De echte reden waarom Billie Eilish een hekel heeft als fans over haar lichaam praten

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Billie Eilish een hekel heeft als fans over haar lichaam praten
De echte reden waarom Billie Eilish een hekel heeft als fans over haar lichaam praten
Anonim

Het v alt niet te ontkennen dat vrouwen en meisjes van jongs af aan sociaal geconditioneerd zijn om te geloven dat hun waarde voornamelijk gebaseerd is op hun uiterlijk en lichaam, en als je tegen de trend ingaat, word je gepest. Beroemde beroemdheden als Billie Eilish vormen daarop geen uitzondering, ze worden geconfronteerd met kritiek van bodyshamers en zelfs haar innerlijke strijd met haar eigen lichaamsbouw.

De druk kan meedogenloos zijn, en als je een superster bent die altijd in de schijnwerpers staat - met paparazzi die je elke beweging volgen en harde kritiek van alle kanten - misschien is het veel intenser. Maar wat is de echte reden waarom Billie een hekel heeft als fans over haar lichaam praten? Dit is wat we hebben!

Billie Eilish's virale tanktop foto

De kunstenaar heeft al toegegeven losse kleding te dragen om haar figuur voor het publiek te verbergen. Het ging echter niet goed nadat foto's van haar met een nauwsluitende tanktop en korte broek viraal gingen. Ze deed in oktober boodschappen in Los Angeles toen ze werd gefotografeerd.

Omdat het zeldzaam is om Billie in iets anders te zien dan haar gebruikelijke wijde outfit, trokken de foto's veel aandacht. Gemengde opmerkingen overspoeld met een aantal mensen body-shaming haar. Terwijl de negatieve opmerkingen haar dwars zaten, kropen de positieve reacties over haar lichaam ook onder haar huid.

Billie heeft een hekel aan mensen die over haar lichaam praten

Nadat haar tanktop-foto op sociale media ronddwarrelde, vertelde Billie aan de Britse Vogue hoe ze een hekel had aan mensen die over haar lichaam praatten.” Ze gaf toe: "Het maakte me echt beledigd toen mensen zeiden: 'Goed voor haar dat ze zich op haar gemak voelt in haar grotere huid.' Jezus Christus?! Goed voor mij? Verdomme!"

De zangeres voegde toe: "Hoe meer het internet en de wereld om iemand geven die iets doet wat ze niet gewend zijn, ze zetten het op zo'n hoog voetstuk dat het nog erger is." Blijkbaar heeft ze degenen geraakt die haar prezen omdat ze schijnbaar haar lichaamsvorm omarmde nadat ze een nauwsluitend topje droeg.

Bovendien onthulde Billie dat haar lichaam, vooral haar maag, haar 'diepste onzekerheid' blijft. Ze aarzelde om korsetten te dragen tijdens haar fotoshoot voor Vogue. Tegen de tijd dat het tijdschrift de cover van juni met de zangeres uitbracht, had ze al de kritiek in gedachten die zou voortvloeien uit haar beslissing om dat kledingstuk te dragen.

De ster verwachtte verschillende vragen van haar fans en critici, zoals: "Waarom zou je je echte lichaam niet laten zien?" en "Als je over lichaamspositiviteit gaat, waarom zou je dan een korset dragen?" Ze zei echter dat ze heeft geleerd afstand te nemen van kritiek en in plaats daarvan het pad te kiezen dat haar het meeste zelfvertrouwen geeft.

“Mijn ding is dat ik kan doen wat ik wil. Het gaat erom waar jij je goed bij voelt. Als je geopereerd wilt worden, ga dan voor een operatie. Als je een jurk wilt dragen waarvan iemand denkt dat je er te groot uitziet, verdomme, als je het gevoel hebt dat je er goed uitziet, zie je er goed uit, voegde ze eraan toe.

Billie Eilish's fans hebben haar niet meer gevolgd

Vanwege de bodyshaming jegens haar deelde ze op 11 juli van dit jaar, maanden na de cover van haar Vogue-tijdschrift, dat "mensen bang zijn voor grote borsten". Met de drastische verandering van haar stijl, van de flodderige outfit naar de ietwat 'sexy' outfit, ontvolgden mensen haar uiteindelijk op sociale media.

Billie zei in een interview: "Ik verloor 100.000 volgers, alleen vanwege de borsten." Ze vertelde Elle ook dat, hoewel het klote is om fans te verliezen en negatieve opmerkingen over haar nieuwe look te krijgen, ze altijd haar best doet om het "haar ziel niet te laten kwetsen".

In wezen begrijpt ze wat die mensen doormaken. Naar haar mening was de reactie die ze kreeg voor haar meer volwassen metamorfose een bevestiging dat haar volgelingen haar vorige verschijning aanbaden. Ze voegde eraan toe: "Mensen houden vast aan deze herinneringen en hebben een gehechtheid. Maar het is erg ontmenselijkend… Ik ben nog steeds dezelfde persoon. Ik ben niet alleen andere Barbies met verschillende hoofden."

Billie is niet cool met het enorme niveau van oordelen en onderzoeken dat ze krijgt alleen al omdat ze verschillende shirts draagt, ook al begrijpt ze waarom fans de 'oude zij' missen. Ze gaf toe: Je wordt niet eens verondersteld echt te weten wie je bent totdat je tenminste mijn leeftijd of ouder bent. Ik had geen doel van 'Dit gaat ervoor zorgen dat iedereen anders over mij gaat denken.'”

Ondanks de haat en bodyshaming die ze kreeg, steunen veel van haar fans haar beslissing nog steeds. Een van haar fans ging naar Twitter om tekeer te gaan en zei: Ik geef toe dat mijn eerste reactie op Billie Eilish op de cover van de Britse Vogue in een korset was 'ugh, een andere tiener fetisjen en seksualiseren', maar ik las wat ze erover zei, en f goed van haar. Ze doet niets wat ze niet wil doen en als ze zich goed voelt, GA ER DOOR.”

Aanbevolen: