De rijkste acteur uit 'Girls5eva' is niet een van de Grammy-winnaars

Inhoudsopgave:

De rijkste acteur uit 'Girls5eva' is niet een van de Grammy-winnaars
De rijkste acteur uit 'Girls5eva' is niet een van de Grammy-winnaars
Anonim

De cast van Girls5eva op Peacock zit vol met zeer getalenteerde en bekende vrouwen in Hollywood. Van singer-songwriter, Sara Bareilles tot winnaar van de Television Critics Choice Award Busy Philipps en Broadway-ster, Renée Elise Goldsberry, één ding dat deze show zeker niet ontbreekt, is talent. De serie is gebaseerd op een fictieve meidengroep uit de jaren 90 die een one-hit-wonder was. De bende komt weer bij elkaar in de huidige tijd minus één lid dat tragisch om het leven is gekomen, die wordt gespeeld door een andere Broadway-sensatie, Ashley Park.

Met zo'n ongelooflijk gestapelde selectie, vragen fans zich misschien af wie precies het hoogste vermogen heeft onder de cast. Is het Bareilles, die verschillende hitalbums op haar naam heeft staan, of is het Hamilton-ster, Goldsberry? Misschien is het de voormalige Cougar Town-ster Philipps, die haar eigen kortstondige talkshow had. Laten we het uitzoeken!

7 Erika Henningsen is $500, 000 waard

Erika Henningsen speelt de jonge Gloria, het personage van Paula Pell, in flashback-scènes. Ze heeft niet veel werk op het scherm gedaan en het meeste werk dat ze heeft gedaan, was in korte films. Ze is vooral bekend van haar werk op Broadway. Ze speelde de originele Cady Heron in de muzikale versie van Mean Girls. Ze speelde ook enkele maanden de rol van Fantine in Les Miserables in 2015.

6 Paula Pell is $2 miljoen waard

Paula Pell, die de volwassen Gloria speelt, is ongeveer twee miljoen waard. Pell is niet alleen een gevestigde komische actrice, maar ze is ook een schrijver, die heeft geschreven voor shows als Saturday Night Live en 30 Rock. Ze heeft met Tina Fey aan een aantal projecten gewerkt, dus het is geen verrassing dat Fey haar in de rol van Girls5eva heeft gecast, aangezien Fey als uitvoerend producent van de serie fungeert. Pell had ook een rol in de comedyserie A. P. Bio, waar ze de rol van Helen speelde.

5 Renée Elise Goldsberry is $2,5 miljoen waard

Goldsberry is vooral bekend om haar rol in Hamilton en als laatste Mimi in Rent on Broadway, en heeft een nettowaarde van ongeveer $ 2,5 miljoen. Ze vertolkt de rol van Wickie op Girls5eva en ze speelt haar briljant. Ze had ook een terugkerende rol in The Good Wife en speelde jarenlang de rol van Evangeline Williamson in de soapserie One Life to Live en verscheen in meer dan tweehonderd afleveringen. Fans herinneren zich misschien ook haar cameo in de door Lin-Manuel Miranda geregisseerde film Tick, Tick… Boom! voor Netflix, waar ze samen met vele andere beroemde Broadway-legendes in de zondagse brunchscène verscheen. Goldsberry heeft ook rollen gehad in Broadway-shows zoals The Lion King, The Color Purple en Good People.

4 Andrew Rannells is $4 miljoen waard

Rannells staat bekend om zijn rol als een van de hoofdpersonages in de originele cast van het Boek van Mormon. Wat zijn werk op het scherm betreft, is Rannells het meest bekend om zijn rol als Darren in A Simple Favor met Anna Kendrick en Blake Lively, zijn rol als Trent Oliver in de Netflix-film The Prom en zijn rol als Cameron in de film The Intern met in de hoofdrol Anne Hathaway en Robert De Niro. Hij had ook een vaste rol in de animatieserie Big Mouth, waarvoor hij een stem deed.

3 Sara Bareilles is $8 miljoen waard

Bareilles staat vooral bekend om haar zangcarrière in de afgelopen anderhalf jaar, en ook om het schrijven van de muziek voor de door Tony genomineerde Broadway-musical Waitress. Ze is onlangs op televisie verschenen met een gastrol in een aflevering van de kortstondige AppleTV+-serie Little Voice, waarvoor ze ook als bedenker en uitvoerend producent diende. Fans herinneren zich misschien ook haar beurt als Maria Magdalena in NBC's live optreden van Jesus Christ Superstar tegenover John Legend en Alice Cooper.

2 Ashley Park is $9 miljoen waard

Park, bekend van haar rol in de originele cast van Broadway's Mean Girls voor het vertolken van de rol van Gretchen Wieners, portretteert de rol van de dode zangeres Ashley Gold in flashbacks op Girls5eva. Ze is ook bekend van haar rol als Mindy Chen in de Netflix-serie Emily In Paris. Ze speelde ook in de beperkte oplage van Grand Horizons op Broadway in 2020. Ze heeft ook verschillende werk op het scherm gedaan, waaronder een terugkerende rol in Tales of the City op Netflix en een rol in het tweede seizoen van de Pop-serie Nightcap.

1 Busy Philipps is $12 miljoen waard

Philipps heeft in de loop der jaren een behoorlijke carrière achter de rug. Van het begin bij Freaks and Geeks tot de hoofdrol in de laatste twee seizoenen van Dawson's Creek tot het bemachtigen van een vaste rol in de langlopende comedyserie Cougar Town tegenover Courteney Cox, ze heeft een behoorlijk cv opgebouwd. Ze is niet alleen een ervaren actrice, maar ze is ook de voormalige presentator van haar eigen talkshow, Busy Tonight, die helaas maar één seizoen duurde op de E! Netwerk. Philipps is ook een ervaren schrijver, want ze heeft haar eigen memoires met de titel This Will Only Hurt A Little. De ster heeft momenteel ook haar eigen podcast, genaamd Busy Philipps Is Doing Her Best.

Aanbevolen: