Is het vermogen van Lukas Gage gestegen sinds zijn appartement werd bespot door een beroemde regisseur?

Inhoudsopgave:

Is het vermogen van Lukas Gage gestegen sinds zijn appartement werd bespot door een beroemde regisseur?
Is het vermogen van Lukas Gage gestegen sinds zijn appartement werd bespot door een beroemde regisseur?
Anonim

Euphoria lijkt de show te zijn die momenteel de meeste carrières heeft gelanceerd onder jonge acteurs in Hollywood. Terwijl Sydney Sweeney de meest veelbelovende ster uit de show lijkt te zijn, geloven velen immers dat zij de volgende Dakota Johnson is, Euphoria heeft andere talenten in de schijnwerpers gezet. Ten eerste is er Maude Apatow die, ongeacht haar relatie met haar beroemde ouders, eigenlijk alleen bekend werd vanwege haar rol als Lexi Howard. En dan is er Lukas Gage.

Hoewel Lukas Gage Tyler slechts in vier afleveringen van de HBO-show speelde, leek het zeker zijn carrière te lanceren. Het slaagde er op zijn minst in om hem relevant te maken toen hij een echt beledigend en veel gepubliceerd incident had tijdens een auditie. In 2020 deed Lukas een auditie bij Zoom, waar hij een beroemde regisseur hoorde die zijn appartement beledigde. De reactie van Lukas op de regisseur is nu legendarisch, omdat hij zowel zijn lage vermogen uitlegde als zijn integriteit behield door nog steeds voor de baan te vechten. Dus, gezien het feit dat het meer dan een jaar geleden is en dat Lukas in tal van andere projecten is verschenen, waaronder HBO's White Lotus, roept het de vraag op… is zijn vermogen sindsdien gestegen?

Lukas Gage kreeg de baan niet nadat hij de directeur had gebeld voor het beledigen van zijn armoede

Lukas Gage was een worstelende maar werkende acteur in 2020 toen hij werd gevraagd om auditie te doen voor regisseur Tristram Shapeero voor een niet nader genoemd project. Voor degenen die het zich niet kunnen herinneren, Tristram vergat zichzelf te dempen wanneer hij buiten het scherm met zijn collega's sprak tijdens een opgenomen Zoom-auditie met Lukas. Off-screen hoort hij Lukas' achtergrond bespotten. In het bijzonder bespotte hij het appartement van Lukas, wat eigenlijk lang niet zo erg was als Tristram het deed voorkomen.

"Deze arme mensen wonen in deze kleine appartementen alsof ik naar de achtergrond van [Lukas] kijk en hij heeft zijn tv en zijn en zijn, weet je …" zei Tristram terwijl een zichtbaar ongemakkelijke Lukas kronkelde terwijl hij naar alles luisterde.

Maar de reactie van Lukas is wat hem liet zien als een totale heer, snel op de been en tegelijkertijd zelfverzekerd om de regisseur uit te roepen voor zijn onbeschoftheid.

"Ik weet dat het een s appartement is, daarom geef me deze baan zodat ik een betere kan krijgen," antwoordde Lukas.

"Oh mijn god, het spijt me zo, zo, "zei Tristram, totaal op heterdaad betrapt.

"Luister, ik woon in een doos van vier bij vier, het is prima. Geef me gewoon de baan en het komt goed."

Lukas kreeg de baan bij het televisieproject niet, maar bracht de band wel uit zodat de wereld ze kon zien. In een interview met Andy Cohen zei hij dat hij de opgenomen video een tijdje had bewaard, maar zijn tegenhanger van White Lotus, Molly Shannon, moedigde hem aan om het te lekken omdat het herkenbaar en grappig was. En de reacties waren buitengewoon positief. Veel beroemdheden, evenals de fans van Lukas, applaudisseerden de Euphoria-acteur voor zijn reactie en waren minder dan tevreden met wat de regisseur te zeggen had.

Hoewel Lukas de naam van de regisseur niet noemde, nam Tristram de volledige verantwoordelijkheid op zich voor wat hij zei en bood Deadline zijn verontschuldigingen aan.

"Ik bied meneer Gage een oprechte en onverbloemde verontschuldiging aan voor mijn aanstootgevende woorden, mijn onprofessionele gedrag tijdens de auditie en voor het niet geven van de focus en aandacht die hij verdiende. Het is mijn taak om artiesten te beoordelen aan de hand van mijn rol proberen te casten. Lukas verdiende beter, "schreef Tristram.

Hoewel Lukas enigszins vergevingsgezind leek voor dit incident, heeft hij gezegd dat hij eigenlijk blij is dat hij de baan niet heeft gekregen, omdat hij anders niet zou hebben kunnen werken met Sydney Sweeney, Alexandra Daddario, Jennifer Coolidge en Murray Bartlet in The White Lotus.

Lukas Gage's netto waarde ligt momenteel rond de $ 2 miljoen

Lukas Gage's vermogen is ongetwijfeld toegenomen sinds zijn beruchte uitgelekte auditie. Na het incident werd Lukas gecast in Steven Soderbergh's serie Wireless, vier onafhankelijke films, een Olivia Rodrigo-muziekvideo, een Hulu-serie genaamd Love, Victor, twee andere kleine rollen in series en, natuurlijk, Witte Lotus. De laatste heeft misschien niet al te veel met Lukas gedaan, maar het lijdt geen twijfel dat hij een scène-stealer was, met name die in het kantoor van Murray Bartlet.

Volgens Celeb Net Worth is Lukas momenteel ongeveer $ 2 miljoen waard. Het lijdt dus geen twijfel dat hij een aanbetaling kan betalen voor een veel mooier appartement, wat Tristram betreft. Hoewel het precieze aantal van zijn vermogen misschien iets lager is dan het bedrag dat Celeb Net Worth heeft geciteerd vanwege belastingen en de salarissen van zijn vertegenwoordiger, lijdt het geen twijfel dat Lukas beter af is dan hij ooit was. En gezien het feit dat de industrie de talenten van de jonge man in de gaten houdt, zal zijn vermogen zeker gestaag toenemen.

Aanbevolen: