De echte reden waarom Bill Hader niet over Anna Kendrick wil praten

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Bill Hader niet over Anna Kendrick wil praten
De echte reden waarom Bill Hader niet over Anna Kendrick wil praten
Anonim

In een recent interview met The Hollywood Reporter legde acteur en komiek Bill Hader uit waarom hij van plan is zijn relatie met collega-acteur Anna Kendrick geheim te houden voor media-aandacht. Volgens Hader is zijn privé datingleven vooral te danken aan het effect dat de media-aandacht zou hebben op zijn drie kinderen. Toen hem werd gevraagd om meer over zijn relatie te delen, weigerde Hader en verklaarde: "Ze willen gewoon dat ik hun vader ben", wat suggereert dat hij zijn publieke imago wil beheersen om het beste te passen bij de relatie die hij heeft met zijn kinderen.

Beroemdheden zijn meestal behoorlijk gewend aan interactie met de media, maar als het gaat om hun persoonlijke relaties, geven ze om verschillende redenen de voorkeur aan privacy. Ze gaan misschien uit met iemand die niet gewend is aan dat niveau van publiciteit, of ze willen misschien dat hun jonge kinderen worden afgeschermd van deze over het algemeen onnatuurlijke vorm van aandacht en intimiteit. Maar wanneer twee verschillende populaire beroemdheden aan het daten zijn, wordt het moeilijker voor hen om de media af te schermen van hun liefdesleven.

Bill Hader en Anna Kendrick's relatie

In januari 2022 werd onthuld dat Hader en Kendrick al meer dan een jaar aan het daten waren zonder het geheim te onthullen. Ze waren hoogstwaarschijnlijk in staat om het geheim geheim te houden vanwege de aanhoudende pandemie. Een bron vertelde People Magazine dat "Anna al meer dan een jaar stilletjes aan het daten is met Bill. Ze hebben elkaar jaren geleden ontmoet. Ze heeft Saturday Night Live gehost en ze hebben samen een film gemaakt, maar ze hebben elkaar goed gevonden na de film." De insider verwijst hoogstwaarschijnlijk naar "Noelle", een kerstfilm die tijdens de feestdagen van 2021 uitkwam.

"Noelle" begon met filmen in de winter van 2017, en hoewel beide acteurs al eerder bij hetzelfde project betrokken waren, was dit de eerste keer dat ze samen aan het filmen waren. Ze waren allebei eerder verschenen op verschillende late-night shows, waren allebei samen op "Saturday Night Live" en hadden verschillende optredens gedaan bij dezelfde awardshows.

Gezien de tijdlijn van hun relatie, en uiteindelijk samenwerkend eind 2017, speculeren fans dat toen ze Bill Hader ontmoetten, hij zijn scheiding nog aan het afronden was en Kendrick misschien aan de rand van haar relatie met Ben Richardson was. We weten niet zeker wanneer de twee officieel bij elkaar kwamen en gezien hun gesloten benadering, zullen we het waarschijnlijk niet weten tenzij ze de informatie expliciet delen.

Bill Hader houdt het privé voor de kinderen

Bill Hader heeft drie dochters, Haley van 7, Harper van 10 en Hannah van 12. Hij was eerder 12 jaar getrouwd met Maggie Carey en scheidde in 2018.

Hader lijkt een geweldige relatie met zijn kinderen te hebben en vertelt vaak hoe belangrijk het voor hem is om tijd met hen door te brengen. In de zomer van 2019 werkte Hader aan meerdere projecten, waaronder "It: Chapter 2" en seizoen 2 van "Barry". In een interview vertelde hij hoe moeilijk het was om zo lang weg te zijn van zijn kinderen en hoe hij van plan was volgende zomer meer vrij te nemen om ze meer te zien.

"'Volgende zomer vertrek ik. En ik ga elke dag met hen doorbrengen.'" zei Bill. "Het is raar dat als je in deze branche bent, je geen tijd hebt om bij hen te zijn, en het is echt heel moeilijk. Ik word nu emotioneel als ik erover praat."

Hader geeft toe dat veel acteurs dit moeten doorstaan (om hun familie niet zoveel te kunnen zien als ze zouden willen), maar fans weten dat dit het niet per se minder moeilijk maakt. Hader lijkt een heel normale relatie met zijn kinderen te willen en heeft geprobeerd alle verzachtende omstandigheden die gepaard gaan met het zijn van een extreem beroemde beroemdheid, te verminderen.

Anna Kendrick's eerdere relatie

Anna Kendrick heeft ook relaties uit het verleden voor het publiek verborgen gehouden. Ze probeerde haar vroegere relatie met cameraman Ben Richardson zo privé mogelijk te houden. Toen ze in een interview met Farifax Media naar haar relatie werd gevraagd, zei ze: "Nou, wat betreft het privé houden, is het niet gemakkelijk, zoals je nu bewijst".

Kendrick is ervan verdacht in het verleden andere relaties te hebben gehad, zelfs met haar voormalige co-ster Jake Gyllenhaal. Er is niet veel bevestigd, en fans blijven achter met alleen geruchten om te speculeren over de volledige tijdlijn van haar datinggeschiedenis.

Het lijkt erop dat zowel Bill Hader als Anna Kendrick er de voorkeur aan geven om hun relaties privé te houden om persoonlijke redenen, maar het is geweldig om te weten dat wat ze ook doen, de omstandigheden zullen respecteren die de ander heeft om stil te blijven.

Aanbevolen: