Zijn de vrouwtjes van Riverdale eigenlijk IRL vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn de vrouwtjes van Riverdale eigenlijk IRL vrienden?
Zijn de vrouwtjes van Riverdale eigenlijk IRL vrienden?
Anonim

De actrices die schitteren in CW's Riverdale zijn in het echte leven veel dichterbij dan veel van hun fans zich misschien realiseren. Lili Reinhart speelt de rol van Betty Cooper, de hardwerkende studente die al lang verliefd was op haar klasgenoot Archie Andrews voordat ze met Jughead Jones uitging.

Camila Mendes speelt de rol van Veronica Lodge, de super zelfverzekerde en gevatte schoonheid die overstapt vanuit New York City. Madelaine Petsch speelt Cheryl Blossom, een welgestelde jonge vrouw die op haar eigen manier omgaat met de dood van haar tweelingbroer. Hoe close zijn deze actrices?

10 Lili, Camila en Madelaine hebben een gezamenlijk TikTok-account gelanceerd

Het TikTok-account gemaakt door Lili Reinhart, Camila Mendes en Madelaine Petsch heet @blondebrunetteredhead. Het is al een enorme hit en ze maken nu al heel leuke content voor hun fans. Ze hebben tot nu toe 2,7 miljoen volgers en 24,8 miljoen likes over de hele linie op hun video's. het zal zo leuk zijn om te zien wat ze nog meer aan het account toevoegen.

9 Camila denkt dat haar vriendschap met Lili niet te stoppen is

Toen hem werd gevraagd naar de vriendschap die Camila Mendes heeft met Lili Reinhart, zei ze: "Onze vriendschap was niet meteen. We hebben allebei zo'n verschillende achtergrond dat het volgens mij een tijdje duurde om een gemeenschappelijke basis te vinden. Maar toen de muren naar beneden kwamen en onze innerlijke idioten zich begonnen te openbaren, waren we niet te stoppen, en nu is het bijna alsof we onze eigen taal spreken. Ik heb van Lili geleerd dat de echte waarde van een vriend ligt in hun vermogen om te luisteren. Een goede luisteraar gaat een lange weg." De vriendschapsband tussen deze schoonheden zit uiteraard heel diep.

8 Camila-gast speelde in Madelaine's Halloween YouTube-video

Vanwege COVID-19-beperkingen konden Camila Mendes en Madelaine Petsch niet uitgaan en feesten voor Halloween. Ze zaten thuis vast en vierden in plaats daarvan op verantwoorde wijze, wat erg slim is omdat ze zoveel jonge en beïnvloedbare fans hebben.

Ze toonden hun Halloween-kostuums, speelden met hun pups en deelden een interessant gesprek voor hun fans om naar te luisteren.

7 Camila, Madelaine en Lili wandelen samen met hun honden

Echte vrienden zorgen samen voor hun honden! Dat is duidelijk het geval voor Madelaine Petsch, Camila Mendes en Lili Rinehart die in Vancouver samen met hun honden werden gezien. Het zijn allemaal hondenmoeders, dus ze kunnen zich gemakkelijk verhouden als het gaat om te weten hoeveel verantwoordelijkheid gepaard gaat met het zorgen voor een hond. Er gaat veel tijd, energie en moeite in het verzorgen van puppy's, maar deze drie schoonheden maken er een hechte ervaring van.

6 Lili-gast speelde in Madelaine's Tie-Dye YouTube-video

Madelaine heeft een nieuwe YouTube-video toegevoegd aan haar kanaal met Lili Reinhart als gastster. De video was getiteld "Quarantine Crafts: Tie-Dye Edition with Lili Reinhart" en daarin zijn ze samen aan het knutselen.

De video duurt ongeveer tien minuten en toont de twee actrices die tie-dye-knutsels maken voor de camera voor hun fans. Al bewegend met hun kunstproject gaan ze ook een interessant gesprek aan. Ze kunnen het heel goed met elkaar vinden!

5 Lili voelde zich aangemoedigd door Camila om uit haar schulp te kruipen

Lili Reinhart beschreef het begin van haar vriendschap met Camila Mendes toen ze zei: "Zij en ik zijn heel verschillende mensen, maar in veel opzichten zorgt het ervoor dat we ons meer verbonden voelen in de zin dat we kunnen leren van Vrienden duwen elkaar om hun comfortzone te verlaten, en Camila heeft me zeker aangemoedigd om uit mijn schulp te kruipen in sociale situaties. Ze is een sociale vlinder en ik ben meer introvert. Het is een goede balans." Vrienden moedigen elkaar aan om het beste uit zichzelf te halen. Ze lijken een goede match te zijn.

4 Lili, Camila en Madelaine verkleed als de Powerpuff Girls

De vriendschap tussen dit trio kan niet duidelijker zijn. Ze poseerden samen als The Powerpuff Girls en het was serieus het schattigste ooit. De reden dat dit kostuum zo goed werkt, is dat de Powerpuff Girls-personages dezelfde haarkleuren hebben als de reis. Bubbles is blond, net als Lili Reinhart. Blossom is een roodharige, net als Madelaine Petsch. Buttercup is een brunette, net als Camila Mendes.

3 Lili, Camila en Madelaine gaan samen naar feestjes

Lili Reinhart, Camila Mendes en Madelaine Petsch stonden begin 2020 op de foto tijdens The Oscar's Afterparty. In februari, voordat alles werd gesloten en alle evenementen werden geannuleerd, was de awardshow nog steeds in volle gang. Het trio bracht tijd door met socializen met andere acteurs en beroemdheden op de afterparty.

2 Camila voelt zich gelukkig om alles met Lili te ervaren

Het doormaken van de intense veranderingen die gepaard gaan met stijgende bekendheid, is iets dat maar een paar mensen kunnen begrijpen. Camila Mendes legde uit: "[Mijn] vriendschap [met Lili] is alleen maar sterker geworden sinds de release van de show. Alles is zo nieuw voor ons allebei, en we hebben zoveel geluk dat we de chaos samen kunnen ervaren. Het maakt het zeker een stuk gemakkelijker voor ons om met de veranderingen om te gaan." Ze zijn op dezelfde pagina over hoe het voelt om plotseling bekend te worden door mensen overal waar ze gaan.

1 Lili onthulde dat er geen vrouwelijke rivaliteit achter de schermen gaande is

Terwijl ze het over Camila Mendes had, verpletterde Lili Reinhart alle geruchten over rivaliteit achter de schermen. Ze zei: "Het maakt me blij om te zien dat mensen onze vriendschap steunen en dat ze weten dat we echt vrienden zijn en dat er achter de schermen geen rare, geheime rivaliteit gaande is. Ik vind het cool dat mensen onze echte chemie kunnen zien vertalen door onze Betty- en Veronica-scènes." Betty en Veronica hebben misschien een beetje rivaliteit, maar de wereld moet onthouden dat dit fictieve personages zijn.

Aanbevolen: