Justin Bieber pennen oprechte hulde aan zijn zus op haar 14e verjaardag

Inhoudsopgave:

Justin Bieber pennen oprechte hulde aan zijn zus op haar 14e verjaardag
Justin Bieber pennen oprechte hulde aan zijn zus op haar 14e verjaardag
Anonim

Justin Bieber heeft zichzelf bewezen als een familieman en de beste grote broer die je je maar kunt wensen. De Love Yourself-zanger nam een pauze van zijn Justice World Tour om de 14e verjaardag van zijn zus Jazmyn Bieber te vieren met een oprechte post waarin hij haar de "liefste kleine zus" noemde, terwijl fans over de hele wereld een collectieve "aww" lieten horen.

Justin Bieber is dicht bij zijn grote familie

J-Beeb heeft veel meer broers en zussen dan de meeste mensen beseffen. Jazmyn en de 12-jarige broer Jaxon zijn de halfbroers en zussen van de popster uit de eerdere relatie van zijn vader Jeremy Bieber. De What Do You Mean-zanger heeft ook nog een halfzus, de 3-jarige Bay, met wie zijn vader deelt met vrouw Chelsey.

Justin heeft ook een stiefzus, de 15-jarige Allie Rebelo, die de bijnaam "Allie Bieber" draagt en al een behoorlijk aantal volgers op sociale media heeft.

De Biebs hebben misschien niet dezelfde ouders als zijn broers en zussen, maar hij laat fans weten dat ze nog steeds dezelfde band delen. Op maandag nam de popster een pauze van zijn tour - die 130 dates over zes continenten omvat - om de grote dag van zijn kleine zusje te markeren.

"Ik kan niet geloven dat ik dit zeg, maar een gelukkige 14e verjaardag voor de liefste, mooiste, dierbare zus waar een broer om kan vragen !!" hij onderschreef een paar schattige foto's van de twee toen ze jonger waren (en Beebs had nog steeds zijn beruchte bob), voordat hij eraan toevoegde: "Ik hou van je @jazmynbieber."

De Beebs hebben nog steeds geen eigen gezin gesticht

Justin heeft nog steeds geen eigen gezin gesticht, ondanks dat hij open is over zijn wens om dit te doen met zijn vrouw, Hailey Bieber. Hoewel ze aanvankelijk op 'superjonge' leeftijd ouder wilde worden, is ze sindsdien van toon veranderd en zegt ze geen haast te hebben om een gezin te stichten.

"Ik denk dat we het de komende jaren idealiter zouden proberen", vertelde ze de WSJ in februari. "Maar er is een reden waarom ze het proberen noemen, toch? Je weet niet hoe lang dat proces ooit gaat duren. Zeker geen kinderen dit jaar; dat zou een beetje hectisch zijn, denk ik."

Een bron vertelde eerder aan Us Weekly dat Justin "zeer voorstander is van Hailey's modellen- en tv-carrière en haar niet onder druk zou willen zetten om te settelen totdat ze er klaar voor is, ook al wil hij veel kinderen."

Aanbevolen: