Mila Kunis maakte een gezicht na het kussen van Danny Masterson in deze 'That '70s Show'-outtake

Inhoudsopgave:

Mila Kunis maakte een gezicht na het kussen van Danny Masterson in deze 'That '70s Show'-outtake
Mila Kunis maakte een gezicht na het kussen van Danny Masterson in deze 'That '70s Show'-outtake
Anonim

'That '70s Show' lijkt terug in de krantenkoppen te staan, vanwege het aanstaande reboot-project, 'That '90s Show', met een aantal van de voormalige cast die terugkeren. Fans hopen dat de reboot niet hetzelfde vertrouwen heeft als de vorige, ' That '80s Show', die niet erg lang duurde.

We weten nog steeds niet helemaal zeker of Donna en Eric samen zijn beland tijdens de finale, maar wat we wel weten is dat er verschillende geweldige momenten achter de schermen plaatsvonden, waaronder een hilarische outtake tussen Mila Kunis en Danny Masterson.

Wat gebeurde er tussen Danny Masterson en Mila Kunis in 'That '70s Show'?

'Die '70s Show' zal altijd worden beschouwd als een van de meer ondergewaardeerde sitcoms van de vroege jaren 2000. De show maakte zijn debuut in de zomer van 1998 en duurde acht seizoenen. Als Topher Grace had besloten om aan boord te blijven, had de show in werkelijkheid de 'Friends' kunnen evenaren, met een lange looptijd van tien jaar.

De casting was een belangrijk onderdeel van het succes op FOX. Niet iedereen die voor de show werd gecast, deed dit echter naar waarheid. Jaren na haar tijd in de show zou Mila Kunis onthullen dat haar auditie niet helemaal authentiek was. Ze loog zelfs over haar leeftijd en beweerde 18 te zijn, terwijl de actrice toen nog op de middelbare school zat.

“Dit is de waarheid: ik was 14 toen ik auditie deed en, ja, je moest 18 zijn of legaal geëmancipeerd en toen ze vroegen of ik legaal geëmancipeerd was, had ik zoiets van: 'Natuurlijk, zeker.' Ik speelde net mee. Maar bij de derde auditie wisten ze het. Omdat ik het contract moest ondertekenen en ik had aangegeven dat ik een studioleraar nodig had, en ze zeiden: 'Waarom?' en ik zei: 'Trouwens, ik ben nog steeds 14; Ik zit nog op de middelbare school.'”

Ondanks haar jongere leeftijd paste Kunis perfect als Jackie. Ze had zoveel memorabele momenten in de show met de cast, maar ook scènes die de show niet haalden, zoals verschillende outtakes.

Tijdens de outtakes trok Jackie een gezicht na het kussen van Hyde

Kunis had een paar gedenkwaardige outtakes tijdens haar achtjarige reis in de sitcom. Een van hen liet de actrice lachen zonder duidelijke reden naast Laura Prepon. De twee kwamen er gewoon niet doorheen, terwijl Ashton Kutcher aan de zijlijn probeerde te begrijpen wat er zo grappig was.

De scène waar we naar kijken, vond echter plaats in de blooper-compilatie hieronder om 6.46 uur.

Tijdens de scène krijgt Kunis een kus op Masterson terwijl hij op de bank zit, hoewel de actrice er uiteindelijk hilarisch op reageert, in feite spugen.

Masterson bleef koel ondanks de blunder, eigenlijk grijnzend, terwijl Kunis het in plaats daarvan niet bij elkaar kon houden, lachend om de beproeving.

Fans van de show waren dol op het idee van Jackie en Hyde samen, hoewel uiteindelijk Fez degene was die Jackie's hart kreeg.

Die show uit de jaren 70 had een aantal epische outtakes tijdens zijn run

Blooper-compilaties met de cast van ' That '70s Show ' hebben miljoenen views. We zien tijdens de outtakes echt hoeveel chemie de cast had en hoe leuk het achter de schermen was.

Fans hadden veel te zeggen over de outtakes, vooral gezien de manier waarop bepaalde castleden zouden reageren.

"Twee dingen: 1. Eric was erg goed in het behouden van zijn karakter, zelfs als hij het verknoeide 2. Donna lijkt echt leuk te zijn."

"Dit is een van die sitcoms die helemaal niet slecht zal verouderen. De hele cast genoot van elkaars gezelschap. Waarschijnlijk genoeg om een reboot te krijgen."

"Ashton is echt goed in het niet breken van karakter. Zoals iedereen begint te lachen en hij is zo chill."

"Als Fez zelf irl in de show was, zou iedereen helemaal over hem zijn."

"De Eric-acteur was een zeer serieuze man die het gewoon als een baan zag. De rest had een grote relatie, maar hij was niet zo gehecht."

Ondanks de meningen over Eric en zijn relatie met de cast, onthulde de acteur dat hij nog steeds communiceert met de cast in een groepschat en dat hij bovendien een reboot in de toekomst zou verwelkomen. En gezien het recente nieuws, zou hij kunnen verschijnen in ' That '90s Show'.

Aanbevolen: