De echte reden waarom Shay Mitchell niet met haar vriend wil trouwen

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Shay Mitchell niet met haar vriend wil trouwen
De echte reden waarom Shay Mitchell niet met haar vriend wil trouwen
Anonim

Hoewel sommige fans de seriefinale van Pretty Little Liars haten, zijn we blij dat Emily Fields en Alison DiLaurentis samen zijn beland. Maar terwijl Emily en Ali schattige tweelingbaby's opvoeden, verliep de weg naar het moederschap niet soepel, aangezien "A" Emily's eieren in Ali implanteerde zonder toestemming. Pretty Little Liars-fans waren heel blij toen ze hoorden dat Shay Mitchell zwanger was en in 2019 beviel ze van haar lieve babymeisje Atlas. Gelukkig had Shay een veel betere ervaring dan haar personage Emily Fields en is ze nog steeds aan het daten met haar partner en baby-papa.

Fans willen alles te weten komen over Shay Mitchell's vriend Matte Babel, en hoewel ze sinds 2017 samen zijn, gaan de huwelijksklokken nog steeds niet rinkelen voor het paar. Wil Shay Mitchell dat Matte Babel haar man wordt, of is ze volkomen gelukkig met hoe de dingen zijn? Blijf lezen om erachter te komen wat de echte reden is waarom Shay Mitchell niet met haar vriend wil trouwen.

Wil Shay Mitchell trouwen met Matte Babel?

Na afscheid te hebben genomen van Emily Fields, speelde Shay Mitchell Peach on You, Stella op Dollface en werd hij ook moeder. Shay is ook een ster op sociale media en fans zien graag de Instagram-outfits van Shay Mitchell. Maar waarom is ze niet getrouwd met haar vriend?

Shay Mitchell had het over niet trouwen met Matte Babel en volgens Entertainment Tonight wil de actrice gewoon niet trouwen. Ze is volkomen tevreden met een serieuze relatie met haar vriend en voelt niet de behoefte om in het huwelijksbootje te stappen.

Shay zei: "Het is geweldig en deze dynamiek werkt gewoon voor ons" en zei dat haar vriend contact met haar had opgenomen om er zeker van te zijn dat ze niet stiekem hoopte dat hij haar ten huwelijk zou vragen.

Shay legde ook uit dat alleen omdat ze niet wil trouwen, dat niet betekent dat ze niet denkt dat andere mensen dat wel willen. Als ze het heeft over hoe graag ze bruiloften bijwoont, klinkt ze als een echte romanticus: "Veel mensen vragen, het is nooit iets geweest waar ik echt om gaf. En ik hou van bruiloften, hou van bruiloften. Ik kan ze de hele dag bekijken. Ik Ik ben graag aanwezig, ik vind het heerlijk om deel uit te maken van de [bruiloften] van mijn vrienden, om heel eerlijk te zijn. Het is gewoon niet iets waar ik om geef en het is iets waar Matte en ik over hebben gesproken."

Veel stellen voelen zich door familie of vrienden onder druk gezet om zich te verloven, en mensen vragen zich altijd af waarom mensen willen wachten of helemaal niet willen trouwen. Het is leuk en verfrissend om te zien dat Shay Mitchell haar eigen weg baant en doet wat goed voelt.

Shay Mitchell vertelde E! News's Daily Pop dat er "geen haast" is om te trouwen en dat hoewel mensen de traditionele tijdlijn volgen om te trouwen en vervolgens een gezin te stichten, ze een baby kreeg zonder met haar partner getrouwd te zijn.

Shay zei dat het echt geweldig voelt om een relatie te hebben zonder getrouwd te zijn. Shay legde uit dat zij en Matte helemaal blij zijn met de manier waarop de dingen zijn: "Er is hier geen druk. Ik vind het geweldig. Ik hou van het feit dat we thuiskomen en elke dag heb ik zoiets van, 'ik kies jou en jij kiest mij.' Het houdt ons scherp. Ik heb zoiets van: 'Hé, ik kan naar buiten lopen. Ik hoef geen advocaat te nemen, ik kan gewoon lopen.' En hetzelfde geldt voor hem. Het houdt het sexy. Ik denk dat we het allebei zo leuk vinden."

Shay Mitchell en Matte Babel hebben een dochtertje genaamd Atlas

Nadat ze in 2019 haar dochtertje Atlas kreeg, is Shay Mitchell heel open geweest over haar ervaringen en Shay is van mening dat millennials eerlijk moeten zijn over het ouderschap. In een interview met Fashion Magazine sprak Shay over hoe millennial-ouders in een bijzonder moeilijke positie verkeren vanwege de vergelijkingsval van sociale media.

Het is heel leuk om een beroemde actrice dit te horen zeggen. Hoewel Shay misschien miljoenen Instagram-volgers heeft, klinkt ze echt herkenbaar als ze hierover praat.

Shay legde de publicatie uit: We hebben te maken met het vergelijken van ons dagelijks leven met de hoogtepunten van andere mensen. Of dat nu een ouder is of niet, het is iets waar mijn moeder niet mee te maken had. Ze plaatste geen foto en kreeg vervolgens een miljoen mensen die zeiden of ze het goed of fout deed.'

Fans houden ervan om Shay Mitchell's Instagram bij te houden en hopen een glimp op te vangen van haar schattige baby, en het is geweldig dat de actrice trouw blijft aan zichzelf en zich concentreert op wat belangrijk voor haar is. Het is geweldig om te horen dat ze niet de druk voelt om te trouwen en doet wat ze wil.

Aanbevolen: