Fans overspoelen Instagram met een pleidooi voor Britney Spears om live te gaan

Inhoudsopgave:

Fans overspoelen Instagram met een pleidooi voor Britney Spears om live te gaan
Fans overspoelen Instagram met een pleidooi voor Britney Spears om live te gaan
Anonim

Vreemde berichten van Britney Spears' Instagram-account zorgen ervoor dat veel fans zich lange tijd zorgen maken over haar veiligheid. In het begin werd er veel gespeculeerd en velen dachten dat er een probleem was met Britney, terwijl anderen dachten dat het drama een grap was, of een soort samenzweringstheorie. Elke post begon met opmerkingen van fans over haar veiligheid en mensen begonnen elk aspect van haar bijschriften, foto's en algemene berichten te lezen.

Deze situatie is blijven escaleren en is zo zorgwekkend geworden dat fans zijn overgestapt van het proberen om haar berichten te decoderen naar nu haar Instagram-reactiegedeelte overspoelen met eisen dat ze live gaat. Veel fans vragen al heel lang om live-interactie, maar nu zijn ze gefixeerd op het ontdekken van de waarheid en dit lijkt de enige manier om de chaos van Britney Spears te doorgronden.

Fans hebben genoeg van de games en zijn de cryptische berichten zat. Hun bezorgdheid is reëel - en de enige interactie waarin ze nu gaan geloven, is een livestream van Britney Spears.

Laat de zorgen rusten

Mensen maken zich oprecht zorgen en het is niet zo dat fans zomaar naar Britney's huis kunnen komen om haar te controleren… maar iemand moet wel. Fans hebben onthuld dat Britney slechts 4 dagen geleden live ging op de telefoon van vriend Sam Asghari, en hij griste de telefoon abrupt van haar weg. Een fan zegt dat hij op de beelden schreeuwde; "Geef me dat", dan hij; "griste abrupt de telefoon uit haar hand en zette hem onmiddellijk uit!"

Deze vreemde woede over het feit dat ze een paar seconden live ging, voegt veel zorgen toe. De repetitieve foto's van haar in dezelfde outfit en de irrationele bijschriften die ze plaatste, waren genoeg om de aandacht van mensen te trekken. Toen begonnen de verkeerde berichtgeving over haar 'favoriete dingen' en de bizarre dansbewegingen zich op te bouwen in de complexiteit rond dit ongebruikelijke gedrag.

Dingen lijken niet erg "Rosey"

Britney Spears is een van de grootste popsterren die deze wereld ooit heeft gezien. Het is veel te lang geleden dat ze voor het laatst een interview gaf, in een show verscheen of zelfs de leiding leek te hebben over haar eigen sociale media-account. Fans hebben er genoeg van en willen er niet meer mee gespeeld worden. Recente hints van het Rose Project hebben de zaken over de rand geduwd. Het commentaargedeelte van haar Instagram-pagina wordt overspoeld met berichten waarin ze wordt gevraagd en sommige zelfs eisen dat ze voor eens en altijd live gaat.

Zal dit worden beantwoord met een live feed, of een ander cryptisch bericht met een herhalende foto?

Aanbevolen: