Yolanda Hadid nam een sociale mediapauze van negen maanden om een verrassende reden

Inhoudsopgave:

Yolanda Hadid nam een sociale mediapauze van negen maanden om een verrassende reden
Yolanda Hadid nam een sociale mediapauze van negen maanden om een verrassende reden
Anonim

In 2022 nam Yolanda Hadid, moeder van supermodelbroers en zussen Gigi Hadid, Bella Hadid en Anwar Hadid, een onverwachte pauze van sociale media. Haar laatste bericht was op 10 oktober 2021, toen ze een verjaardagshulde aan haar dochter Bella plaatste.

“Gelukkige verjaardag, mijn voor altijd babymeisje”, schreef ze in de post. "Ik ben zo ongelooflijk trots op de veerkrachtige jonge vrouw die je bent geworden terwijl je door het leven navigeert met zo'n vriendelijkheid en gratie !!"

Volgens de post was Yolanda, die er in het verleden van beschuldigd werd ongezonde eetgewoonten door te geven aan haar dochters, tot 31 juli 2022 niet actief op sociale media.

Ze keerde terug naar Instagram met een post waarin ze in een meditatieve staat aan het water zat en in het bijschrift uitlegde dat haar detox van negen maanden op sociale media was voltooid.

Yolanda legde in de post uit waarom ze afwezig was op sociale media, maar fans speculeren dat de echte reden misschien iets anders was. In het bijzonder dat Yolanda een pauze nam vanwege haar vermeende rol bij het opbreken van Gigi en haar ex Zayn Malik.

Waarom trok Yolanda Hadid zich terug van sociale media?

In haar bijschrift vertelde Yolanda dat ze worstelde met depressie na twee tragische gebeurtenissen in haar leven: het verlies van haar moeder, Ans van den Herik, in augustus 2019, en 'een terugval van lyme'.

Ze vertelde haar volgers dat ze een pauze moest nemen op de sociale media na de gebeurtenissen omdat "de emotionele stress en het verdriet mijn immuunsysteem sterk beïnvloedden."

Yolanda schreef haar hiaat ook toe aan haar telefoonverslaving en legde uit dat zoveel op haar telefoon zijn tijd begon te kosten om aanwezig te zijn in haar leven: Het is zo gemakkelijk om te verdwalen in de verhalen van andere mensen terwijl je vergeet te leef en heb je eigen lief.'

Het goede nieuws is dat Yolanda zich energiek voelde na haar pauze, die haar leerde hoe ze "de gewoonte kon doorbreken om mijn telefoon 50 keer per dag op te pakken."

“Leren me te concentreren op mezelf, mijn gezondheidsreis en aanwezig te zijn op dit moment van mijn leven.”

Sommigen hebben gespeculeerd dat een andere factor die bijdraagt aan Yolanda's opruiming van sociale media een woordenwisseling was die ze had met Zayn Malik in oktober 2021, naast de onthulling dat ze Bella een neuscorrectie liet krijgen toen ze nog maar 14 was.

De voormalige One Direction-ster had destijds een relatie met Yolanda's dochter Gigi, en de twee delen een dochter, Khai.

Wat is er gebeurd tussen Yolanda Hadid en Zayn?

The Daily Mail meldt dat Zayn en Yolanda in oktober 2021 een 'explosieve ruzie' kregen nadat Yolanda de boerderij van Zayn in Pennsylvania 'binnendrong', die hij samen met Gigi bezat.

Yolanda zou naar verluidt de boerderij hebben bezocht om haar kleindochter Khai te zien "zonder vooraf te bellen of zelfs maar aan de deur te kloppen."

De publicatie beweert dat Zayn ongelukkig was dat Yolanda "zich gedroeg alsof het huis van haar was en zijn positie negeerde" als de vader van Khai en de partner van Gigi, wat hem naar verluidt ertoe bracht Yolanda in een dressoir te duwen en verbaal misbruik haar.

Zayn ontkende de beweringen 'met klem'. Hij pleitte echter niet voor vier tellingen van summiere intimidatie als gevolg van de woordenwisseling. Hij kreeg in totaal 360 dagen proeftijd - 90 dagen per telling van intimidatie - en werd veroordeeld tot het betalen van gerechtelijke boetes en andere straffen.

Zayn moest ook uit de buurt van Yolanda blijven en lessen woedebeheersing volgen.

De 'PILLOWTALK'-zanger ging naar Instagram om zijn versie van evenementen met fans te delen en schreef: "Zoals je weet, ben ik een privépersoon en ik wil heel graag een veilige en privéruimte creëren voor mijn dochter opgroeien. Een plek waar privé-familieaangelegenheden niet op het wereldtoneel worden gegooid zodat iedereen ze kan porren en uit elkaar halen."

“In een poging om die ruimte voor haar te beschermen, stemde ik ermee in om [geen] claims te betwisten die voortkwamen uit een ruzie die ik had met een familielid van mijn partner [sic], die ons huis binnenkwam terwijl mijn partner weg was enkele weken geleden.”

Een bron vertelde TMZ (via de Daily Mail) dat de kwestie van Khai's privacy een voortdurende bron van spanning was voor de familie, en dat het niet de eerste keer was dat Yolanda onaangekondigd langskwam: Yolanda regelmatig verstoorde zijn leven door naar haar toe te komen alsof ze de eigenaar was.'

De woordenwisseling heeft naar verluidt bijgedragen aan de ontbinding van de relatie tussen Zayn en Gigi, maar de twee lijken op goede voet te staan en hebben civiel co-ouderschap.

"Yolanda is erg boos op Zayn, maar Gigi heeft duidelijk gemaakt dat haar dochter haar vader nodig heeft", vertelde een bron aan People (via de Daily Mail). "Gigi zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ze op een beschaafde manier co-ouderschap krijgen."

Waar staan Yolanda Hadid en Zayn Malik nu?

Volgens Life & Style is Yolanda Hadid "gekalmeerd" sinds de woordenwisseling met Zayn. Het is echter mogelijk dat de twee nog steeds geen punt van vergeving hebben bereikt.

Een bron vertelde de publicatie dat Zayn veel is veranderd sinds het incident: “De lessen woedebeheersing hebben hem echt geholpen om op een betere plek te komen. Alles gaat goed, behalve Yolanda, die haar dochter aanspoort om vooruit te gaan en niet achteruit.”

Aanbevolen: