Waarom Avan Jogia zich niet herinnert dat hij 'Victorious' heeft gefilmd

Inhoudsopgave:

Waarom Avan Jogia zich niet herinnert dat hij 'Victorious' heeft gefilmd
Waarom Avan Jogia zich niet herinnert dat hij 'Victorious' heeft gefilmd
Anonim

Avan Jogia is vooral bekend van zijn rol als Beck in de populaire Nickelodeon-show 'Victorious'. Nadat hij meteen een succes werd tijdens de première van de show in 2010, was Avan het enige waar fans van de show over konden praten, en dat nemen we ze niet kwalijk! Avan, die naast Ariana Grande, Victoria Justice speelde, en Elizabeth Gillies, die onlangs is getrouwd, is sindsdien te zien in een aantal succesvolle films en tv-shows, waaronder zijn rollen in 'Now Apocolypse', 'The Stranger', en de aankomende film uit 2021, 'Resident Evil', waarin Avan Leon Kennedy zal spelen.

Ondanks een geweldige carrière in acteren en muziek, onthulde Avan Jogia onlangs via een Instagram-video dat hij zich nauwelijks iets herinnert van de verhaallijn van de show of het filmen van veel scènes, en de reden waarom zal je aan het lachen maken! Hoewel hij niet te veel weggaf, genoot Avan zeker van zijn tijd in de show, ook al herinnert hij zich er niet veel van.

Waarom Avan Jogia 'Victorious' niet herinnert

Avan Jogia staat al geruime tijd in de schijnwerpers! De in Canada geboren acteur heeft al sinds zijn jeugd een passie voor kunst, waardoor hij op 16-jarige leeftijd stopte met school om fulltime te gaan acteren. Zijn eerste rol op het scherm was in 2006, toen Jogia Danny Araujo speelde in de televisiefilm 'A Girl Like Me: The Gwen Araujo Story'. Hoewel hij in het midden van de jaren 2000 een aantal optredens wist te bemachtigen, duurde het tot 2010 voordat Avan zijn doorbraakrol verdiende.

De ster verscheen in de populaire Nickelodeon-show, 'Victorious', waar hij niemand minder dan Beck Oliver speelde. Tijdens zijn tijd in de show was hij de liefdesbelang voor Jade West, die werd gespeeld door de getalenteerde Elizabeth Gillies. Hoewel de cast een hechte groep was, lijkt het alsof hun vriendschap het beste van Avan heeft gekregen. De ster onthulde vorige week op Instagram dat hij zich geen enkele verhaallijn van de show herinnert, maar hij herinnert zich wel dat hij veel plezier had met zijn castleden tijdens avondjes uit.

De acteur beantwoordde een paar vragen in de commentaren en onthulde dat hij en zijn mede-Victorious-crew veel uitgingen tijdens het filmen van de show, en hoewel hij zich misschien niet meer herinnert dat hij er veel van heeft gefilmd, hij herinnert zich wel dat hij nogal een kater had! Het was allemaal leuk en spel voor Jogia terwijl hij herinneringen ophaalde aan zijn 'Victorious' dagen. Hoewel deze informatie tien jaar geleden zeker een schandaal rond de show zou hebben veroorzaakt, lijkt het alsof hij er geen moeite mee heeft om de details vandaag te delen.

Hoewel hij zich misschien niet herinnert dat hij veel van de show heeft gefilmd, heeft hij het zeker goedgemaakt als het gaat om recentere rollen waarin hij heeft gespeeld. In 2013 speelde Avan de hoofdrol van Danny Desai in de ABC Family-serie, 'Verdraaid'. Later kreeg hij een rol in 'Now Apocolypse', naast Tyler Posey en Beau Mirchoff. Gelukkig voor Jogia heeft zijn werk op het scherm hem sindsdien een indrukwekkend vermogen van $ 1 miljoen opgeleverd, waarmee hij bewijst dat hij een acteur is die het waard is om op te letten.

Aanbevolen: