Stassie Karanikolaou gebruikt TikTok-trend om te raden welke vriend het hardst heeft gefeest op Halloween

Inhoudsopgave:

Stassie Karanikolaou gebruikt TikTok-trend om te raden welke vriend het hardst heeft gefeest op Halloween
Stassie Karanikolaou gebruikt TikTok-trend om te raden welke vriend het hardst heeft gefeest op Halloween
Anonim

Stassie Karanikolaou verkleedde zich met haar vrienden als de klassieke Sailor Moon anime-personages. Lange blonde staartjes en kleurgecodeerde kostuums waren een must-have, en ze brachten hun Halloween-blauwe maan door met deelname aan een populaire TikTok-trend. Ze filmden een bekentenismontage in Survivor-stijl van iedereen die raadde wie het meest dronken zou worden tijdens hun veelbewogen nacht.

Sailor Jupiter Aardverschuiving

Karanikolaou begon met haar video, "Hallo jongens, ik ben Sailor Moon en ik denk dat Sailor Jupiter vanavond het meest in de war zal raken, omdat ze dat altijd doet." We denken niet dat de originele manga-maker van de franchise, Naoko Takeuchi, verwachtte dat haar misdaadbestrijders LA-beïnvloeders zouden inspireren om op Halloween te knallen. Victoria Villarroel was de volgende om haar gok te wagen voor de grootste feestvierder uit de groep.

"Hé, ik ben Sailor Mars en ik denk dat Sailor Jupiter, " viel Villarroel in, "zal de dronkenste zijn, want ze is altijd de fcking dronkenste." Dus, wie is Sailor Jupiter? Spoiler alert, bestie Kylie Jenner was niet aanwezig voor de festiviteiten en fans waren verrast, ook al weten we allemaal dat ze een toegewijde moeder is die haar 31 oktober absoluut op dochter Stormi richtte.

De stemmen blijven binnenstromen

Carter Gregory, de directeur van A&R voor Capitol Records, schudde de kenmerkende vlinderdas en hoge hoed van Tuxedo Mask terwijl hij zijn stem filmde: "Hé, ik ben het Tuxedo Mask en ik denk dat Sailor Jupiter de dronkenste wordt omdat ze een gekke is btch." Sydney Carlson onthulde zichzelf eindelijk als het hot topic van de avond, Sailor Jupiter in haar kelly groene kostuum.

Schitterend als het grappigste stukje in de ongeplande TikTok, stelde de oprichter van Wildflower Cases zichzelf niet voor en ging meteen aan de slag: Hé btches, eerlijk gezegd denk ik dat ik de dronkenste ga worden en ik f ik hoop het,' voordat ze haar tong uitsteekt en haar zaken hervat.

Zangeres Olivia O'Brien merkte op: "Het feit dat ze niet eens haar naam zei, zegt alles", en Carlson plaagde haar vriend, "WHATEVERRR", met nog een paar "R's" achterop. Elke groep heeft iemand die weet hoe hij het feest moet brengen en zijn vrienden een goede tijd kan bezorgen. Dat is geen schande, vooral als je vrienden weten hoe ze een teamkostuum perfect moeten uitvoeren.

Aanbevolen: