Fans reageren op de excuses van Justin Timberlake aan Britney Spears en Janet Jackson

Inhoudsopgave:

Fans reageren op de excuses van Justin Timberlake aan Britney Spears en Janet Jackson
Fans reageren op de excuses van Justin Timberlake aan Britney Spears en Janet Jackson
Anonim

Op een volledig ongekend en onverwacht moment veranderde Justin Timberlake voor altijd het pad van zijn reis en legde de lat erg hoog voor alle mannen in Hollywood om in zijn voetsporen te treden.

Perfect getimed met de Black History-maand en de recente release van de nieuwe documentaire Framing Britney Spears, Justin Timberlake is zojuist op het bord gestapt om zijn wandaden te erkennen in een poging het goed te maken. Hij spreekt rechtstreeks met Britney Spears en verontschuldigt zich voor alle hatelijke opmerkingen die hij tegen haar heeft gemaakt na hun breuk, en leidt vervolgens zijn aandacht naar Janet Jackson en verontschuldigt zich voor het niet opkomen voor haar tijdens haar beruchte garderobestoring op het Super Bowl-podium.

Justin Timberlake verontschuldigt zich

Na zich rechtstreeks te hebben verontschuldigd bij Britney Spears en Janet Jackson, zette Timberlake vervolgens de schijnwerpers op de rol die blanke mannen spelen in Hollywood en gaf toe dat hij misbruik maakte van zijn machtspositie. "Ik wil specifiek mijn excuses aanbieden aan Britney Spears en Janet Jackson, beiden afzonderlijk, omdat ik om deze vrouwen geef en ze respecteer en ik weet dat ik gefaald heb", zei hij, al snel gevolgd door te erkennen dat hij "geprofiteerd heeft van een systeem dat vrouwenhaat en racisme vergoelijkt". "

Fans reageerden onmiddellijk op Instagram met een stortvloed aan berichten waarin ze hun dankbaarheid en waardering toonden voor deze gewaagde stap die hij zojuist heeft gemaakt, maar velen houden hem aan zijn woorden en herinneren hem eraan dat dit "slechts het begin" is als hij verlangt echt naar verandering.

Fan Reactie

De reacties kwamen snel en furieus binnen van fans over de hele wereld die aangenaam verrast waren om dit bericht van Justin Timberlake te ontvangen. Een persoon schreef; "Heel mooi om dit te lezen. Ik denk dat het de pijn van veel mensen zal aanspreken. Ik kan niet wachten om te zien hoe je betrokken raakt bij het verheffen van vrouwen en gemarginaliseerde mensen. Je bent een inspirerende kerel voor mij. ❤️??, " terwijl een ander zei; "Dit is wat je GROEI noemt!!!!! Nu hoop ik dat deze verontschuldiging alle B. S. in slaap laat vallen ???"

Eén fan geloofde niet in deze plotselinge onthulling dat verontschuldigingen nodig waren, en stak vol afschuw de hand uit; "Nu Justin… waarom moest je in hemelsnaam in een documentaire worden geroepen en, niet de jaren na jaren van het publiek dat erom vroeg, dat je je gewoon verontschuldigde voor je gedrag? Dit is oneerlijk." Sommigen vragen zich af of Justin Timberlake nu wordt geannuleerd.

Voor veel fans en volgers zullen alle ogen gericht blijven op Justin Timberlake om te zien hoe zijn woorden en daden de komende maanden zullen zijn. Ze zien deze eerste stap, reageren met opmerkingen zoals; "Als je beter weet, doe je het beter."

Aanbevolen: