Welke religie is Mary Cosby van 'RHOSLC' en waarom wordt ze ervan beschuldigd een sekte te leiden?

Inhoudsopgave:

Welke religie is Mary Cosby van 'RHOSLC' en waarom wordt ze ervan beschuldigd een sekte te leiden?
Welke religie is Mary Cosby van 'RHOSLC' en waarom wordt ze ervan beschuldigd een sekte te leiden?
Anonim

Toen The Real Housewives of Orange County in 2006 op televisie debuteerde, kon niemand weten dat het misschien wel de grootste 'reality'-showfranchise van allemaal zou voortbrengen tijd. Gelukkig voor iedereen die betrokken is bij de productie van de franchise, genieten heel veel mensen en zelfs enkele beroemdheden van de Real Housewives-shows.

Als gevolg van het feit dat er op het moment van schrijven twaalf shows van Real Housewives zijn geweest, heeft de franchise een behoorlijk aantal kleurrijke mensen zien komen en gaan. Zelfs onder het brede scala aan interessante mensen die hebben gespeeld in Real Housewives-shows, is Mary Cosby misschien wel degene die het meest opv alt. Ze is tenslotte beschuldigd van iets echt ongelooflijks, het runnen van een sekte.

Wie is Mary Cosby?

In 2020 waren Real Housewives-fans overal enthousiast om de kans te krijgen om de nieuwste show in de franchise te zien die afkomstig is uit de omgeving van S alt Lake City. Dankzij de show maakten fans kennis met verschillende ongelooflijke mensen, waaronder Lisa Barlow, Heather Gay, Meredith Marks, Whitney Rose, Jen Shah, Jennie Nguyen en Mary Cosby.

Misschien een van de meest eigenzinnige Real Housewives-sterren aller tijden, Mary Cosby heeft een groot aantal fans die haar graag op hun televisies bekijken. Hoe fascinerend Cosby's persoonlijkheid ook is, haar achtergrondverhaal is misschien nog wel ongelooflijker. Als erfgenaam van een zakenimperium moest Cosby volgens bravotv.com trouwen met de tweede echtgenoot van haar grootmoeder om haar familiefortuin te erven. Het echtpaar is inmiddels meer dan twintig jaar getrouwd met Robert Cosby Sr. en heeft samen een zoon.

Toen Mary Cosby eenmaal gekwalificeerd was om haar erfenis te ontvangen, werd ze de eigenaar van een kerk en enkele restaurants. Gezien de aard van de bedrijven die ze bezat en leidde, werd Cosby bijzonder getroffen door de sluiting van COVID-19, omdat restaurants en kerken hun deuren moesten sluiten. Natuurlijk moet elke succesvolle bedrijfsleider flexibel zijn en Cosby bewees schijnbaar dat ze dat was toen ze besloot een podcast te lanceren tijdens de lockdown. Met een vreemde wending bewees Cosby echter opnieuw hoe eigenzinnig ze kan zijn, aangezien veel van Mary's fans diep in de war zijn dat ze haar podcast nooit heeft vrijgegeven om te downloaden.

Welke religie is Mary Cosby en leidde ze een sekte?

Voordat Mary Cosby's grootmoeder stierf, stichtte ze de Faith Temple Pentecostal Church, wat duidelijk aangeeft hoe belangrijk haar geloof was voor Rosemary Cosby. Aangezien ze werd geboren in een zeer religieus gezin, zou het niemand moeten verbazen dat Mary, net als haar grootmoeder Rosemary, opgroeide met een grote passie voor haar christelijke overtuigingen.

Toen Marcy Cosby voor het eerst werd voorgesteld aan fans van Real Housewives, ging een groot deel van het gesprek over haar over haar onconventionele huwelijk met haar stiefgrootvader. Hoewel de twee genetisch niet verwant zijn, fascineerde de situatie velen en toen ze het begin van haar huwelijk besprak, was Cosby eerlijk over de situatie. "Denk niet dat het niet raar was, want dat was het wel!" Cosby volgde die opmerking echter op door uit te leggen waarom ze ermee instemde om met haar stiefgrootvader te trouwen en haar geluk dat ze deed. "Maar ik deed het omdat ik mijn grootmoeder vertrouwde, en ik ben zo blij dat ik het gedaan heb."

Ook al hebben de medesterren van Mary Cosby in de loop der jaren veel over haar te zeggen, toen discussies over haar kwamen over beschuldigingen dat ze een sekte runt. dat was echt opmerkelijk. Wat betreft hoe de cultgeruchten begonnen, Cosby's RHOSLC-co-ster Lisa Barlow was de eerste die het onderwerp ter sprake bracht.

Volgens wat Barlow beweerde tijdens het tweede seizoen van RHOSLC, verliet haar vriend Cameron Williams de kerk van Mary Cosby vanwege een "extreem religieus trauma". Hoewel die zin op het eerste gezicht misschien moeilijk te begrijpen is, werkte Barlow verder uit door uit te leggen dat Willams een hypotheek op zijn huis had genomen en de kerk van Cosby $ 300.000 had gegeven in opdracht van Mary. Terwijl hij voor zichzelf sprak, maakte Williams zijn standpunt over de vraag of Cosby al dan niet een sekteleider is volkomen duidelijk. “Is het een sekte? Ja. Noemt ze zichzelf 'God'? Ja.”

Nadat de beschuldigingen dat Mary Cosby een sekteleider is voor het eerst aan het licht kwamen, heeft The Daily Beast contact opgenomen met zeven voormalige leden van haar kerk. Verbazingwekkend genoeg waren zes van de zeven voormalige kerkleden het erover eens dat Cosby haar kerk runt alsof het een sekte is. Volgens een voormalig lid genaamd Abby is de situatie "geen grap", aangezien Cosby haar volgers "doodsbang" heeft gemaakt. Nog een van de voormalige leden met wie The Daily Beast sprak, beweerde dat Cosby's kerk er echt om gaat haar te verrijken. “Het ging allemaal om geld. Ze zouden je schamen als je niet genoeg gaf. Het was een vorm van mentale manipulatie."

Verbazingwekkend genoeg noemde zelfs een van de ooms van Mary Cosby haar kerk "een gruwel". Erger nog, een ander voormalig lid van de kerk van Mary Cosby, Ralph Arnold Jr. genaamd, maakte nog meer opzienbarende beschuldigingen tegen haar."Ze schreeuwt gewoon tegen haar leden en misbruikt ze mentaal tot onderwerping." “Mary probeert mensen ervan te overtuigen dat zij God is, of deze speciale bemiddelaar leuk vindt. Dat ze de macht heeft om met God te praten en dat ze kan beslissen waar je heen gaat [hemel of hel]. Maria probeert zichzelf gelijk te stellen aan een vrouwelijke Jezus.”

Tijdens een gesprek met Entertainment Tonight ontkende Mary Cosby alle beschuldigingen van wangedrag en beweerde dat ze een sekteleider is. Het is duidelijk dat ik niet op de nationale televisie zal komen, een 'huisvrouw' zal zijn en in een sekte zal zijn. Mijn kerkleden, ze weten dat dit valse beschuldigingen zijn.”

Aanbevolen: