Jay Leno haatte het toen een gast een opmerking over zijn gezicht maakte

Inhoudsopgave:

Jay Leno haatte het toen een gast een opmerking over zijn gezicht maakte
Jay Leno haatte het toen een gast een opmerking over zijn gezicht maakte
Anonim

Jay Leno heeft een behoorlijke carrière gehad, maar, net als zoveel anderen, is het niet zonder enige controverse gekomen. Hij kreeg reactie voor zijn run op 'America's Got Talent' en bovendien is hij niet de meest goed ontvangen persoon door anderen in de business en dat geldt ook voor Howard Stern.

Niettemin heeft hij een behoorlijk vermogen opgebouwd en bovendien leeft de celeb onder zijn middelen van $ 400 miljoen.

Met zo'n gevestigde carrière zijn er een paar memorabele momenten geweest, waaronder op 'Late Night'. Het lijkt erop dat een bepaalde komiek besloot om Leno te testen en wat sommigen misschien vergeten is dat Jay vroeger nogal een stand-up act was.

Het bracht een geweldige heen-en-weer strijd tussen de twee naar voren. Het was een teken dat niemand ooit over Leno's gezicht zou mogen praten zonder enige reactie te verwachten.

Jay Leno heeft de vaardigheden om iemand terug te beledigen

Natuurlijk, Jay Leno wordt herinnerd vanwege zijn hostingvaardigheden als een van de koningen van Late Night, maar het moet worden opgemerkt dat hij lang voor zijn carrière als gastheer een push maakte in de wereld van standup komedie.

Naast Post Crescent besprak hij zijn vorige leven.

"Ik was een stand-upcomedian lang voordat ik een late-night-host was en ik beschouwde mezelf altijd als een stand-up die het geluk had een tv-show te krijgen", zei de 66-jarige Leno deze week telefonisch vanuit zijn huis in Los Angeles. "Zoals de meeste tv-programma's, zeg je tegen jezelf: 'Oké, hoe lang kan dit duren?' Ik bedoel, ik had geluk dat het 22 jaar duurde. Maar uiteindelijk houdt het op en ga je weer de weg op."

Gezien zijn stand-up carrière in het verleden, is Leno niet bang om verbale bommen te gooien, en hij is behoorlijk slim als iemand hem probeert te roosteren.

Laten we zeggen Louis C. K. kwam daar snel achter, nadat hij een opmerking had gemaakt over Leno's gezicht. Jay was niet alleen niet opgewonden, maar hij hield zijn mannetje tegen de komiek en gooide zelf een paar prikjes, enkele woorden die de komiek overrompelden.

Louis C. K. En Jay Leno deed het nadat de komiek een opmerking over zijn gezicht had gemaakt

Verrassend genoeg was het Jay Leno die de eerste bom gooide, de outfit van Louis C. K. in twijfel trok en zei: "Je ziet eruit als een man die zichzelf aankleedde." Natuurlijk, C. K. zou dat niet laten glippen en beweerde dat Leno eruitzag alsof hij de president beschermde met zijn juiste kleding.

De prikken begonnen zo onschuldig, maar kort daarna namen ze een wending. CK schudde wat veren nadat hij had gezegd: "Ik hoop dat ik dit kan zeggen zonder je te beledigen. Je bent de raarste persoon op aarde. Er is niemand die op jou lijkt."

Leno zou snel terugschieten en zei: "Het is omdat ik een volle haardos heb", duidelijk verwijzend naar Louis' gebrek daaraan.

Leno zou de fans blijven verrassen met nog een geestige opmerking, tegen C. K. hij hoefde zijn kin niet te bedekken omdat hij er trots op was.

C. K. had een goed gevoel voor humor als het op de jabs aankwam, hoewel hij nog niet klaar was. CK maakte grapjes over iemand die werd beroofd en probeerde hem te beschrijven aan de politie, alleen voor de politie om te zeggen: "serieus, hoe ziet hij eruit."

Louis zou de tirade beëindigen door te zeggen: "Ik kan niet geloven dat ik naar je kijk."

Het zorgde voor uitstekende tv en fans konden er geen genoeg van krijgen, vooral gezien de manier waarop Leno kon reageren.

Fans waren niets dan positiefs toen het ging om de Jay Leno en Louis C. K. Exchange

Fans op zowel Reddit als YouTube waren dol op de uitwisseling tussen de twee komieken. In de meeste online meningen ging het er niet om wie wie versloeg, maar om hoe geweldig de uitwisseling in het algemeen was.

"Ik begrijp niet waarom dit moet gaan over wie wie beter heeft gemaakt. Voor mij zag dit eruit als twee grappige mensen die elkaar plagen. Ik vond dit geweldig omdat ik geniet van dit soort uitwisselingen met goede vrienden of, als de de tijd is rijp, vreemden."

"Ze kennen elkaar waarschijnlijk al heel lang. Louis begon met stand-up in 84 en Jay was in die tijd een grote naam in de stand-upscene, en ze komen allebei uit Boston (Louis is technisch gezien uit Mexico). Ik weet zeker dat ze samen een geschiedenis hebben."

"Er was een moment waarop Louis ervan overtuigd was dat hij Leno zou bezitten, maar toen Leno terugschoot, was Louis absoluut verrast door hoe goed Leno was lol."

"Dit is een van de weinige momenten waarop Jay tot leven kwam. Je kon een glimp opvangen van hoe hij vroeger snel van begrip was op het podium."

Een geweldig moment dat echt een andere kant van Leno liet zien.

Aanbevolen: