De echte reden waarom Jamie Lynn Spears zich niet uitspreekt over de FreeBritney-beweging

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Jamie Lynn Spears zich niet uitspreekt over de FreeBritney-beweging
De echte reden waarom Jamie Lynn Spears zich niet uitspreekt over de FreeBritney-beweging
Anonim

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, zou je volledig op de hoogte zijn van Britney Spears' lopende rechtszaak met haar vader Jamie Spears, die ze om een rechter heeft gevraagd te verwijderen als haar fulltime conservator. De 'Toxic'-zangeres staat sinds 2008 onder een streng conservatorium na haar beruchte ineenstorting het jaar ervoor, maar door de jaren heen hebben fans zich afgevraagd waarom een vrouw die maandenlang op tournee kan gaan, nog steeds wordt gecontroleerd door haar vader.

De laatste had betoogd dat Britney ongeschikt is en niet in staat om dingen alleen te doen, wat al vreemd leek, aangezien Jamie er geen probleem mee had zijn dochter maandenlang op slopende toeren te sturen terwijl hij flinke promotiecampagnes doorstond en frequente uitrol van albums. Als Britney mentaal onstabiel was vanaf haar kernsmelting in 2007 tot op de dag van vandaag, zou ze helemaal niet moeten optreden.

Velen geloven dat er een aantal duistere dingen aan de hand zijn in het kamp van Britney - en veel mensen zijn ervan overtuigd dat het kamp van de zangeres Brit "gegijzeld" heeft onder haar conservatorium. En hoewel je zou denken dat familieleden naar buiten zouden komen om de situatie op te helderen, hebben velen - waaronder zus Jamie Lynn Spears - nauwelijks een woord gezegd.

Britney Spears Jamie Sisters
Britney Spears Jamie Sisters

Waarom gaat Jamie Lynn Spears niet in op het probleem van Britney Spears

Mensen hebben het zeer alarmerend gevonden dat Jamie Lynn, sinds de FreeBritney-beweging in 2020 veel aandacht bleef trekken, nauwelijks een woord heeft gezegd over waar ze stond met de hele situatie.

Fans zijn altijd ertoe gebracht te geloven dat de voormalige Nickelodeon-ster en Britney een hechte relatie hebben, maar zo te zien kan dat niet verder van de waarheid zijn.

In juli 2020 sprak de moeder van twee kort over de 'geestelijke gezondheidsproblemen' van Brit in een bericht dat ze opnieuw had gepost vanaf de pagina van zangeres Halsey.

Jamie Lynn voegde het bijschrift toe: Als je te maken hebt met een psychische aandoening of zorgt voor iemand die met een psychische aandoening te maken heeft, dan weet je hoe belangrijk het is om de situatie te respecteren met privacy voor de persoon en de familie die probeert te beschermen hun dierbaren, hoe het voor het publiek ook lijkt, en als het publiek moeten we leren hetzelfde te doen.

“Ik bid dat dit niemand beschaamt die te maken heeft met een psychische aandoening, je bent niet alleen en er wordt van je gehouden.”

En hoewel mensen in het begin aan haar kant stonden, konden fans het niet helpen om vragen te blijven stellen te midden van beweringen dat Britney al een tijdje vocht om uit haar conservatorium te komen.

Beroemdheidsfotograaf Dave LaChapelle, die vaak met Britney heeft gewerkt, had zich later dat jaar ook uitgesproken en beweerde dat hij het gevoel had dat "er iets niet klopte", zelfs toen hij voor het eerst met de popster voor een tijdschrift werkte fotoshoot in de vroege jaren '00.

De twee zouden opnieuw hun krachten bundelen voor de 2016-muziekvideo voor de Britse single "Make Me", maar zijn oorspronkelijke concept na het inpakken van de productie werd ingetrokken omdat het management zogenaamd niet van de definitieve versie hield.

In een bericht van juni 2019 op Instagram schreef hij: "De enige aanwijzing die Britney me ooit voor deze video heeft gegeven, is dat ik haar in de kooi film. Ik begreep toen niet waarom je in een kooi gefilmd zou willen worden? In eerste instantie stelde ik me voor om haar te filmen als een tijgerin, maar ze wilde meer timide worden gefilmd, als een kitten. Aan iedereen in mijn team konden we tenminste zien dat er iets niet klopte."

Ik ken Britney al sinds ze 17 was. Ik schoot haar eerste cover, Rolling Stone, het werd opgenomen in Louisiana bij haar ouderlijk huis, vol met haar verkiezingstrofeeën.

In augustus 2020 werd onthuld dat Jamie Lynn in het geheim was benoemd tot curator van de nalatenschap van haar oudere zus, terwijl hun moeder Lynne bij het Los Angeles Superior Court verzocht om bekend te worden gemaakt van elke "speciale kennisgeving" van " alle zaken” betreffende Brits fortuin.

Tegen februari 2021 had Jamie Lynn haar commentaargedeelte op Instagram gedeactiveerd - dezelfde maand dat ze naar het sociale-mediaplatform zou gaan met een interessant bericht op haar Verhaal.

"Beste media", begon ze met te zeggen: "Probeer de fouten uit je verleden niet te herhalen. Kijk waar dat ons gebracht heeft. Doe het beter. Iedereen die je ontmoet voert een strijd waar je niets vanaf weet. Wees vriendelijk. Altijd.”

Sinds eind 2019 plaagt Jamie Lynn fans met een aanstaande reboot van haar Nickelodeon-show Zoey101, die liep van 2005 tot 2008 en een van de best beoordeelde shows op het netwerk werd.

Aangezien Jamie Lynn niet veel heeft gezegd over haar relatie met haar zus, en gezien het feit dat ze niet veel publieke steun heeft getoond, vragen velen zich af waar haar banden met Britney staan en of de twee echt zo hecht zijn als fans eens werden doen geloven.

Aanbevolen: