeling niet wachten op hun volgende procedure, die bestond uit het laten doen van hun neus en het ondergaan van een borstlift.

Hoewel de twee eerder plastische chirurgie hebben ondergaan in de Verenigde Staten, voornamelijk in Beverly Hills, kozen ze voornamelijk voor Turkije voor het uitje, maar het is geen geheim dat een operatie in Turkije aanzienlijk goedkoper is dan in de VS.

Tijdens een interview met Us Weekly onthulden de twee alles wat ze hebben gedaan, en nog wat. "We hebben absoluut een tweelingtransformatie gedaan; het was de beste tot nu toe! We zijn een betere versie van onszelf, naar Turkije gaan was meer voor de innerlijke reis, we kregen weer een band als een tweeling," vertelde Darcey.

"We hebben het onderzoek vooraf gedaan, want we lieten ons niet zomaar door een dokter aanraken, we hadden het beste van het beste", zei Stacey. "Deze keer zouden het onze laatste operaties zijn, dus we wilden alles optillen! We wilden die weggerukte look. We voelen ons echt goed, lichter op onze voeten, want alles werd opgetild, we werden om de middel gegrepen, neus gedaan, liplift en vet verwijderd van onze wangen. We zijn er dol op! Ik ben dol op de resultaten ", deelden ze.

Fans vinden dat de tweeling te veel doet

Hoewel Darcey en Stacey kunnen doen wat ze willen, denken veel kijkers dat het gewoon te veel is! Hoewel ze er in feite fantastisch uitzien, vergelijken fans ze nu met het personage van Goldie Hawn en Meryl Streep in Death Becomes Her. Alleen al de vergelijking deed ons barsten, maar we verwachten niets dat in de buurt komt van die laatste filmscène. Weet je waar we het over hebben!

Fans brachten ook hun uiterlijk naar voren voordat ze realitysterren werden, en hoewel het duidelijk is dat hun uiterlijk drastisch is veranderd sinds ze bij 90 Day Fiance kwamen en hun eigen serie scoorden, beweren Darcey en Stacey dat ze gelukkiger zijn en voelen dan ooit!

Bovendien kwamen er op Twitter vragen over de reacties van Darcey's dochters op hun nieuwe look, waarin ze beweerden dat Darcey zich moet herinneren dat zij hun rolmodel is. Nou, het lijkt er niet op dat Aniko en Aspen problemen hebben met de transformatie van hun moeder, dus waarom zou iemand anders dat wel doen, toch?

Aanbevolen: