Keanu Reeves werd betrapt op lachen tijdens deze 'Matrix'-scène

Inhoudsopgave:

Keanu Reeves werd betrapt op lachen tijdens deze 'Matrix'-scène
Keanu Reeves werd betrapt op lachen tijdens deze 'Matrix'-scène
Anonim

Grote franchises zijn al tientallen jaren een dominante factor in de filmindustrie en fans houden er echt van om een grote franchise van begin tot eind te volgen. Tegenwoordig is de MCU de grootste franchise ter wereld, maar degenen die eraan voorafgingen, hielpen de weg vrij te maken voor wat het heeft kunnen bereiken.

Tijdens de jaren 2000 was de Matrix-franchise enorm, en de films deden grote aantallen aan de kassa. De vierde film veroorzaakte een sterke reactie, en mensen gingen terug en keken naar de film waarmee het allemaal begon.

De eerste Matrix-film is geweldig, en een van de beste scènes was dat Keanu Reeves instortte. Laten we de betreffende scène eens bekijken.

Waarom begon Keanu Reeves te lachen tijdens een take?

1999 is een van de grootste jaren in de filmgeschiedenis en het was gevuld met enkele van de meest indrukwekkende films ooit gemaakt. Met dit in gedachten zegt het echt iets dat The Matrix nog steeds wordt beschouwd als een van de beste films van dat hele jaar.

Die eerste Matrix-film zorgde voor een complete revolutie in het actiegenre, en het maakte van Keanu Reeves een nog grotere ster dan hij al was. Het succes van die eerste film veranderde alles in een oogwenk, en in een mum van tijd had Hollywood een gloednieuwe actiefranchise om van te genieten op het grote scherm.

De vervolgfilms waren niet zo goed als de eerste, maar over het algemeen blijft het een gedenkwaardige franchise. Het was groot genoeg om films, videogames en zo ongeveer al het andere te hebben dat de studio zou kunnen noemen.

Een vierde deel is onlangs uitgebracht en het genereerde veel geroezemoes. Dit is vooral indrukwekkend als je bedenkt dat de originele trilogie zo lang geleden was afgelopen.

Ondanks het feit dat al deze films zoveel dingen goed deden, is de waarheid dat ze niet vrij van fouten waren. In feite was er een aantal dingen mis met die eerste baanbrekende film.

De 'Matrix'-films bevatten enkele fouten

De eerste Matrix-film had een aantal fouten die hun weg vonden naar de uiteindelijke versie, en langzaamaan, door de jaren heen, hebben mensen ze kunnen aanwijzen.

Een opmerkelijke fout was dat een lid van de productieploeg op camera werd vastgelegd.

Volgens Movie Mistakes: "Als Neo de deur opent om het huis van het Orakel binnen te gaan, kun je duidelijk een camera op de deurknop zien. Er is een laken overheen geschilderd dat eruitziet als de muur erachter, met ook een weergave van Morpheus' das, want hij wordt geblokkeerd door de camera."

Een andere gemarkeerde fout had te maken met de continuïteit van de film.

"In het begin van de film, wanneer Neo de FedEx-envelop krijgt, wordt hij aan zijn bureau getoond terwijl hij de envelop opent en vervolgens uitgiet. Terwijl hij de telefoon uitgiet, met het groene verpakkingslabel aan de bovenkant, snijdt het schot "naadloos" tot een close-up van de telefoon die de rest van de weg wordt uitgegoten. De envelop is nu echter omgedraaid. Het FedEx-logo staat nu bovenaan (het verpakkingsetiket is naar beneden gericht), " meldde een gebruiker op de site.

Veel van deze fouten zullen onopgemerkt blijven, maar als je een film maakt die door miljoenen mensen wordt bekeken, zullen al deze kleine fouten ongetwijfeld het daglicht zien.

Fouten verkleinen is de sleutel, en tijdens het filmen van die eerste film kon Keanu Reeves zijn lach nauwelijks inhouden tijdens een van de beroemdste scènes in de filmgeschiedenis.

Keanu wordt betrapt op lachen

Dus, bij welke beroemde filmscène had Keanu Reeves moeite om door te komen? Het bleek niemand minder te zijn dan de grote schietpartij waaraan Neo en Trinity deelnamen.

Hoewel er een hoop gecontroleerde chaos om hem heen gaande is, kon Keanu Reeves zijn lach tijdens de scène nauwelijks inhouden. Deze video achter de schermen illustreert heel goed hoe moeilijk de scène voor Reeves was om er doorheen te komen, maar uiteindelijk, als een echte professional, was hij in staat om precies te krijgen wat de regisseur zocht.

Het eindresultaat van deze scène is werkelijk spectaculair. Er wordt vaak naar verwezen als een van de beste schietpartijen in de filmgeschiedenis, en dit kijkje achter de schermen maakt de scène nog interessanter.

De volgende keer dat je gaat zitten en naar dit prachtige stukje filmgeschiedenis kijkt, weet dan dat Keanu Reeves het moeilijk had om zijn lach in te houden tijdens de grote schietpartij.

Aanbevolen: