Wie is vandaag de rijkste acteur uit de 'Spy Kids'-cast?

Inhoudsopgave:

Wie is vandaag de rijkste acteur uit de 'Spy Kids'-cast?
Wie is vandaag de rijkste acteur uit de 'Spy Kids'-cast?
Anonim

20 jaar geleden werd een van de meest iconische films uit de kindertijd van veel mensen op onze schermen geïntroduceerd toen het project van Robert Rodriguez de normen voor moderne kinderfilms veranderde. De spionagekomedie van de maker, Spy Kids, werd al snel een enorm succes toen het werd uitgebracht en nog steeds een favoriet is voor gezinnen over de hele wereld.

De film, die later de eerste van een quadrilogie zou worden, volgde het verhaal van twee jonge kinderen, Carmen Cortez (Alexa Vega) en Juni Cortez (Daryl Sabara), kinderen van het verleidelijke koppel Gregorio (Antonio Banderas) en Ingrid Cortez (Cara Gugino). Hoewel de vier oppervlakkig gezien misschien een gewoon kerngezin leken, was de realiteit veel opwindender dan hun façade je zou hebben doen denken - het waren allemaal spionnen! Het succes van de film bleek onmetelijk voor de acteurs wier carrière het een kickstart gaf, maar hoe ver heeft de filmfranchise hen gebracht en wie heeft vandaag de nummer één plek voor de rijkste?

8 Daryl Sabara

Daryl Sabara portretteerde de jonge, vrolijke Juni Cortez in de franchise. Zijn karakter werd vaak overschaduwd door zijn zus, maar op kritieke momenten zou hij doorzetten en zijn spionagecapaciteiten bewijzen. Tegen de tijd dat de derde film van de franchise, Spy Kids: Game Over, werd uitgebracht, had Sabara's personage zich ontwikkeld tot een fijne jonge spion en leidde hij zelfs de functie. Sinds Spy Kids heeft Sabara een aantal rollen op zich genomen in zowel film als televisie. Meest recentelijk werd Sabara vader toen zijn vrouw Meghan Trainor in februari 2021 beviel van hun zoontje Riley Sabara. Celebrity Net Worth meldt dat zijn nettowaarde uitkomt op $ 750 duizend.

7 Emily Osment

Na haar rol als de grootste rivaal van de Cortez-broers en zussen, Gerty Giggles, had Emily Osment een behoorlijk succesvolle carrière. Ze zette haar carrière in kinderanimatie voort toen ze in 2006 de rol van Lilly Truscott kreeg in de populaire Disney Channel-serie Hannah Montana. De show duurde 5 jaar en de laatste aflevering werd uitgezonden in 2011. Sindsdien heeft de actrice ook een zangcarrière ontwikkeld. Het vermogen van Osment komt naar verluidt uit op $ 3 miljoen.

6 Alan Cumming

De Schotse acteur Alan Cumming speelde de rol van Fegan Floop, een eigenzinnige showrunner met een passie voor klonen en bizarre experimenten. Buiten de Spy Kids-serie blijft Cumming een succesvolle creatieve carrière ontwikkelen waarin hij niet alleen zijn acteervaardigheden laat zien, maar ook die als zanger en schrijver. Met een indrukwekkende reeks onderscheidingen op zijn naam, zoals een Independent Spirit Award en zelfs een paar Olivier Awards, lijdt het geen twijfel dat de getalenteerde acteur een speciale finesse heeft voor zijn vak. Maar aangezien Celebrity Net Worth zijn nettowaarde van $ 5 miljoen rapporteert, neemt Cumming slechts de zesde plaats op deze lijst in.

5 Alexa PenaVega

Bekend om haar rol als de kritisch denkende, nuchtere Carmen Cortez, werd Alexa PenaVega in de schijnwerpers gezet na het succes van Sky Kids. Sindsdien heeft de actrice verschillende rollen op zich genomen in zowel film als televisie. PenaVega waagde zich ook in de wereld van zingen toen ze singles begon uit te brengen om haar acteerrollen te begeleiden. Haar huidige vermogen staat op $ 8 miljoen.

4 Danny Trejo

Op weg naar de ruige Danny Trejo, de ruige monteur die bekend staat als Machete in de Spy Kids-serie. Voorafgaand aan zijn rol in Spy Kids, had Trejo een lang gecompliceerd leven van misdaad, opsluiting en verlossing geleefd. Zijn achtbaanreis van een carrière zag hem uitgroeien tot de belangrijkste stoere Hollywood-kerel. Trejo's nettowaarde komt uit op $ 8 miljoen, waardoor hij nek aan nek is met zijn co-ster PenaVega op de lijst.

3 Steve Buscemi

Op nummer drie op de lijst komt de getalenteerde Steve Buscemi binnen. Buscemi portretteerde de angstige Romero - een gekke wetenschapper die in een constante staat van angst leeft voor de dierlijke hybriden die hij creëerde - in het tweede deel van de filmreeks, Spy Kids: Island Of Lost Dreams. Hij maakte ook een korte verschijning in de derde film, Spy Kids: Game Over. Buiten de Spy Kids-serie heeft Buscemi samengewerkt met enkele van de beste talenten van Hollywood, zoals Quentin Tarantino en Adam Sandler. In 1993 portretteerde Buscemi de rol van Mr. Pink in Tarantino's Reservoir Dogs. Buscemi staat op de derde plaats vanwege zijn nettowaarde van $ 35 miljoen.

2 Antonio Banderas

Misschien een van de meest herkenbare gezichten in de hele Spy Kids-franchise, het is geen geheim dat Antonio Banderas een gevestigde en succesvolle acteur was en blijft buiten de kinderserie. Hij wordt het meest erkend voor zijn rollen in de films van de legendarische regisseur Pedro Almodovar. Deze Hollywood-legende komt binnen met maar liefst $ 50 miljoen aan nettowaarde en staat op de tweede plaats op de lijst.

1 George Clooney

En eindelijk op nummer één op deze lijst van getalenteerde acteurs en actrices komt Hollywood's "it man" zelf, George Clooney. Het is alleen te verwachten dat de Hollywood-krachtpatser aan de top van zijn klasse staat met verschillende Academy Awards en talloze andere onderscheidingen. Zijn vermogen lijkt dit te weerspiegelen, want Clooney komt op een enorme $ 500 miljoen! Misschien wel het beste weerspiegeld door zijn weelderige levensstijl, is het geen verrassing dat Clooney als eerste bovenaan deze lijst van acteurs en actrices wordt gekroond. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de huidige vastgoedportefeuille van de acteur en zijn vrouw, Amal Clooney. Hoewel Clooney slechts een kleine rol speelde in de Spy Kids-franchise, is het vermogen dat hij in de loop van zijn succesvolle carrière heeft opgebouwd onvergelijkbaar met dat van zijn medesterren.

Aanbevolen: