Kevin Hart en Dwayne Johnson konden niet stoppen met lachen tijdens deze scène in Central Intelligence

Inhoudsopgave:

Kevin Hart en Dwayne Johnson konden niet stoppen met lachen tijdens deze scène in Central Intelligence
Kevin Hart en Dwayne Johnson konden niet stoppen met lachen tijdens deze scène in Central Intelligence
Anonim

Als het gaat om vriendschappen met beroemdheden, wordt het niet strakker dan Dwayne "The Rock" Johnson en Kevin Hart. Met een lengte van 1,80 meter torent Johnson gemakkelijk uit boven de 2 meter lange Hart - wat zorgt voor eindeloze momenten van komisch goud.

Het duo speelde samen in vier films: Jumanji: Welcome To The Jungle, Jumanji: The Next Level, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw en Central Intelligence.

The Rock en Kevin Hart konden hun gegiechel niet bedwingen op de set van 'Central Intelligence'

In Central Intelligence speelt het paar tegen type, waarbij Johnson de komedie speelt, terwijl Hart de hetero speelt. Het leidde tot veel grappige momenten op de set, waaronder een moment waarop de twee mannen elkaar moesten slaan. De scène betrof Johnson en Hart in een therapiesessie waarin ze een rollenspel spelen. Terwijl ze proberen professioneel te blijven en door de scène te komen, kunnen de twee miljardairacteurs niet anders dan in giechelen uitbarsten.

Central Intelligence, uitgebracht in 2016, was een hit bij het publiek en verdiende $ 217 miljoen tegen zijn budget van $ 50 miljoen. Er is zelfs een vervolg in de maak, volgens The Hollywood Reporter.

Dwayne Johnson en Kevin Hart maken elkaar constant belachelijk

Een ding dat de samenwerking van Dwayne Johnson en Kevin Hart zo legendarisch maakt, is dat ze leven om elkaar buiten het scherm voor de gek te houden. Hart speelde een cameo-rol in Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Johnson kon het niet helpen om grapjes te maken over de geringe lengte van zijn vriend voor zijn 326 miljoen volgers en schreef: "Geweldig om mijn zoon te hebben, ik bedoel een van mijn beste vrienden @kevinhart4real, kom langs bij mijn set van Hobbs &Shaw."

In een andere Instagram-belediging photoshopte Johnson Harts bewegende gezicht op het gezicht van zijn baby. De voormalige WWE-ster schreef bij de foto: "Ik [hart] dit kleine opgedroogde stukje gremlin-s."

The Rock en Kevin Hart spelen samen in een vijfde film

Ondertussen hoeven filmfans niet lang te wachten om Kevin Hart en Dwayne Johnson in een andere film te zien. Hun ongelooflijke chemie heeft ertoe geleid dat ze de stemmencast van DC League of Super-Pets leiden. De 3D computergeanimeerde superheldenkomediefilm is gebaseerd op het DC Comics-superheldenteam Legion of Super-Pets. Johnson speelt Krypto de Superdog, de beste vriend en huisdier van Superman. Superman zelf wordt ingesproken door John Krasinski.

Ace wordt tot leven gebracht door Kevin Hart, en The Matrix-ster Keanu Reeves zal de stem van Batman inspreken. De verhaallijn ziet hoe de superkrachtige huisdieren de plannen van de kwaadaardige cavia van Lex Luthor proberen te dwarsbomen. DC League of Super-Pets zal naar verwachting op 29 juli 2022 in de bioscoop verschijnen.

De film zou oorspronkelijk op 21 mei 2021 uitkomen vóór de COVID-19-pandemie. Het werd vervolgens teruggedrongen tot 20 mei 2022 ten gunste van The Matrix Resurrections. Wees gerust, fans kunnen Kevin Hart en Dwayne Johnson zien - zij het in puppyvorm - op 29 juli 2022.

Aanbevolen: