Britney Spears laat fans raden tussen het 'boze oog', het oog van de voorzienigheid of de Illuminati

Inhoudsopgave:

Britney Spears laat fans raden tussen het 'boze oog', het oog van de voorzienigheid of de Illuminati
Britney Spears laat fans raden tussen het 'boze oog', het oog van de voorzienigheid of de Illuminati
Anonim

Britney Spears heeft haar laatste Instagram-bericht gebruikt om een ooglook te maken. Het is echter niet zomaar een gewone oogfoto. Het is aan de randen verlicht en dit is duidelijk een vreemd aandachtspunt om te posten.

Het duurde niet lang voordat fans het commentaargedeelte op haar Instagram-pagina overspoelden met hun interpretaties van wat de symboliek achter de oogbeelden was. Alle genoemde opties zijn logisch en relevant voor de eerdere berichten die ze heeft geplaatst. Het is belangrijk op te merken dat alle aanwijzingen zijn dat dit weer een serieuze onthulling is dat het absoluut niet in orde is met Britney Spears.

In combinatie met berichten over het korte leven en een paar echt enge video's waar ze niet eens stil voor kan staan, is dit echt beangstigend. De berichten zijn veel minder cryptisch dan fans aanvankelijk dachten - de berichten die worden verzonden zijn eigenlijk vrij duidelijk. Ze zit in de problemen.

Het boze oog

Als je goed kijkt naar Britney's repetitieve foto's, zul je zien dat ze vrij vaak de boze oogketting draagt. Er wordt gezegd dat het boze oog een vloek is die wordt veroorzaakt door een boze blik of oogverblinding. Het dragen van het boze oog zou worden beschermd tegen het kwaad. Het oog dat ze dragen zou hen moeten beschermen tegen vloeken, kwade geesten en pech. Het is een krachtige kracht die hen beschermt tegen het kwaad. Blijkbaar heeft Britney Spears dit hard nodig. Er zijn eindeloze foto's op haar Instagram-pagina met haar boze oogketting. Heeft ze bescherming nodig tegen het kwaad? Is dit een teken?

Het oog van de Voorzienigheid

Als deze afbeelding die Britney van het oog heeft gepost op de een of andere manier niet gecorreleerd is met de boze oogketting die ze draagt, is het misschien een symbolische weergave van het Oog van de Voorzienigheid. Dit beeld van een oog is een symbool dat door veel religies wordt gebruikt en dat God vertegenwoordigt die over de mensheid waakt, of de persoon die het op hun kledingstuk, ketting, enz. heeft aangebracht. Er wordt gezegd dat het een bescherming tegen schade is en er wordt aangenomen dat het diepe, krachtige verbindingen heeft met hoge niveaus van goddelijke interventie en bescherming. Misschien vertelt Britney de fans dat ze moet worden afgeschermd en dat haar situatie zo nijpend is dat goddelijke tussenkomst nodig is?

Illuminati

Het populaire geloof dat wordt weergegeven in opmerkingen van fans, is dat Britney Spears op de een of andere manier verbonden is met de Illuminati. Het beeld van het oog wordt veel gebruikt onder degenen die met elkaar verweven zijn in de Vrijmetselarij of de Illuminati. In feite toont een recente dansvideo die door Britney Spears is gepost, haar handen in een driehoekige formatie, wat onmiddellijk aanleiding gaf tot gesprekken over haar banden met de Illuminati. Fans geloven dat dit een wanhopige schreeuw om hulp is die niet kan worden genegeerd, en ongeacht welke van de bovenstaande vormen van oogbeelden je denkt dat Britney verwijst, ze heeft absoluut hulp nodig.

Aanbevolen: