Wie is de rijkste acteur uit de 'Venom'-films?

Inhoudsopgave:

Wie is de rijkste acteur uit de 'Venom'-films?
Wie is de rijkste acteur uit de 'Venom'-films?
Anonim

De eerste aflevering van Marvel's Venom-serie, uitgebracht in 2018, introduceerde een aantal gloednieuwe en opwindende personages op het scherm (terwijl ze ook enkele oude favorieten terugbrachten). De film volgt zijn geluk, ex-verslaggever genaamd Eddie Brock (Tom Hardy) terwijl hij zich inspant om zijn leven op de rails te krijgen nadat hij door zijn verloofde is gedumpt en van zijn baan is ontslagen. De zaken nemen echter een onverwachte wending als hij wordt geroepen om heimelijk een wetenschappelijk technologiebedrijf van miljoenen dollars te onderzoeken dat illegale experimenten op mensen uitvoert. Terwijl hij dit doet, raakt Eddie besmet door de buitenaardse symbiont Venom die hij in zijn lichaam moet ontvangen. Uiteindelijk vindt het paar een werkritme om naast elkaar te kunnen bestaan in het vat van Eddie's lichaam.

Met de tweede aflevering van de serie Venom: Let There be Carnage die in 2021 is uitgebracht, blijft de franchise bekende Hollywood-gezichten introduceren in de wereld van Marvel. Maar wiens vermogen is het hoogst?

8 Reid Scott - $ 1,7 miljoen

mobile.twitter.com/mrreidscott

Als we binnenkomen op nummer 8 hebben we Reid Scott. Ondanks zijn ondergeschikte rol in de eerste Venom-film, lijkt het alsof zijn personage van Dr. Dan Lewis een terugkerende rol is, aangezien hij ook verschijnt in Venom: Let there Be Carnage. Voordat de stripreeks echter voor het eerst op onze schermen verscheen, stond deze veelgeprezen acteur bekend om zijn rol als Dan Egan in de met een Emmy bekroonde serie Veep. Hij speelde ook als Brendan "Brando" Dorff in de hit TBS Sitcom My Boys. Volgens Idol Networth komt zijn vermogen uit op $ 1,7 miljoen.

7 Riz Ahmed - $3 miljoen

www.instagram.com/p/COSw5ROFn8l/

De in het VK geboren acteur en rapper Riz Ahmed is een onmiskenbare krachtpatser van talent en creativiteit. Met een indrukwekkende reeks onderscheidingen op zijn naam staat deze Academy Award-genomineerde acteur op nummer 7 op deze lijst, met een bescheiden nettowaarde van $ 3 miljoen, zoals gerapporteerd door Celebrity Net Worths. Ahmed maakte deel uit van de cast voor de eerste Venom-film en hij portretteerde de schurk van de film, Carlton Drake, een op macht beluste ondernemer met een scheef moreel kompas.

6 Naomie Harris - $4 miljoen

www.instagram.com/p/CUV1AD4hw71/

Op nummer 6 op de lijst hebben we Naomie Harris. De 45-jarige Harris speelde het personage van Frances Barrison ook wel bekend als Shriek in Venom: Let There Be Carnage. Buiten het Venom-universum heeft Harris meerdere rollen verworven in verschillende projecten met lovende kritieken. Zo vertolkte ze de rol van Paula in het Academy Award-winnende Moonlight en verscheen ze zelfs in meerdere Bond-films zoals Skyfall, Spectre en de nieuwste aflevering No Time To Die. Haar vermogen zou naar verluidt $ 4 miljoen bedragen.

5 Stephen Graham - $5 miljoen

www.instagram.com/p/CU2qKgPtYjs/

Op de vijfde plaats hebben we de Engelse acteur Stephen Graham. Graham debuteerde zijn rol als rechercheur Mulligan in de serie in 2021 tijdens de tweede aflevering. Voorafgaand aan zijn betrokkenheid bij Venom: Let There Be Carnage, was Graham een gevestigde acteur met verschillende acteercredits binnen film en televisie die teruggaat tot 1990. Zijn meest iconische rol was in 2006 toen hij het karakter van Combo vertolkte in de Britse speelfilm This Is Engeland. Graham ontving een British Independent Film Award voor zijn werk als bijrol in de speelfilm. Meer recentelijk maakte Graham deel uit van verschillende A-lijstprojecten, zoals de biopic Rocketman uit 2019 en het met sterren bezaaide misdaaddrama The Irishman van Netflix. Zijn vermogen zou naar verluidt $ 5 miljoen bedragen.

4 Jenny Slate - $6 miljoen

www.instagram.com/p/CH_FW8xlRAN/

De vierde plek innemen en net een plek op het podium van de top drie van Venom missen, is Big Mouth-ster, Jenny Slate. Slate portretteerde het karakter van Dora Skirth, een snelle en intelligente onderzoeker die haar overlijden ontmoette vanwege haar verraad aan de schurk van de film in de eerste aflevering van de serie. Voor haar rol in Venom speelde Slate een ondersteunende rol in het emotionele drama Begaafd uit 2017, naast Chris Evans, mede-Marvel-alumnus. Haar nettowaarde komt naar verluidt uit op $ 6 miljoen.

3 Michelle Williams - $30 miljoen

www.instagram.com/p/CUC8s9hNina/

Met een indrukwekkend vermogen van $ 30 miljoen, neemt de leidende dame van Venom, Michelle Williams, de titel van het op twee na rijkste castlid aan. In zowel de eerste als de tweede aflevering speelt ze de rol van Anne Weying, de ex-verloofde van Eddie Brock en de huidige partner van Dr. Dan Lewis. Net als haar karakter is Williams getalenteerd en ongelooflijk hardwerkend, zoals blijkt uit haar twee Golden Globe Awards en indrukwekkende vier Academy Award-nominaties.

2 Tom Hardy - $45 miljoen

www.instagram.com/p/BqF8ax9g4k6/

Op de tweede plaats op de lijst staat de hoofdrolspeler van de filmreeks, Tom Hardy. Hardy speelt niet alleen de iconische Eddie Brock, maar vertolkt ook de rol van zijn levende partner, de buitenaardse symbiont Venom. Hardy staat bekend om zijn 'stoere kerel'-rollen in zowel film als televisie, bijvoorbeeld zijn iconische rol als zowel legendarische gangsters als broers Reggie en Ronnie Kray in de film Legend uit 2015 en zijn rol in Peaky Blinders van Netflix. Zijn vermogen komt uit op een indrukwekkende $ 45 miljoen.

1 Woody Harrelson - $ 70 miljoen

www.instagram.com/p/B04Wo-EAzxy/

En tot slot, de kroon en de eerste plaats op deze lijst is Venom: Let There Be Carnage's schurk, Woody Harrelson. De eerste plaats zal voor velen misschien geen verrassing zijn, aangezien Harrelson nog steeds een van Hollywood's meest herkenbare talenten is. Harrelson werd beroemd door zijn doorbraakrol als Woody Boyd in NBC's sitcom Proost uit 1985. De drievoudig Academy Award-genomineerde acteur heeft naar verluidt een nettowaarde van $ 70 miljoen.

Aanbevolen: