Justin Timberlake maakt verrassende verschijning in Janet Jackson Doc

Inhoudsopgave:

Justin Timberlake maakt verrassende verschijning in Janet Jackson Doc
Justin Timberlake maakt verrassende verschijning in Janet Jackson Doc
Anonim

Justin Timberlake zal te zien zijn in de langverwachte Janet Jackson-documentaire, 18 jaar na de beruchte garderobestoring tijdens de Super Bowl-show die de wereld schokte en ertoe leidde dat insiders uit de industrie de muziek van Janet op de zwarte lijst zetten van de showbizz-industrie.

Justin Timberlake zal zijn gezicht laten zien in de hyped-documentaire van Janet Jackson

PageSix meldt dat de zangeres van SexyBack een verrassingsoptreden zal maken in Janet's veelgeprezen Lifetime/A&E-documentaire van twee nachten, die vrijdag in première gaat.

"Justin zit erin", onthulde een bron dicht bij de zaak. “Ik kreeg te horen dat hij in de documentaire zou spelen. Het is als dit grote geheim. Hij is de verrassing, net als de Super Bowl.”

Het nieuws komt als een verrassing omdat Justin in geen van de promoclips voor de hyped-up film was verschenen.

Een clip van de documentaire onthult dat Justin Janet in 2018 uitnodigde om zich bij hem te voegen, toen hij eindelijk mocht terugkeren naar het Super Bowl-podium. In de clip zegt Janet's broer Randy Jackson: "Justin en zijn team hebben geprobeerd contact met ons op te nemen over het feit dat je de Super Bowl doet", voordat de clip doorsnijdt tot Janet die stilletjes in gedachten verzonken is.

Fans staan te popelen om de twee sterren opnieuw te zien tijdens de Super Bowl Half-Time Show die Amerika schokte

Janet speelde Justin beroemd als verrassingsgast tijdens haar Superbowl-optreden in 2004, dat eindigde met Justin die "I'll have you naked by the end of this song" zong, terwijl hij Janet's topje openscheurde. De media noemden de scène al snel "nipplegate" en werden onmiddellijk geëtst in de tijdgeest van de popcultuur van de vroege jaren 2000.

De FCC heeft CBS als gevolg daarvan honderdduizenden dollars beboet voor onfatsoenlijke blootstelling.

Het verzet liet de carrière van Justin ongeschonden achter terwijl Janet persoonlijk op de zwarte lijst werd gezet door Les Moonves, CEO van Viacom. De CEO zette alle singles en muziekvideo's van de zanger op de zwarte lijst en gaf opdracht tot verwijdering van alle platforms die het bedrijf bezat, waaronder CBS, MTV en de radiozendergroep Infinity Broadcasting.

Natuurlijk beweerde het duo dat ze de term garderobedefect bedachten toen ze beweerden dat het een ongeluk was.

Janet heeft het project topgeheim gehouden, en hoewel screeners deze week zijn uitgegaan, waren ze slechts voor de eerste drie uur, met de vierde nog in de maak en slechts een paar mensen hebben het naar verluidt gezien.

Een insider zei dat Janet zo geheimzinnig deed met de documentaire dat "Lifetime de screener nog niet eens heeft gezien!"

Aanbevolen: