Janice van vrienden heeft een dochter die haar iconische lijn op TikTok gebruikt

Janice van vrienden heeft een dochter die haar iconische lijn op TikTok gebruikt
Janice van vrienden heeft een dochter die haar iconische lijn op TikTok gebruikt
Anonim

Maggie Wheeler, die de beroemde rol van Janice Goralnik speelde in de comedy-sitcom Friends, heeft een 20-jarige dochter genaamd Gemma Remington die de iconische "oh mijn god"-zin van haar moeder op TikTok doet.

De video is meer dan 4 miljoen keer afgespeeld en heeft ongeveer 341 duizend likes. Gemma voegde de volgende beschrijving toe aan de video: "Het aantal keren dat dit is gebeurd in de kelder van een studentenhuis is stom fyp friends janice chandlerbing." Plus, ze ondertitelde de video ook met de volgende opmerkingen: "Als mensen erachter komen wie mijn moeder was op Vrienden en proberen me de stem te laten doen …"

In een andere video bracht ze haar moeder in beeld en speelde ze een "Never Have I Ever"-spel waarin ze een vinger begon neer te leggen als de genoemde taak was voltooid. Ze nam het volgende bijschrift op in de video:

"Sommigen wilden dat mijn moeder met me meeging op een TikTok, dus hielp ze mee met deze trend. fyp putafingerdown janice friends" Wheeler stond achter haar dochter terwijl ze toekeek hoe ze alle hilarische bekentenissen deed.

In de iconische sitcom begint Janice van Maggie Wheeler een relatie met een van de hoofdpersonen, Chandler Bing. Ze werd een terugkerend personage en verscheen in bijna elk seizoen van de show. Aan het einde van de show werd ze de derde meest voorkomende bijrolacteur/actrice met de meeste optredens in de show met in totaal 19 afleveringen.

Tijdens de eerste seizoenen verscheen ze in meerdere afleveringen en probeerde ze Chandlers hart te veroveren, maar werd uiteindelijk vaak afgewezen. In seizoen 3 was het Chandler die voor Janice begon te vallen. Uiteindelijk verliet ze hem echter en ging terug naar haar ex-man.

In het vijfde seizoen begon ze een relatie met een ander hoofdpersonage, Ross Geller, maar het eindigde met een nieuwe breuk. In het tiende en laatste seizoen besloten zij en haar man bijna om een huis te kopen naast Chandler en Monica, maar Chandler beweerde dat hij nog steeds gevoelens voor haar had om haar bij hen weg te jagen. Janice neemt de beslissing om Chandler in vrede te laten leven en geeft hem een afscheidskus.

Aanvankelijk deed Wheeler auditie voor de rol van Monica Geller, wat eindigde bij Courteney Cox. Ze werd opnieuw uitgenodigd om haar uiteindelijke rol van Janice Goralnik te spelen.

Maggie was ook een terugkerend personage in andere beroemde sitcoms; ze speelde de rol van Linda in Everybody Loves Raymond (1996-2005), evenals Anita Warrell in Ellen (1994-1998).

Haar laatste werk was te zien in de Amerikaanse comedy-drama TV-serie Shameless (2018); ze uitte ook het personage, Trudy Pickering, in de geanimeerde zwarte komedie The Addams Family (2019).

Je kunt de eerste en tweede TikTok-video van Gemma Remington bekijken.

Aanbevolen: