Travis Scott maakt verrassende Coachella-optreden 6 maanden na Astroworld

Travis Scott maakt verrassende Coachella-optreden 6 maanden na Astroworld
Travis Scott maakt verrassende Coachella-optreden 6 maanden na Astroworld
Anonim

Een half jaar na de tragedie van Astroworld betrad Travis Scott dit weekend het podium om een verrassingsoptreden te maken op een Coachella afterparty.

Volgens E! Nieuws, Travis maakte een snelle set op het Revolve Festival After Party op 16 april in La Quinta, Californië. "Travis stapte in de DJ-booth met de DJ Chase B", vertelde een feestganger aan de publicatie. "Hij speelde de knallers, maar 'Goosebumps' was het publiek alsjeblieft."

Ondanks de recente controverses van de rapper, zei de insider dat de aanwezigen "super enthousiast" waren over zijn optreden. "Iedereen danste en zong mee", voegde ze eraan toe. Kylie Jenner, die twee kinderen deelt met Travis, werd niet gezien tijdens het concert.

Er waren eerdere geruchten dat Travis een verrassingsoptreden zou maken naast Kanye West, die op het punt stond om Coachella te headlinen. Ye werd later echter van de set gehaald na een reeks grillig online gedrag.

Travis' afterparty is een van de eerste optredens die hij heeft gegeven sinds het tragische Astroworld Festival. Vorige maand maakte hij zijn officiële terugkeer naar het podium tijdens het pre-Oscars-feest van Darren Dzienciol en Richie Akiva, gehouden in een privéwoning in Bel-Air.

Astroworld is een jaarlijks muziekfestival gerund door Travis in Houston, Texas, dat hij oprichtte in 2018. Tijdens de editie van 2021 in november vond een menigtestorm plaats waarbij 10 mensen omkwamen en honderden anderen gewond raakten.

Travis kreeg reactie na de tragedie. Hij werd bekritiseerd voor het blijven optreden tijdens de golf en het bijwonen van een afterparty na het evenement. Later werd hij beschuldigd van het aanmoedigen van online chaotisch gedrag voorafgaand aan het festival en het niet implementeren van adequate veiligheidsmaatregelen.

Travis sprak de volgende dag op Twitter over het incident.

Hij voegde eraan toe: "Ik ben vastbesloten om samen te werken met de gemeenschap van Houston om de families in nood te genezen en te ondersteunen."

Travis bevindt zich nu in het middelpunt van meerdere rechtszaken van miljoenen dollars in verband met de tragedie van Astroworld. Eerder dit jaar werd gemeld dat alle rechtszaken samen meer dan $ 10 miljoen waard zijn. Het is niet alleen Travis die wordt genoemd in de rechtszaken. De zaken noemen ook Apple Music, Live Nation, NRG Stadium en Drake als verdachten.

Travis ontkent momenteel alle beschuldigingen van wangedrag. Zijn team heeft ook verzocht om de rechtszaken zonder vooroordeel te seponeren.

Aanbevolen: