Paul Rudd maakt een verrassende verschijning op 'SNL's' Five-Timer Club met beperkte cast en crew

Inhoudsopgave:

Paul Rudd maakt een verrassende verschijning op 'SNL's' Five-Timer Club met beperkte cast en crew
Paul Rudd maakt een verrassende verschijning op 'SNL's' Five-Timer Club met beperkte cast en crew
Anonim

Paul Rudd hielp Saturday Night Live de gordijnen laten zakken voor zijn laatste show in 2021, maar niet zonder wat drama achter de schermen.

Uren voordat Rudd zou presenteren, nam de comedyshow een abrupte beslissing om de deur voor het live publiek te sluiten. "Vanwege de recente piek in de Omicron-variant en uit voorzichtigheid, zal er vanavond geen live publiek zijn voor de opname van Saturday Night Live en zal de show een beperkte cast en crew hebben. De show blijft alle veiligheidsrichtlijnen van de overheid volgen naast een rigoureus testprotocol", staat in een verklaring op de Instagram-pagina van de show.

Paul Rudd werkt samen met sterren, waaronder Tom Hanks

De wijziging in de plannen heeft er ook toe geleid dat veel van de cast en crew een avond vrij kregen. Pete Davidson mocht rondhangen met Kim Kardashian en haar ex-schoonbroer, Scott Disick, in een bioscoop op Staten Island.

In de uitzending werd People's Sexiest Man Alive vergezeld door Tina Fey, Tom Hanks en huidig castlid Kenan Thompson om een show te beginnen vol met veel vooraf opgenomen sketches en veel van de favoriete sketches van de cast uit het verleden.

"Ik ben enorm teleurgesteld", zei Rudd, nadat hij was geïntroduceerd door mede-Five-Timers, Fey en Hanks. "Er was een hele show gepland en ik kan gewoon niet geloven dat ik mijn Five-Timer-jack niet ga halen."

Maar in een ontroerende wending kwam Thompson opdagen om Rudd een jasje te schenken voor het hosten van vier en een half keer. Steve Martin en Martin Sheen verschenen om Rudd te feliciteren, die Martin voor de grap Tom Hanks noemde terwijl hij werd gecorrigeerd door Hanks en Sheen.

Rudd presenteerde voor het laatst in 2019 om zijn film Avengers: Endgame te promoten.

Wat is er gebeurd met de muzikale gast van SNL?

SNL was ook zonder haar muzikale gast, Charli XCX, die haar fans uren voordat ze zou optreden op de hoogte had gebracht van haar afwezigheid.

"hallo allemaal. vanwege de beperkte crew bij de opname van snl vanavond kunnen mijn muzikale optredens niet meer doorgaan", plaatste de "Good Ones"-zangeres op haar Twitter-account.

Charli XCX is niet de enige muzikale gast die COVID-19 van dichtbij ontmoet voorafgaand aan hun optreden in de succesvolle Emmy-bekroonde show. Vorige maand herstelde Ed Sheeran net op tijd van COVID-19 om geweldige optredens te leveren op het SNL-podium.

SNL is er trots op sinds het begin van de pandemie sinds COVID-19 voor zijn gaststerren, casts en crewleden te zorgen. Na een korte stopzetting van het 45e seizoen in maart, verhuisde de show om de resterende shows op afstand te produceren voordat hij in oktober 2020 terugkeerde naar de studio voor zijn 46e seizoen, waarbij het publiek maskers droeg.

Maar deze veranderingen registreerden Morgan Wallen niet hoe serieus SNL was over iemand die zich roekeloos gedroeg terwijl hij werd geassocieerd met de show. Wallen, die op 10 oktober zou optreden als de muzikale gast, werd zonder masker op TikTok ontmaskerd.

Wallen verontschuldigde zich voor zijn gedrag nadat SNL hun aanbod had ingetrokken. Variety meldde later dat hij later op 5 december nog een kans kreeg om live te zingen in Studio 8H.

SNL zal naar verwachting in januari terugkeren.

Aanbevolen: