Zijn Megan Thee Stallion en Doja Cat eigenlijk vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn Megan Thee Stallion en Doja Cat eigenlijk vrienden?
Zijn Megan Thee Stallion en Doja Cat eigenlijk vrienden?
Anonim

De meeste mensen wisten niet dat team Cardi B vs. team Nicki Minaj nog steeds een ding was, maar blijkbaar is het dat wel, en artiesten als Doja Cat en Megan Thee Stallion zouden naar verluidt een kant kiezen. Het is geen geheim dat Doja Cat altijd een fan is geweest van Nicki Minaj, en ze heeft de Super Bass-rapper meerdere keren herhaaldelijk geprezen. Fans denken echter dat er iets aan de hand is tussen Doja en Megan, en dat het veel te maken heeft met Nicki Minaj en Cardi B. Wat is er aan de hand in het rapuniversum? En hoe is Doja Cat mogelijk verraden door Megan?

In februari 2020 prees Doja Nicki super emotioneel in een video waarin ze zei: "En dan heb je Nicki … Ze heeft zichzelf zo diep in ons allemaal en in de muziek geïmplanteerd. Op een heel trieste manier hebben mensen haar ondergewaardeerd." Toen voegde ze eraan toe: "Ik denk dat ze gewoon in de schijnwerpers hoort, en ze moet worden gehoord." Toen Nicki ook Doja noemde op Queen Radio, ging Doja live en zei dat " geweldig" kon niet eens beschrijven hoe ze zich voelde. Ze gaf ook toe dat Nicki vanaf de eerste dag haar inspiratie was, en ze is nog steeds een grote fan van de rapper. Blijkbaar weigerde Doja samen te werken met Megan omdat ze Nicki had verraden. Zijn Megan Thee Stallion en Doja Cat eigenlijk vrienden? Blijf lezen om erachter te komen.

Zijn Megan Thee Stallion en Doja Cat vrienden?

Het morsen van thee begon toen The Vault Uncut een Instagram-bericht ondertitelde: "De schaduw is echt! Doja Cat vertelde haar team om het team van Megan Thee Stallion 'nee, bedankt' te vertellen dat ze ooit weer samen aan muziek zouden werken Megan stak zijn hand uit naar Doja Cat." Toen voegde het account eraan toe: "Terwijl Doja Cat Megan geen uitleg gaf waarom, vertelde mijn bron me, de echte thee is dat ze weigert met Megan samen te werken omdat ze loyaal is aan Nicki Minaj en ze weet dat Nicki Megan niet voelt. helemaal niet meer." Zit Megan echt bij team Cardi en niet bij team Nicki?

Megan werkte eerder samen met Nicki voor haar hit Hot Girl Summer uit 2019, en ze vertelde zelfs hoe Nicki een fantastische bijdrage leverde aan de hit. In 2019 maakte Megan ook duidelijk dat ze geen partij koos tussen Nicki en Cardi en dat het was alsof de fans hen tegen elkaar bleven uitzetten." Megan vertelde E! News: Daily Pop: "Ik ben echt, echt, vind ze allebei erg leuk. Het zijn twee verschillende mensen, twee verschillende rappers. Het is niet eens hetzelfde. Ik heb het gevoel dat we moeten stoppen met proberen ze te vergelijken."

Fans merkten echter een verandering nadat Megan een jaar later samenwerkte met Cardi B aan de single WAP en de nummer één bereikte in de Billboard Hot 100. Bijgevolg begonnen mensen te zeggen dat Megan daarna officieel team Cardi was.

Is er rundvlees tussen Megan Thee Stallion, Doja Cat en Nicki Minaj?

Om het verhaal nog verder te voeden, ontvolgde Nicki Megan in januari 2021 en werden ze bestempeld als rivalen. Toen, in januari 2022, merkten fans dat Megan Nicki en Doja Cat had ontvolgd.

Volgens fans zit Doja nog steeds in team Nicki, en omdat ze dacht dat Megan in team Cardi zit, weigerde ze een samenwerking met Megan aan te gaan. Dat was voor sommige mensen geen slimme zet, aangezien Nicki naar verluidt Doja in de schaduw zou stellen in december 2021. Barbz (toegewijde fans van Nicki Minaj) berispte Doja Cat omdat ze Nicki geen gelukkige verjaardag wenste toen ze op 8 december 39 werd. Een fan schreef: "Doja Cat, aangezien je Nicki Minaj niet gefeliciteerd hebt met je verjaardag, stop alsjeblieft met het gebruik van haar stijl, beeld, flow, animatie en visuals. Je bent gewoon weer een Megan die haar heeft gebruikt."

Nicki plaatste later een cryptisch maar gelijkaardig bericht op haar eigen pagina, waarbij ze het er schijnbaar mee eens was dat Doja slechts een copycat was. De Harajuku Barbie schreef een kort bericht dat sindsdien is verwijderd: "Kopieerapparaten kunnen zelfs geen HBD chi zeggen. Lol dit nummer go."

Waarom werkte Nicki Minaj niet samen met Doja Cat?

Andere mensen wezen erop dat, hoewel Doja bereid was af te zien van een samenwerking met Megan, Nicki weigerde met haar samen te werken in haar lied Get into It (Yuh) in september 2021. Nicki sprak over haar beslissing om de kans om met Doja Cat mee te doen aan haar muziek door te geven en legde uit dat ze niet het gevoel had dat ze iets aan het nummer kon toevoegen.

Ze zei: "De waarheid is dat ze me vroeg om op dat nummer te spelen. Het is niet dat ik het helemaal te druk heb." Nicki legde ook uit dat ze had gevraagd om nog een nummer naar haar te sturen, en voegde eraan toe: "Dus ik vroeg hen om me iets anders te sturen. Ik denk dat dat het tweede nummer was dat ze me stuurden, maar ik vroeg hen om me iets anders te sturen, en ze heeft me niets meer gestuurd." Als we het drama tussen team Nicki en team Cardi achter ons laten, is het duidelijk dat Doja en Megan een gecompliceerde relatie hebben.

Aanbevolen: