Is er spanning tussen Blake Lively en Anna Kendrick?

Inhoudsopgave:

Is er spanning tussen Blake Lively en Anna Kendrick?
Is er spanning tussen Blake Lively en Anna Kendrick?
Anonim

Er is een hevig geroezemoes rond het mogelijk slechte bloed tussen Anna Kendrick en Blake Lively. Deuxmoi-volgers en speurneuzen op sociale media graven enkele intrigerende aanwijzingen op.

De twee voormalige medespelers van A Simple Favor leken destijds goed met elkaar overweg te kunnen, maar uit interviews en publieke speculaties blijkt iets anders.

Instagram-debat

Een Instagram-commentator genaamd River Tatem plaatste een kokende kop thee opnieuw in de vorm van een TikTok. Controleer al onze gecrediteerde vakjes, houd vol!

TikTok-gebruiker Celebrity Memoir Bookclub beweerde dat de studio waaronder ze werkten hen moest overtuigen om te doen alsof ze elkaar leuk vonden omwille van hun persreizen. Toen kwamen de clips van ongemakkelijke interviews met hen twee die hatelijke passief-agressieve opmerkingen maakten en ze als grappen frameden.

In het bijzonder in één interview suggereerde Lively dat ze in films soms geen 'beste vrienden' wordt met haar costar en dat de chemie op het scherm geweldig is. De meeste mensen hielden van hun dynamiek op A Simple Favor, dus zegt ze iets zonder de speculaties van fans direct te bevestigen?

Deuxmoi's loyale "babes" nemen met tegenzin het drama op en proberen het tot op de bodem uit te zoeken. Is Kendrick echt zo grof als iedereen heeft gezegd, of dwong hij hun vriendschap af als een ronde pin in een vierkant gat?

Een van de Reddit-leden van Gossip Girl doppelgänger uit de popcultuur stond erop dat ze iemand kennen die aan de film heeft gewerkt. Nogmaals, dit zou zomaar een Blake Lively-fanaat kunnen zijn die haar probeert te verdedigen.

Nepvriendschap?

"Ik ken een PA die aan die film heeft gewerkt", schreven ze, "En Blake was een absoluut juweeltje en lachte altijd en maakte grapjes met de crew terwijl Anna met zowat iedereen praatte en altijd super overkwam veeleisend en gemeen."

Het directe bericht dat naar Celebrity Memoir Bookclub werd gestuurd, insinueerde ook: "Anna, in het bijzonder, was erg competitief met Blake en vroeg constant om ervoor te zorgen dat ze meer promotie kreeg dan Blake."

een eenvoudige gunst
een eenvoudige gunst

Andere toeschouwers kwamen op voor Kendrick en dachten dat haar sarcastische gevoel voor humor gewoon verkeerd was opgevat. Het concurrentievermogen lijkt echter accuraat.

In hetzelfde bovengenoemde interview maakte de Pitch Perfect-ster zelfspot grappen over haar en Lively die auditie deed voor dezelfde rollen. Op basis van de toon in haar stem voelde ze zich inferieur aan Lively, wat ons een slecht gevoel geeft.

In het slechtste geval kwamen ze niet overeen en hebben ze in hun interviews misschien zelfs beter gepresteerd dan in de film. We werden voor de gek gehouden.

Aanbevolen: