Jennifer Aniston werd betrapt op lachen door 'Friends'-fans tijdens deze hilarische scène met Ross

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston werd betrapt op lachen door 'Friends'-fans tijdens deze hilarische scène met Ross
Jennifer Aniston werd betrapt op lachen door 'Friends'-fans tijdens deze hilarische scène met Ross
Anonim

Het is bijna niet te geloven dat er al bijna twee decennia geleden een einde kwam aan 'Vrienden'! Tot op de dag van vandaag bekijken fans afleveringen opnieuw en ontdekken ze nieuwe informatie over de show.

In het volgende zullen we een van de meest memorabele scènes bekijken en wat er gebeurde tijdens. Ross die de doedelzak bespeelt, samen met Phoebe's reactie, behoort zeker tot de topmomenten van de show.

In welke scène moest Jennifer Aniston echt lachen?

'Friends' had zoveel iconische momenten gedurende het decennium. Wat de dingen nog veel opmerkelijker maakt, is het feit dat een aantal van de geweldige scènes volledig zonder script bleken te zijn.

Jennifer Aniston nam zelf deel aan een handvol van die momenten. De iconische, 's werelds ergste kater'-lijn was volledig spontaan en gezien de reactie van het publiek, dachten de producenten van de show niet twee keer na over de uiteindelijke versie.

Met dank aan Aniston, ze was ook in staat om het bij elkaar te houden toen Chandler per ongeluk de kast op zijn hoofd sloeg… het hilarische moment had niet mogen plaatsvinden en zelfs Rachel hield duidelijk haar lach in tijdens het epische moment.

Aniston was niet de enige die zich bezighield met niet-gescripte momenten. Matthew Perry was zelfs een komisch genie tijdens zijn run op de show. Tussen de opnames door vroegen de producers Perry meestal om met zijn eigen lijn te komen en vaker wel dan niet, bleek het beter te zijn dan het origineel.

Matt LeBlanc had zelf een paar niet-gescripte momenten - misschien wel de meest memorabele was toen hij volledig wegvaagde toen hij de telefoon probeerde te beantwoorden, een scène die de show besloot te behouden!

Lisa Kudrow en David Schwimmer zijn verantwoordelijk voor dit specifieke moment. Een die wordt gezien als misschien wel het grappigste moment in de geschiedenis van de show. Laten we eens kijken.

Ross die op de doedelzak speelde, zorgde ervoor dat iedereen brak

Toen Lisa Kudrow werd gevraagd naar haar favoriete aflevering op 'Friends', bracht ze het moment van seizoen 7, aflevering 15, "The One With Joey's New Brain" ter sprake.

Hoewel ze zich niet veel herinnert van de show, is dit moment zeker blijven hangen.

"Toen Ross leerde spelen, wilde hij doedelzak spelen, " bekende Kudrow terwijl hij lachte. "Hij zegt: 'Zing mee' en Phoebe doet dat. En hij speelt 'Celebrate' van Kool and the Gang. Het is zo dom en grappig."

Het moment was zo iconisch dat de show uiteindelijk de blooper uitzond die na de aflevering plaatsvond. Maar zelfs tijdens de opname na de blooper glimlachte Jennifer Aniston nog steeds merkbaar terwijl het plaatsvond, terwijl Lisa Kudrow en David Schwimmer op de een of andere manier de zaken bij elkaar wisten te houden. Het moment is hieronder te zien en toont de werkelijke scène samen met de blooper.

Tijdens de blooper verliest de hele cast zijn kalmte, inclusief Matthew Perry, die meestal moeilijk te kraken is. Het was een geweldig moment dat door miljoenen fans werd bekeken.

De scène is iconisch onder de fans van 'Friends'

Op YouTube werd de scène samen met de blooper bekeken door 12 miljoen fans! Naar alle waarschijnlijkheid speelden ze het moment op repeat. Dit is wat de fans te zeggen hadden over de scene.

"Ik kan er elke dag naar kijken, dit maakt me aan het lachen !! Lmao! Friends is mijn tv-show voor het leven."

"Ik vind het leuk hoe Jennifer die achter haar hand verloor, de laatste snede maakte."

"Ik bedoel, Lisa Kudrow zong "HEEEEEE" mee met David's doedelzakvertolking van "Celebration" was hysterisch alleen, iedereen stortte in en toen Matthew instemde met zijn eigen doedelzakindruk was echt de kers op de taart van de me- lachende taart."

"Het maakt niet uit hoe oud deze video of Friends is, ze maken me nog steeds aan het lachen met tranen die uit mijn ogen komen."

Fans prezen David Schwimmer ook voor het feit dat hij in de hele scene een strak gezicht hield, ondanks dat iedereen mee lachte met Phoebe's hilarische zang. "Hoe blijft David Schwimmer spelen??? Ik zou me kapot hebben gelachen!!"

"David heeft de beste scènes..en hij is een next level acteur die er is..hij weet perfect hoe hij komedie moet creëren terwijl hij acteert in een scène en ook andere emoties…hij heeft geen punch of sarcastische lijnen nodig voor dat… soms zijn zijn uitdrukkingen genoeg."

Grote rekwisieten voor David Schwimmer en Lisa Kudrow voor zo'n epische scène!

Aanbevolen: