Twitter bespot het astronautenpak van Jeff Bezos en vergelijkt het met 'Fantastic Four

Inhoudsopgave:

Twitter bespot het astronautenpak van Jeff Bezos en vergelijkt het met 'Fantastic Four
Twitter bespot het astronautenpak van Jeff Bezos en vergelijkt het met 'Fantastic Four
Anonim

De zakenmagnaat heeft een gloednieuwe titel om toe te voegen aan zijn overweldigende cv: astronaut. Jeff Bezos werd tijdens de vlucht vergezeld door zijn broer Mark Bezos en de 82-jarige vrouwelijke luchtvaartpionier Wally Funk, samen met last-minute vluchtlid 18-jarige Oliver Daemen, de zoon van miljonair Joes Daemen. Oliver is de jongste persoon die in de ruimte heeft gevlogen.

Bezos schreef geschiedenis toen de passagiers met succes 's werelds eerste onbemande suborbitale vlucht voltooiden, terwijl ze aan boord waren van een capsule en een raket ontwikkeld door Blue Origin, het privé-ruimtevaartbedrijf van de miljardair.

Twitter bespot het astronautenpak van Blue Origin

Zelfs tijdens dit historische moment - Twitter-gebruikers zijn erin geslaagd een manier te vinden om Bezos te trollen en bespotten zijn astronautenpak.

In plaats van een traditioneel ruimtepak dat gewoonlijk door astronauten tijdens missies wordt gedragen, droegen de zakenman en zijn medepassagiers modieuze, blauwgekleurde vluchtpakken met het bedrijfslogo van Bezos. Het team poseerde voor de camera om de herinnering vast te leggen vlak voordat ze geschiedenis gingen schrijven.

Twitter-gebruikers hebben het pak vergeleken met de superheldenversie die wordt gedragen door Fantastic Four-personages Reed Richards, Sue Storm, Johnny Storm en Ben Grimm. Ze trollen Bezos voor zijn outfitkeuze en bestempelen de foto onder andere als de "slechtste Fantastic Four-reboot" ooit!

"Niet de cast die ik verwachtte voor fantasticfour NSFirstHumanFlight", schreef @BossLogic, waarmee hij de originele foto van Bezos de memebehandeling gaf.

"Ik heb het gevoel dat ze de Fantastic Four-reboot opnieuw hebben verknoeid", voegde @ryanvenndunn eraan toe.

"De nieuwe Fantastic Four-film ziet er verschrikkelijk uit…" gedeeld @lincnotfound.

"Man, deze reboots van de film "Fantastic Four" worden elke keer erger!" grapte @ItsTerrifiCon.

"Als er een ruimteongeval is en Jeff Bezos komt terug met Fantastic Four-krachten, zijn we allemaal genaaid…" voegde @jhfrith eraan toe.

Sommige fans van de Marvel stripsuperhelden dachten dat Bezos en zijn vrienden "terug zouden komen als The Fantastic Four" na hun ruimtereizen, maar als het huidige nieuws enig bewijs is, passagiers zijn veilig teruggekeerd en zijn heel erg zichzelf.

Een aankomende Fantastic Four-film zal echter binnenkort worden toegevoegd aan het Marvel Cinematic Universe - en met Marvel-president Kevin Feige die de show leidt, hoeven fans zich nergens zorgen over te maken. De franchise is in goede handen!

Aanbevolen: