Waarom Carey Mulligan niet wil praten over hoe ze haar man heeft ontmoet

Inhoudsopgave:

Waarom Carey Mulligan niet wil praten over hoe ze haar man heeft ontmoet
Waarom Carey Mulligan niet wil praten over hoe ze haar man heeft ontmoet
Anonim

Elk jaar zijn er tal van premières en prijsuitreikingen die worden voorafgegaan door rode loper-evenementen waar de grootste sterren ter wereld hun spullen showen. Wanneer mensen als Tom Cruise en Julia Roberts over de rode loper lopen, maken de beeldschone acteurs het vrij duidelijk dat ze geboren zijn om sterren te zijn. In werkelijkheid hebben sterren echter veel moeite gedaan om er perfect uit te zien als een rode loper, wat wordt geïllustreerd door wat Cruise doormaakte om zijn tanden te repareren zodat hij een glimlach van een miljoen dollar kan hebben.

In tegenstelling tot sommige van de grootste filmsterren ter wereld, lijken sommige wereldberoemde Hollywood-artiesten niet de stereotype beroemde acteur. Hoewel Carey Mulligan bijvoorbeeld ongelooflijk mooi is, ondanks wat Variety ooit publiceerde, lijkt ze niet je typische filmster. De reden daarvoor is simpel, Mulligan lijkt niet geïnteresseerd in de schijnwerpers en ze was zelfs niet bereid om in het verleden over haar persoonlijke leven te praten. Mulligan heeft bijvoorbeeld geweigerd om zelfs maar te praten over hoe ze haar man in het verleden heeft ontmoet.

Hoe Carey Mulligan haar man Marcus Mumford ontmoette

Telkens wanneer twee sterren een koppel worden, zijn er miljoenen roddelhonden van beroemdheden die alles willen weten over het paar. Er is bijvoorbeeld meestal veel interesse in hoe de twee sterren elkaar in de eerste plaats ontmoetten. Als het gaat om Carey Mulligan en Marcus Mumford, is het verhaal van hoe de twee sterren elkaar in de eerste plaats ontmoetten bekend geworden omdat het zo schattig is.

In het verleden is bekend geworden dat lang voordat Carey Mulligan en Marcus Mumford beroemd werden, ze elkaar ontmoetten in een christelijk kerkkamp toen ze allebei nog kinderen waren. Toen de tijd van het paar in het kamp voorbij was, hadden ze gemakkelijk het contact kunnen verliezen. In feite, gezien het feit dat de meeste jongeren mensen voortdurend in en uit hun leven laten komen, lijkt het alsof dat precies is wat er had moeten gebeuren. Natuurlijk, aangezien Mulligan en Mumford vandaag getrouwd zijn, was dat duidelijk niet het geval.

In plaats van de herinneringen aan hun tijd samen in het kamp snel te laten vervagen, deden Carey Mulligan en Marcus Mumford veel moeite om verbonden te blijven. Omdat het duo niet bij elkaar in de buurt woonde, werden Mulligan en Mumford penvrienden. Aangezien internet op dat moment in de geschiedenis niet alomtegenwoordig was, stuurden Mulligan en Mumford handgeschreven brieven heen en weer.

Waarom Carey Mulligan niet wil praten over hoe ze haar man heeft ontmoet

Gezien het feit dat het gemakkelijk is om erachter te komen hoe Carey Mulligan en Marcus Mumford elkaar hebben ontmoet, lijkt het duidelijk dat een van hen het verhaal heeft onthuld. Ondanks dat, toen Mulligan in 2014 werd geïnterviewd door The Guardian, weigerde ze categorisch te praten over hoe ze haar man had ontmoet. Bovendien maakte Mulligan tijdens het interview heel duidelijk waarom ze niet over die gebeurtenis in haar leven wilde praten.

Tijdens het eerste deel van het Guardian-artikel uit 2014, dat het resultaat was van het interview met Carey Mulligan, schetst schrijver Simon Hattenstone een prachtig beeld van het gesprek. Echter, zoals Hattenstone in het artikel schrijft, nam het gesprek een snelle wending vanaf het moment dat hij Mulligan vroeg om het bovengenoemde kamp- en penvriendverhaal te bevestigen.

Na eerst van onderwerp te zijn veranderd door de interviewer te vragen of ze nog een kopje koffie moesten krijgen, zei Carey Mulligan: "Ik wil niet echt over Marcus praten". In plaats van dat antwoord te accepteren, suggereerde interviewer Simon Hattenstone aan Mulligan dat hij "verplicht was om over [Marcus] te schrijven, dus [hij] kan net zo goed de details goed krijgen". Mulligan stond sterk op haar standpunt over het praten over haar man en antwoordde: "Je bent zo welkom om dingen verkeerd te doen". Omdat Hattenstone op de een of andere manier nog steeds niet bereid was om Mulligans beslissing te respecteren om niet over haar man te praten, bleef hij het onderwerp pushen door te zeggen: "Ik ben geïnteresseerd dat jullie penvrienden waren na de eerste ontmoeting als jonge kinderen".

Nadat ze haar gevoelens had duidelijk gemaakt dat ze niet herhaaldelijk over haar man wilde praten, bleef Carey Mulligan gedwongen worden om tegen haar wil over het onderwerp te spreken. In plaats daarvan legde Mulligan de interviewer precies uit waarom ze weigerde te praten over hoe ze haar man had ontmoet, althans in dat interview. “Dat weet ik, maar ik wil niet dat mensen daarin geïnteresseerd zijn. En jouw interesse ervoor zal de interesse van andere mensen ervoor inspireren, en meer van mijn leven waarvan ik niet wil dat mensen er iets van weten, zal aan het licht komen."

Verbazingwekkend genoeg, zelfs nadat Carey Mulligan herhaaldelijk weigerde over haar man te praten en duidelijk uitlegde waarom, bleef The Guardian-interviewer Simon Hattenhouse doorgaan met pushen. In een laatste poging om de antwoorden te krijgen waar hij schijnbaar recht op had, zei Hattenhouse: "Ik zal mijn vragen stellen en als je die wilt beantwoorden, doe dat dan". Van daaruit stelde Hattenhouse Mulligan een reeks vragen en hoewel ze enkele van de meer algemene vragen beantwoordde, leverden de meeste van haar antwoorden niets op.

Sinds dat interview lijkt Carey Mulligan soms graag over haar man Marcus Mumford te praten. Bovendien had Mulligan zelfs Mumford bij haar op het podium van SNL toen ze de show presenteerde. Maar welke lijn Mulligan op een bepaald moment ook besluit te trekken, moet worden gerespecteerd, ook als het gaat om het bespreken van Mumford.

Aanbevolen: