De waarheid over '90 dagen verloofde' Big Ed's geruchten verloving

Inhoudsopgave:

De waarheid over '90 dagen verloofde' Big Ed's geruchten verloving
De waarheid over '90 dagen verloofde' Big Ed's geruchten verloving
Anonim

In de loop van zijn tijd bij '90 Day Fiancé' heeft Big Ed veel ups en downs gehad. De eerste relatie die hij debuteerde in de show duurde niet lang, hoewel Big Ed zijn ex, Rose, op sociale media in de gaten lijkt te houden (ze is moeilijk te missen, met meer volgers dan Ed zelf).

Toch denken fans ook dat Big Ed grote stappen heeft gemaakt sinds zijn eerste optreden in de show. De krantenkoppen suggereren zelfs dat hij verloofd is met zijn on-off vlam Liz. Wat is er echt met hen aan de hand, en zal Big Ed zijn '90 Day Fiancé' eindelijk nog lang en gelukkig hebben?

Big Ed en Liz hadden een verontrustende start

Toen Liz en Big Ed voor het eerst samen tijd voor de camera doorbrachten, waren de kijkers verdeeld. Er was een ongemakkelijke poging tot een kus (Liz leek erg ongemakkelijk), maar Big Ed gaf niet op. Uiteindelijk leek hij zijn oude vriend Liz het hof te maken, en het paar begon te daten.

Maar zo simpel was het niet. Ed beweerde later dat het paar acht keer uit elkaar was gegaan vanwege problemen aan beide kanten van de relatie.

Waarom zijn Big Ed en Liz uit elkaar gegaan?

Oorspronkelijk leek Liz terughoudend om Ed een kans te geven. Big Ed vertelde de camera's van '90 Day Fiancé' zelfs dat hij in een friendzone was geplaatst. Toch gaf hij niet op - iets dat fans eigenlijk cringey vonden. Ze hadden medelijden met Liz en de kijkers thuis waren niet de enigen.

Een therapeut ging in op de zorgen van de kijkers en zei dat Ed beledigend, onredelijk en agressief was tegenover zijn vlam. Het is dus niet helemaal verwonderlijk dat Ed en Liz de afgelopen maanden verschillende keren uit elkaar zijn gegaan.

Op '90 Day Bares All' gaf Ed toe dat hij het meerdere keren met Liz had uitgemaakt via sms en dat hij bij een van de breuken daarna in Las Vegas moest feesten. Ed gaf zelfs toe dat hij nog niet klaar was voor een relatie, ondanks dat hij Liz al zo lang achtervolgde.

Hoewel ze een tijdje aan-uit-aan-weer waren, lijkt het paar door te gaan met het opnieuw verbinden.

Zijn Big Ed en Liz weer bij elkaar gekomen?

Ed leek alles bloot te leggen in zijn laatste gesprek met de '90 Day'-crew, maar dat betekent niet noodzakelijk dat er dingen zijn veranderd. In feite, hoewel Ed en Liz uit elkaar waren gegaan en helemaal klaar leken, kwamen ze blijkbaar weer bij elkaar na hun laatste publieke optreden.

Vanaf september 2021 waren de twee verloofd, volgens TMZ, waarbij Big Ed in het openbaar aan mensen vertelde dat hij heel blij was om verloofd te zijn met Liz. Dat kwam op de hielen van een zomerpost van Liz waarin stond dat ze 'single AF' was.

Het is duidelijk dat er dingen zijn veranderd.

Zullen '90 Day Fiancé' Big Ed en Liz echt gaan trouwen?

Hoewel '90 Day Fiancé'-fans misschien optimistisch zijn dat Big Ed eindelijk tot rust komt, zijn veel kijkers er niet zo zeker van dat ze blij zijn met zijn verloving. Ed lijkt zijn zorgwekkende gedrag tenslotte niet te hebben veranderd, en slechts enkele maanden voordat hij zijn verloving aankondigde, zei hij dat hij niet klaar was voor verbintenis en aan het feesten was.

Er is ook de kwestie van zijn houding tegenover Liz en de manier waarop hij haar voor de camera's heeft behandeld. Veel fans lijken te denken dat hij erger is als de camera's niet draaien, en ze maken zich zorgen over waar Liz aan begint.

Anderen speculeren dat Liz op publiciteit hoopt door zichzelf te verbinden met Big Ed, net zoals andere '90 Day Fiancé'-persoonlijkheden in het verleden lijken te hebben gedaan.

Is '90 Day Fiancé' Big Ed Rich?

Voor degenen die speculeren of Ed jongere vrouwen aantrekt vanwege zijn invloed op de reality-tv, is het de moeite waard om te vragen hoeveel de ster waard is. Is het mogelijk dat Liz in de schijnwerpers wil staan, vragen ze zich af, en zou zijn geldstroom haar gevoelens kunnen beïnvloeden?

Het kan zijn dat mensen contact maken met Big Ed ondanks zijn afschuwelijke gedrag op het scherm jegens zijn partners, deels omdat bij hem zijn schermtijd betekent (en mogelijk een salaris). Maar zijn gerapporteerde nettowaarde van $ 800K kan ook aantrekkelijk zijn.

De nee-zeggers lijken echter te denken dat Liz de slechte behandeling van haar door Big Ed om andere redenen tolereert.

Fans maken zich zorgen over Liz

Dezelfde fans die suggereerden dat Ed zijn partners niet goed behandelt, vermoedden ook dat ze zich vanwege Liz' ervaringen met vroegere gewelddadige partners misschien niet op haar gemak voelde met Eds avances. Ze suggereren dat Ed gevoelens in de situatie dwong, en dat hun relatie misschien niet zo gezond is als ze fans willen laten denken.

Bovenal weten fans van de show niet zeker of Ed echt gaat trouwen, en ze willen niet echt dat hij dat doet - totdat hij het werk heeft gedaan om zichzelf te verbeteren en een betere partner voor zijn toekomstige vrouw.

Aanbevolen: