Heeft Danny Masterson 'That 70s Show' hun Netflix-spot gekost?

Inhoudsopgave:

Heeft Danny Masterson 'That 70s Show' hun Netflix-spot gekost?
Heeft Danny Masterson 'That 70s Show' hun Netflix-spot gekost?
Anonim

Het is een trieste dag voor alle fans van 'That 70s Show'. De iconische show, die tussen 1998 en 2006 werd uitgezonden, is officieel van Netflix verwijderd en veel fans denken dat dit te wijten is aan het recente schandaal rond collega-castleden, Danny Masterson. In juni 2020 werd onthuld dat Masterson, die Steven Hyde speelde in de populaire FOX-show, werd beschuldigd van aanranding met geweld van drie vrouwen in de vroege jaren 2000.

De acteur werd vervolgens gearresteerd nadat een arrestatiebevel was uitgevaardigd onmiddellijk nadat hij was aangeklaagd. Dit was nogal een schok voor degenen die opgroeiden met het kijken naar Danny op het scherm, en het lijkt gevolgen te hebben voor de show. De cast heeft zich de afgelopen maanden stil gehouden, maar nu Netflix hun show heeft verwijderd, is alles niet langer de status-quo.

Heeft Danny het gedaan?

Netflix heeft een aantal nieuwe wijzigingen doorgevoerd op hun platform, en de verwijdering van de iconische FOX-serie, "That 70s Show", was daar een van! Het nieuws brak eerder vorige week dat we officieel afscheid zouden nemen van enkele van onze favoriete personages, waaronder Hyde, Jackie, Donna, Eric, Fez en Kelso na 9 jaar op Netflix te zijn geweest! Volgens een aantal bronnen werd de show op 7 september verwijderd in de Verenigde Staten en alle andere regio's, waaronder Australië, het Verenigd Koninkrijk en Canada.

Fans gingen onmiddellijk naar hun sociale platforms om uit te drukken hoe teleurgesteld ze waren door het nieuws, maar velen begonnen te denken dat de show was verwijderd vanwege het recente schandaal rond castlid, Danny Masterson. De ster, die Steven Hyde speelde, werd gearresteerd en beschuldigd van gewelddadige aanval op 3 verschillende vrouwen. De slachtoffers kwamen eerder dit jaar naar voren en beweerden begin jaren 2000 te zijn aangevallen door Masterson. Dit verraste fans van de show, maar er waren een paar die helemaal niet geschokt waren, waaronder actrice Leah Remini.

Danny Masterson, een bekende scientoloog, is niet het enige lid van de groep die gruwelijke daden heeft gepleegd. Leah Remini was opgetogen toen ze eindelijk het nieuws hoorde en twitterde: "Eindelijk worden slachtoffers gehoord als het gaat om Scientology! Prijs de heer", schreef Remini. Hoewel Masterson zijn borgtocht van $ 3,3 miljoen al heeft betaald, blijft de zaak zich ontvouwen. Hoewel dit misschien een reden was voor de verwijdering van de show van Netflix, lijkt het erop dat de ware aard van "That 70s Show" die de laatste dag op het streamingplatform zag, te wijten was aan licentieovereenkomsten.

Het vertrek van de show komt erop neer dat de streamer zijn contract niet heeft verlengd om afleveringen te blijven uitzenden, en dit hangt samen met het feit dat Netflix meer originele inhoud wil pushen in plaats van shows te promoten die sinds 2011 op het platform staan. Hoewel we de show zeker zullen missen, is het duidelijk dat de verwijdering neerkomt op licenties en niet op de controverse van Danny Masterson.

Aanbevolen: