Zelfs Zendaya kan niet anders dan lachen tijdens deze 'Euphoria'-outtakes

Inhoudsopgave:

Zelfs Zendaya kan niet anders dan lachen tijdens deze 'Euphoria'-outtakes
Zelfs Zendaya kan niet anders dan lachen tijdens deze 'Euphoria'-outtakes
Anonim

Euphoria is een Amerikaanse drama-tv-serie over een groep tieners op de middelbare school die retrospectief omgaan met complexe levens, waarbij ze een breed scala aan onderwerpen behandelen, zoals drugsmisbruik, trauma, geestelijke gezondheid, complexe relaties, chantage, verraad en meer.

Het is gemaakt, geschreven en geregisseerd door Sam Levinson, en speelt vele bekende beroemdheden als Zendaya, Sydney Sweeney en Alexa Demie. Momenteel zijn er 2 seizoenen uitgebracht met in totaal 18 afleveringen.

De serie wordt verteld door het personage van Zendaya, Rue Bennett, wiens belang centraal staat in de show. Ze is een personage dat te maken heeft gehad met een groot aantal ernstige trauma's. Vanaf de dood van haar vader, het daaropvolgende drugsmisbruik en de volgende gevolgen van haar verslaving, waren de spanningen hoog wanneer Rue op het scherm verscheen. Dit betekende natuurlijk veel emotionele lasten als gevolg van het filmen op Zendaya, wiens vriend, Tom Holland, haar hielp bij het filmen van die moeilijke scènes.

Zelfs in een show die een mentale tol eist van de acteurs en actrices, toonden de bloopers voor Euphoria's seizoen 1 hoeveel lach de cast achter de schermen heeft, momenten voor en na het filmen van intense scènes… Zelfs Zendaya lijkt in een zeer goed humeur zijn, vooral rond Hunter Schafer, ondanks het feit dat je een personage speelt dat zich bezighoudt met flinke levensuitdagingen.

De donkere thema's in Euphoria

Een van de vele redenen waarom Euphoria zoveel aandacht en lof heeft gekregen, is misschien vanwege de botheid in het omgaan met moeilijke, gevoelige onderwerpen. Kwesties als drugsmisbruik en verslaving, huiselijk geweld, seksualiteit en genderidentiteit, bedrog, dood, verraad en misdaad worden geïllustreerd aan de hand van een verscheidenheid aan goed geschreven, complexe karakters.

Enkele andere problemen zijn onder meer het gevoel een tweede prioriteit te hebben voor broers en zussen, zelfbeschadiging, chantage, verslaving aan technologie en de impact van sociale media.

Bijvoorbeeld Rue's worsteling met de dood van haar vader en het daaropvolgende drugsmisbruik, en Rue's zus en moeder, Gia en Leslie, die te maken hebben met een drugsverslaafde in de familie.

Een ander voorbeeld is Maddy Perez, en hoe ze moest omgaan met verliefdheid op haar misbruiker, Nate Jacobs, en ook met haar voormalige beste vriendin, Cassie Howard, die ook verliefd op hem werd. Ze verloor haar beste vriend en iemand op wie ze verliefd was, en dat deed haar pijn, ook al waren ze allebei niet goed voor haar.

Volwassen problemen worden ook aangestipt, met name door Cal Jacobs, die wordt onthuld als een homoseksueel die een gezin heeft gesticht met een vrouw van wie hij niet echt romantisch kon houden - en zijn echte middelbare schoolliefde al die jaren geleden achterliet. Zijn zenuwinzinking was nogal schokkend en verdrietig voor de kijkers, aangezien hij zijn vrouw en twee zonen achterliet nadat hij zich realiseerde dat hij zijn leven niet had geleefd zoals hij wilde, en niet is waar hij echt wil zijn.

Wat vonden de fans van Euphoria's Funny Bloopers

De officiële blooper-reel voor seizoen één van Euphoria werd uitgebracht op 15 mei 2020. Het heeft meer dan 4,2 miljoen views verzameld en meer dan 159.000 likes. Zoals eerder vermeld, behandelt Euphoria veel gevoelige onderwerpen. Het wordt geportretteerd door middel van realistische, herkenbare verhaallijnen en personages. Terwijl sommige castleden openhartig zijn over de mentale worstelingen bij het filmen van bepaalde intense scènes, onthulde deze luchtige blooper-reel dat de cast de stemming kan oppikken door met elkaar te lachen.

Het commentaargedeelte wordt overspoeld met lof over de esthetische bewerking van niet alleen de show, maar ook de blooper-reel, de hilariteit van de hele cast, de band en synergie tussen de cast, naast een enorme hoeveelheid lof over Zendaya's snelheid om over te schakelen van professionaliteit naar informeel geklets. Sommige opmerkingen beschrijven ook hoe mensen zich verhouden tot scenario's en personages in Euphoria, en waarom de show zo belangrijk voor hen is.

"Ik vind het geweldig hoe Zendaya in karakter kan blijven en snel terug kan schakelen naar bubbelende Zendaya."

"Deze cast is PERFECTTTTT. De casting was een letterlijke 10/10, elk personage past perfect bij hoe ik me zou voorstellen dat ze in het echte leven zouden zijn. En het acteerwerk??? AMAZINGGG. Deze show is gewoon alles."

"Deze show is eerlijk gezegd de enige reden waarom ik hier vandaag nog steeds ben. Ik heb zoveel met me te maken en hoewel het me soms triggert, is het echt de moeite waard. Ik kijk hier altijd naar omdat ik niemand heb en relateer De personages geven me het gevoel dat ik eindelijk iemand heb gevonden die begrijpt hoe ik me voel, ook al ken ik ze niet of zijn ze nep."

"Zelfs de bloopers zijn esthetisch bewerkt omg."

"Wie een hekel had, voelde duidelijk niets tijdens het kijken naar de show. De grappigste bloopers ooit."

Heb je zin in het volgende seizoen van Euphoria?

Aanbevolen: