De waarheid over Heath Ledger en de geannuleerde verloving van Michelle Williams

Inhoudsopgave:

De waarheid over Heath Ledger en de geannuleerde verloving van Michelle Williams
De waarheid over Heath Ledger en de geannuleerde verloving van Michelle Williams
Anonim

Tot op de dag van vandaag rouwt Hollywood nog steeds om het tragische overlijden van Heath Ledger in 2008. Buiten het medeweten van velen stierf de acteur slechts vier maanden na zijn scheiding van ex-verloofde, Michelle Williams. De 10 Things I Hate About You-ster is naar verluidt in een spiraal van drugsgebruik terechtgekomen uit angst om zijn dochter Matilda Rose te verliezen in een rommelige voogdijstrijd. Williams had de voogdij aangevraagd vanwege de verslaving van de overleden acteur. Dit is wat er echt met hun relatie is gebeurd.

Hoe hebben Michelle Williams en Heath Ledger elkaar ontmoet?

Het paar begon te daten in 2004 na een ontmoeting op de set van Brokeback Mountain, waar ze man en vrouw speelden. "Ik herinner me dat ik aan het repeteren was, en de twee hadden googly ogen met elkaar", zei hun co-ster Jake Gyllenhaal over hen."Onze eerste ontmoeting, de omstandigheden van hoe we elkaar voor het eerst ontmoetten, waren kosmisch of zoiets", vertelde Williams aan GQ over de ontmoeting met Ledger. "Ja, er gebeurden veel dingen tegelijk. Het is een beetje alsof we veel dingen te doen hadden omdat we niet veel tijd hadden, of zoiets."

Een jaar later bevestigde Williams dat ze een meisje verwachtten. "Het is vreemd om de film nu te zien, want hij betekent zoveel meer voor mij", vertelde de actrice destijds aan People. "Ik ontmoette mijn man daar, het zaad van mijn dochter werd daar geboren - het is gewoon heel, heel krachtig. Maar ik heb ook het gevoel - en Heath en ik hadden het hier laatst over - dat als het er niet was geweest, we zou elkaar op een andere manier hebben ontmoet, op een andere manier. Het zou gaan gebeuren."

De Dawson's Creek-ster beschreef Ledger verder als "ongelooflijk beschermend" voor de "kleine Australiër" die ze verwachtten. Ze verduidelijkte ook dat ze verloofd waren - niet getrouwd - maar dat ze hem 'echtgenoot' noemde omdat 'vriendje' en 'partner' niet juist klonken."Ik had een paar fantasieën over een man en een bruiloft toen ik een klein meisje was," legde ze uit. "Maar ik ben heel blij met de dingen zoals ze nu zijn."

Inside Michelle Williams & Heath Ledger's Marriage

In 2006 bekende Ledger dat het hebben van hun dochter hem enige richting in het leven gaf. "Als Michelle aan het werk is, ben ik de manny, en als ik aan het werk ben, is zij de oppas", zei hij, eraan toevoegend dat zijn familie "alles" en "het belangrijkste" in zijn leven is. "Vroeger had ik het gevoel dat ik door het leven zweefde, als een geest; misschien heb ik niet eens bestaan", vervolgde hij. Hij gutste ook over zijn vrouw als een nieuwe moeder en zei: "Getuige zijn van deze aangeboren, oerkracht en vastberadenheid die in vrouwen wordt geïnjecteerd wanneer ze een baby moeten uitduwen, is gewoon het meest spectaculaire."

Het leek er ook op dat de Dark Knight-ster een meer huiselijke levensstijl begon te krijgen."Mijn leven op dit moment is… ik zou niet zeggen beperkt tot voedsel," zei hij, "maar mijn plichten in het leven zijn dat ik wakker word, ontbijt kook, de afwas doe, lunch bereidt, die borden schoonmaakt, naar de markt ga, verse producten halen, het avondeten koken, de afwas doen en dan slapen als ik kan … Ik ben er dol op … Ik ben er echt dol op." Hij zei ook dat hij van plan was Matilda naar Sydney te brengen om 'haar kennis te laten maken met de oceaan'.

"Volgend jaar hoop ik zoveel mogelijk tijd in Australië door te brengen… Ik wil Matilda kennis laten maken met de oceaan", zei de acteur, eraan toevoegend dat hij en Williams niet haastten om de knoop door te hakken. "Ik heb echt niet het gevoel dat ik een stuk papier nodig heb om de liefde die ik voor [Michelle] heb te valideren… Ze is mijn zielsverwant en we konden niet meer van elkaar houden."

Waarom zijn Michelle Williams en Heath Ledger uit elkaar gegaan?

In 2007 onthulde Williams' beste vriend Busy Philipps dat het paar uit elkaar ging vanwege hun drukke schema's. Hoewel ze het gevoel had dat "het niet het einde van het verhaal voor hen was", gaf ze toe dat de twee een "gecompliceerde" relatie hadden. "Ze waren zo jong en die baby was het licht van hun beider leven. Ze waren gewoon de hele tijd aan het werk en het was ingewikkeld", zei de White Chicks-ster. "S is altijd ingewikkeld. Vooral als je achtentwintig bent. En filmsterren. Met een baby."

Een andere vriend die dicht bij het stel stond, zei dat het paar uit elkaar groeide vanwege Ledger's toegenomen feesten en drugsgebruik. "Uiteindelijk waren er te veel verschillen. In het begin richtte ze haar hoofd daarop, maar toen Matilda werd geboren, begon ze de dingen echt opnieuw te evalueren", zei de insider. Een ander zei: “ik denk niet dat ze uit liefde vielen; het was waarschijnlijk harde liefde.” Ledger's vriend, Terry Gilliam, zei dat zijn vriend uit de hand liep toen Williams in 2007 de voogdij aanvroeg over zijn drugsgebruik.

In januari 2008 stierf de acteur aan een overdosis medicijnen. "Elke keer als ik hem echt mis en me afvraag waar hij is gebleven, kijk ik gewoon naar haar", zei Williams over hun dochter in 2009. Ze zorgt er ook voor dat zijn herinnering levend blijft voor hun Matilda. "Ik zeg altijd tegen Matilda: 'Je vader hield van me voordat iemand dacht dat ik getalenteerd was, of mooi, of mooie kleren had'", vertelde ze in 2018 aan Vanity Fair. en bescherming ontbreekt, het is eng."

Aanbevolen: