Fans zeggen dat de rol van Mila Kunis in 'That '70s Show' een probleem in Hollywood onthult

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat de rol van Mila Kunis in 'That '70s Show' een probleem in Hollywood onthult
Fans zeggen dat de rol van Mila Kunis in 'That '70s Show' een probleem in Hollywood onthult
Anonim

Debuteren op 'That '70s Show' deed enorme dingen voor de carrière van de jonge Mila Kunis. Het is een onmiskenbaar feit dat de show haar carrière lanceerde, wat leidde tot tonnen grote rollen en talloze kansen. Mila stelt het waarschijnlijk ook op prijs dat de set van de show de plek is waar ze haar man heeft ontmoet, ook al kostte het wat tijd om hen te herenigen nadat de show was afgelopen.

Maar er is één feit over Mila's casting voor de serie waarvan fans zeggen dat het een veel groter probleem in Hollywood onthult.

Van alle problemen in Hollywood…

Mensen weten dat er veel rotte dingen gebeuren in Hollywood. Niet iedereen is een goed mens, ook al zijn ze echt geweldig in het spelen op het scherm (of, in sommige gevallen, achter de camera). Dus als het gaat om alle schandalen die naar voren komen, lijken sommige minder dan andere.

Dat is de reden waarom, toen eindelijk werd onthuld dat Mila Kunis over haar leeftijd loog om een optreden in 'That '70s Show' te krijgen, mensen erom lachten en het min of meer lieten gaan. Sommige mensen vonden het eng dat Mila een kus op het scherm had met iemand die veel ouder was, aangezien haar leeftijd eigenlijk 18 was toen ze aan de serie begon.

Zoals het was, Mila was veertien maar loog over haar leeftijd om het optreden te krijgen. En de producenten hielden van haar; ze was perfect voor de rol. Dit betekent dat ze mogelijk de details van haar leeftijd zouden hebben verdoezeld, als ze het hadden geweten. Het punt is dat fans denken dat de castingmensen het waarschijnlijk wel wisten en er niets om gaven. En dat is een probleem.

Mila's leeftijd is nooit bevestigd

Helaas weten fans dat er veel vreselijke dingen zijn gebeurd met kinderen op films en tv-shows, ongeacht hun leeftijd. Er was het hele Dan Schneider-schandaal, en wie weet hoe erg dat was.

Zelfs geliefde films als 'Little Rascals' zijn sindsdien gesleept omdat ze kinderen op de set pijn lieten doen. Hoewel Bug Hall's opmerkingen over zijn ervaringen op de set één ding zijn, is de hele film problematisch vanwege het casten van kleine kinderen in een film met een romantisch plot waarbij een vijfjarige moest flirten met een achtjarige en een kus moest kussen. oud.

Dus in het geheel van dingen lijkt Mila die liegt en zegt dat ze 18 was op 14-jarige leeftijd niet zo'n gek stuk. Maar zoals fans opmerken, suggereert het een groter probleem in Hollywood: wie verifieert iemands achtergrondinformatie wanneer ze worden gecast?

Als producenten echt niet wisten hoe oud Mila was, waarom niet? En als ze dat wel deden, waarom logen ze dan totaal en behandelden ze haar alsof ze 18 was, en lieten ze haar iemand kussen die 19 was?

Aanbevolen: