Avan Jogia bespot excuses gemaakt in naam van astrologie

Inhoudsopgave:

Avan Jogia bespot excuses gemaakt in naam van astrologie
Avan Jogia bespot excuses gemaakt in naam van astrologie
Anonim

Voormalig Nickelodeon-ster Avan Jogia, die sindsdien meer gecompliceerde shows zoals Now Apocalypse op zich heeft genomen, maakte grapjes over een algemeen astrologisch thema via TikTok. Ooit iemand hun veroordelende aard horen wegredeneren omdat hun zonneteken Maagd is? Of komt hun flirtende energie uit het leven van een Weegschaal? Dat is precies wat Jogia gek maakt.

Uw Venus-plaatsing is geen excuus

Jogia ondertitelde zijn video die meer dan 240.000 likes heeft verzameld, "Ik ben zo'n aquarium voor dit…" en speelde een scenario uit dat veel mensen zijn tegengekomen.

Hij speelde het script uit met zichzelf als twee personages, "Cool…cool…uh, wat is je sterrenbeeld?"

"Wie ik? Oh… ik ben een aquarium, wat betekent dat ik sterrenbeelden gebruik om stomme dingen over mezelf te rechtvaardigen die ik waarschijnlijk met therapie zou moeten oplossen." Jogia vroeg het vervolgens opnieuw aan de hypothetische Costar-specialist, waarop hij antwoordde dat hij een Leeuw is.

Liefhebbers van dierenriem kennen de veelgebruikte grap maar al te goed, anderen bekritiseren voor het gebruik van tekens als een "Get Out Of Bad Behavior Free"-kaart is een bekend onderwerp. Jogia is een Waterman en iemand in de commentaren wees erop: "Natuurlijk zou een Waterman zeggen dat deze LMAOOO altijd anders probeert te zijn."

De grap leeft voort

Meer fans van Jogia gebruikten hun eigen oneliners om om zichzelf te lachen. Een zelfverklaarde Leeuw zei: "Ik ben een Leeuw, dus het enige waar ik op lette in de video was het feit dat je over Leeuwen sprak." Is het razend om te zeggen dat ze perfect zijn? Leeuwen houden van aandacht en anderen vinden het net zo leuk om ze op een voetstuk te plaatsen.

Een andere commentator suggereerde dat Jogia astrologie een kans zou geven, omdat het een aantal onverwachte waarheden kan onthullen: "Astrologie is eigenlijk heel intrigerend als je er met een open geest naar kijkt. Het is meer een kaart om verder te begrijpen (jo) jezelf, maar wat je ook helpt."

Een reactie op het bovenstaande bericht was het eens met betrekking tot negatieve veronderstellingen over astrologie, "Ikr. Het is verontrustend als mensen er zo de draak mee steken met als basis 'het is een excuus om shtty te zijn' alsof het niet zou zijn gerespecteerd als ppl even de tijd nam om te begrijpen wat het eigenlijk is en het doel ervan."

Jogia reageerde op de thread door een andere reactie leuk te vinden die overeenkwam met zijn bedoeling. Hij schreef niet het vakgebied als geheel af, alleen het scenario waarin mensen geen verantwoordelijkheid nemen voor hun acties en doen alsof ze geen controle hebben.

Aanbevolen: