Jennifer Lopez' nieuwe film 'The Mother' wordt ervan beschuldigd een rip-off te zijn

Jennifer Lopez' nieuwe film 'The Mother' wordt ervan beschuldigd een rip-off te zijn
Jennifer Lopez' nieuwe film 'The Mother' wordt ervan beschuldigd een rip-off te zijn
Anonim

Jennifer Lopez is misschien wel de definitie van een talent met meerdere koppeltekens. Ze is erin geslaagd om ruimte voor zichzelf te creëren in de muziek-, acteer- en danswereld, en heeft onlangs zelfs de trend gevolgd om zich te vertakken in de cosmetica-industrie. Acteren is de afgelopen jaren echter haar focus geweest, met leidende en producerende rollen in de Second Act van 2018 en Hustlers in 2019.

Nu, vlak na haar wervelwind opnieuw ontbrande zomerroman met Ben Affleck, is Lopez klaar om terug te keren naar het grote scherm en een huurmoordenaar te spelen in een aankomend Netflix-project met de titel The Mother.

De eerste setfoto's van JLO die karakter kreeg, werden gisteren vrijgegeven en ze tonen de moeder van twee, gekleed in dikke, gelaagde kleding en lang donker haar terwijl ze schijnbaar uit een vliegtuig vertrekt. Lopez is ook van plan om de aankomende film te produceren, die Deadline beschrijft als over "een dodelijke vrouwelijke huurmoordenaar die uit zijn schuilplaats tevoorschijn komt om de dochter te beschermen die ze jaren eerder opgaf, terwijl ze op de vlucht was voor gevaarlijke mannen."

Kom fans van de "Jenny From The Block"-zangeres zijn opgewonden om haar opnieuw te zien acteren, met één tweet, "dit plot levert altijd op, opgewonden hierover". Anderen zijn echter niet zo zeker van de plotsynopsis van de aankomende film. Veel Twitter-gebruikers met arendsogen hebben zelfs significante overeenkomsten opgemerkt tussen de beschrijving van The Mother en de onlangs uitgebrachte Karen Gillian-film, Gunpowder Milkshake. De thriller-actiefilm kwam vorige maand in de bioscoop en kreeg een matige kritieke ontvangst en draaide om de hereniging van Gillian's moordenaar met haar moeder en figuren uit haar verleden om het leven van een jong kind te redden.

Een fan van Lopez reageerde op de nieuwe glimp van haar op de set door te schrijven: "Gunpowder Milkshake kwam letterlijk een paar weken geleden uit en had eigenlijk hetzelfde plot. Netflix moet stoppen met het recyclen van ideeën …" Terwijl andere Twitter-gebruikers de aankomende film veroordeelden als te formeel, waarbij de vrouwelijke moordenaarstrope gebruikelijk is in Hollywood. Een persoon tweette sarcastisch: "Zo origineel" en een ander schreef: "Wauw, zo'n origineel concept. Ik kan niet wachten om het te zien”, naast een emoji met rollende ogen.

Andere Twitter-gebruikers hebben echter opgemerkt dat The Mother de eerste poging van de ster in het maken van actiefilms zal markeren, zelfs als het project op de goede weg is. En de griezelige gelijkenis met Gunpowder Milkshake kan verdwijnen zodra meer plotdetails naar voren komen voorafgaand aan de nog ongeplande première van de film. We kunnen niet wachten om te zien wat JLO nu in petto heeft!

Aanbevolen: