Wie is de rijkste acteur uit de cast van 'Malcolm In The Middle' in 2021?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste acteur uit de cast van 'Malcolm In The Middle' in 2021?
Wie is de rijkste acteur uit de cast van 'Malcolm In The Middle' in 2021?
Anonim

De familie sitcom Malcolm in the Middle ging in januari 2000 in première op Fox en werd meteen een enorm succes. De show volgde een disfunctioneel gezin uit de lagere middenklasse en het duurde uiteindelijk zeven indrukwekkende seizoenen. Helaas eindigde de show in mei 2006 en het is veilig om te zeggen dat fans Malcolm, Francis, Reese, Dewey en hun ouders erg hebben gemist.

Vandaag bekijken we hoe goed de cast van de show het doet in 2021. Als je je ooit hebt afgevraagd welk castlid van Malcolm in the Middle momenteel de rijkste is, blijf dan scrollen naar ontdek het!

9 Craig Lamar Traylor - Nettowaarde $2 miljoen

Craig Lamar Traylor
Craig Lamar Traylor

De lijst wordt afgetrapt door Craig Lamar Traylor die Stevie Kenarban speelde in de populaire sitcom. Naast deze rol is Traylor vooral bekend door zijn rol in films als Dance Fu, Fred & Vinnie en This Bitter Earth, evenals de show ER. Volgens Celebrity Net Worth heeft Craig Lamar Traylor momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 2 miljoen.

8 Erik Per Sullivan - Nettowaarde $3 miljoen

Erik Per Sullivan
Erik Per Sullivan

De volgende op de lijst is Erik Per Sullivan die Dewey speelde op Malcolm in the Middle. Naast deze rol is de acteur vooral bekend door zijn rol in films als The Cider House Rules, Joe Dirt en Christmas with the Kranks, maar ook in shows als Meatball Finkelstein en Black of Life. Volgens Celebrity Net Worth wordt Erik Per Sullivan momenteel geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen.

7 Emy Coligado - Netto waarde $4 miljoen

Emy Coligado
Emy Coligado

Laten we verder gaan met Emy Coligado die Piama Tananahaakna speelde in de populaire familie-sitcom. Afgezien van deze rol is Coligado vooral bekend door zijn rol in films als Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous, Don't Come Knocking en The Three Stooges, evenals shows zoals CTRL en Crossing Jordan.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Emy Coligado momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 4 miljoen.

6 Jane Kaczmarek - Netto waarde $9 miljoen

Jane Kaczmarek
Jane Kaczmarek

Jane Kaczmarek die Lois speelde op Malcolm in the Middle is de volgende op onze lijst. Naast deze rol is Kaczmarek vooral bekend door zijn optreden in shows als Playing House, Jake and the Never Land Pirates, Raising the Bar en Equal Justice, evenals films als 6 Balloons, Wolves at the Door en The Boat Builder. Volgens Celebrity Net Worth wordt Jane Kaczmarek momenteel geschat op een nettowaarde van $ 9 miljoen.

5 Justin Berfield - Netto waarde $10 miljoen

Opening van de top vijf op de lijst van vandaag is Justin Berfield die Reese op Malcolm in the Middle speelde. Naast deze rol is Berfield vooral bekend door zijn rol in films als Max Keeble's Big Move en Invisible Mom 2, maar ook in shows als Unhappily Ever After, The Good Life en The Boys Are Back. Volgens Celebrity Net Worth wordt Justin Berfield momenteel geschat op een nettowaarde van $ 10 miljoen.

4 Christopher Masterson - Netto waarde $10 miljoen

Christopher Masterson
Christopher Masterson

Laten we verder gaan met Christopher Masterson die Francis speelde in de populaire familie sitcom. Afgezien van deze rol is Masterson vooral bekend door zijn rol in films als Beneath the Leaves, Made for Each Other en Intellectual Property, evenals shows als The Road Home, That '70s Show en Haven.

Volgens Celebrity Net Worth wordt momenteel geschat dat Christopher Masterson ook een nettowaarde van $ 10 miljoen heeft - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Justin Berfield.

3 Hayden Panettiere - Netto waarde $15 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Hayden Panettiere die Jessica kort op Malcolm in the Middle speelde. Naast deze rol is Panettiere vooral bekend door zijn rol in films als Remember the Titans, Raising Helen en Racing Stripes, evenals in shows als Heroes, Nashville en Guiding Light. Volgens Celebrity Net Worth wordt Hayden Panettiere momenteel geschat op een nettowaarde van $ 15 miljoen.

2 Frankie Muniz - Netto waarde $30 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Frankie Muniz, die Malcolm speelde in de populaire familie sitcom. Afgezien van deze rol is Muniz vooral bekend door zijn rol in films als Big Fat Liar, Agent Cody Banks en Racing Stripes, evenals in shows als Moville Mysteries, Fillmore!, en dat alles. Volgens Celebrity Net Worth wordt Frankie Muniz momenteel geschat op een nettowaarde van $ 30 miljoen.

1 Bryan Cranston - Netto waarde $40 miljoen

En tot slot, de lijst die op plek nummer één eindigt, is Bryan Cranston die Hal speelde op Malcolm in the Middle. Naast deze rol is Cranston vooral bekend door zijn optreden in shows als Seinfeld, Breaking Bad en Your Honor, evenals films als Saving Private Ryan, Little Miss Sunshine en Drive. Volgens Celebrity Net Worth heeft Bryan Cranston momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 40 miljoen.

Aanbevolen: