Cardi B verwerpt pleidooi voor het stripclubincident van 2018

Inhoudsopgave:

Cardi B verwerpt pleidooi voor het stripclubincident van 2018
Cardi B verwerpt pleidooi voor het stripclubincident van 2018
Anonim

Er wordt beweerd dat Cardi B, nadat sommige dames te dartel waren met Offset, het vuur hoger zette en flessen naar de vrouwen gooide, van wie er één de vriendin van Tekashi 6ix9ine bleek te zijn. Bijna 3 jaar later blijft het drama Cardi B achtervolgen, die mogelijk tot 4 jaar gevangenisstraf kan krijgen als ze schuldig wordt bevonden terwijl deze rechtszitting zich ontvouwt.

Cardi B kreeg onlangs een pleidooiovereenkomst aangeboden, en je zou aannemen dat de nu moeder van twee zou willen dat deze hele situatie voorbij is, maar schokkend ze heeft het aanbod afgewezen.

Door al haar vertrouwen in de handen van haar verdedigingsteam te leggen en een gedurfde stap te zetten die gemakkelijk averechts zou kunnen werken, houdt Cardi B stand door te weigeren enige verantwoordelijkheid in deze zaak op zich te nemen, en zal nu verschijnen in strafrechter volgende week.

Cardi B's juridische problemen

Fans herinneren zich de krantenkoppen die in 2018 explodeerden, met het nieuws dat Cardi B's woede de overhand kreeg in een stripclub in Queens. Het verhaal werd steeds interessanter naarmate het evolueerde, met beschuldigingen tegen de rapper, die suggereerden dat ze daadwerkelijk een aanval op Jade en Baddid Gi had georkestreerd, en op hen gericht had terwijl ze in de club was.

Naarmate de tijd verstreek en de betrokken dames hun juridische teams veiligstelden, kreeg Cardi B een paar kansen aangeboden om deze juridische strijd snel tot een einde te brengen.

In 2019 kreeg Cardi B de kans om een pleidooiovereenkomst te accepteren, en ze was heel snel om het af te wijzen. Op dat moment had ze de mogelijkheid om schuldig te pleiten voor een misdrijf, met een voorwaardelijke ontlading. De rapper was niet geïnteresseerd en duwde de juridische strijd verder.

The Big Gamble

Cardi B's meest recente aanbod om deze zaak snel te regelen werd ook afgewezen, waardoor fans zich afvragen of ze gokt met inzetten die te hoog zijn om 'gelijk hebben' echt de moeite waard te maken.

Ze houdt momenteel aanklachten in, waaronder 12 aanklachten van poging tot mishandeling, evenals één aanklacht wegens roekeloos gevaar, maar Cardi B blijft standvastig in het handhaven van haar onschuld.

Ze heeft een pleidooiovereenkomst voor een derdegraads aanvalsaanklacht afgewezen en gaat verder in de zaak zonder enige acceptatie of schuldbekentenis.

Als moeder van twee kinderen, waarvan er één nog maar een maand oud is, neemt Cardi B een grote gok met haar vrijheid. Een gevangenisstraf van vier jaar zou een aanzienlijke impact hebben op het leven van haar kinderen en de algehele reikwijdte van haar carrière.

Haar verdedigingsteam staat onder druk om met een grote redding te komen en alle ogen zijn gericht op Cardi B terwijl ze zich voorbereidt op de zitting van volgende week.

Aanbevolen: